Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
jakiś fajny tytuł
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
First topic message reminder :
To może tak w skrócie
możemy znać się ze szlacheckich imprez u Nottów
byłem krukonem w latach 33-40
podobno lubię rodzinki Bulstrode, Fawley, Flint, Lestrange, Malfoy, Ollivander, Parkinson, Rosier i Shacklebolt, a nie lubię Avery, Macmillan, Prewett, Slughorn, Weasley i Yaxley (???), ale wydaje mi się, że nie musimy się trzymać sztywno tego planu
mogliśmy się spotkać w podróży (byłem w Szwecji, Norwegii, Rosji, Indiach, Egipcie, Chinach, Grecji i Sycylii)
albo w Banku Gringotta!
jeśli pracowałeś/aś w Mungu w latach 45-46 to też mogliśmy się spotkać
Rycerzem jestem od dość niedawna, ale raczej wystarczająco, aby się znać
mogłem ci coś przywieźć/załatwić z zagranicy
możemy razem biegać, pływać, polować czy jeździć konno
trochę przesadzam z alkoholem, mogliśmy razem wixować, bić się czy możesz być moim rycerzem w lśniącej zbroi XDDD
jeśli chodzi o koligacje rodzinne, to mam siostrę Lucienne i brata Percivala, a także jakiegoś bezimiennego brata XD
jestem zaręczony z Cece Malfoy
... coś tam się pewnie jeszcze wymyśli!
To może tak w skrócie
możemy znać się ze szlacheckich imprez u Nottów
byłem krukonem w latach 33-40
podobno lubię rodzinki Bulstrode, Fawley, Flint, Lestrange, Malfoy, Ollivander, Parkinson, Rosier i Shacklebolt, a nie lubię Avery, Macmillan, Prewett, Slughorn, Weasley i Yaxley (???), ale wydaje mi się, że nie musimy się trzymać sztywno tego planu
mogliśmy się spotkać w podróży (byłem w Szwecji, Norwegii, Rosji, Indiach, Egipcie, Chinach, Grecji i Sycylii)
albo w Banku Gringotta!
jeśli pracowałeś/aś w Mungu w latach 45-46 to też mogliśmy się spotkać
Rycerzem jestem od dość niedawna, ale raczej wystarczająco, aby się znać
mogłem ci coś przywieźć/załatwić z zagranicy
możemy razem biegać, pływać, polować czy jeździć konno
trochę przesadzam z alkoholem, mogliśmy razem wixować, bić się czy możesz być moim rycerzem w lśniącej zbroi XDDD
jeśli chodzi o koligacje rodzinne, to mam siostrę Lucienne i brata Percivala, a także jakiegoś bezimiennego brata XD
jestem zaręczony z Cece Malfoy
... coś tam się pewnie jeszcze wymyśli!
The devil's in his hole
Julius Nott
Zawód : łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczony
Into the sun the south the north, at last the birds have flown
The shackles of commitment fell, In pieces on the ground
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Pewnie mnie nie lubisz, bo jestem tylko niczego nie wartym półkrewkiem. Ale, ale!
- psyt, łapówka:
Thank you, I'll say goodbye now though its the end of the world, don't blame yourself and if its true, I will surround you and give life to a world thats our own
Crispin Russell
Zawód : Auror, opiekun testrali
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
sometimes we deliberately step into those traps
I was born in mine; I don't mind it anymore
oh, but you should, you should mind it
I do, but I say I don't
I was born in mine; I don't mind it anymore
oh, but you should, you should mind it
I do, but I say I don't
Genetyka : Zwierzęcousty
Julius Nott napisał:ja, największy janusz relacji
Helena - ale chcesz pozytyw czy negatyw?
Pozytyw! (refleks szachisty)
Gość
Gość
juliusz, bedziesz mężem Inary?
Dru to wiemy
Crispin, wcześniej mi to raczej nie przeszkadzało, ale #klątwazmienialudzi i teraz rzeczywiście Julek cię pewnie traktuje nieładnie, podły typ :/
Heleno, nie mam pojęcia, generalnie nic ich nie łączy! Mogli sobie razem tańczyć na przyjęciach, mogą się nawet lubić, ale chyba niczego szalonego to tu nie wymyślę.
Deimos, no taki jest plan, a jak to się potoczy to się okaże.
Crispin, wcześniej mi to raczej nie przeszkadzało, ale #klątwazmienialudzi i teraz rzeczywiście Julek cię pewnie traktuje nieładnie, podły typ :/
Heleno, nie mam pojęcia, generalnie nic ich nie łączy! Mogli sobie razem tańczyć na przyjęciach, mogą się nawet lubić, ale chyba niczego szalonego to tu nie wymyślę.
Deimos, no taki jest plan, a jak to się potoczy to się okaże.
Gość
Gość
no to wracam. fajnie by było, aby może nie tyle zacząć relacje od zera, ale jeżeli chcesz mieć z Juliusem powiązania, a nie masz, to napisz, a jeżeli coś ustalaliśmy wcześniej, to potwierdź, jeśli chcesz je zachować. Bo aktualnie jestem trochę w dupie i nie wiem z kim mam sobie układać fabułę, także będę super wdzięczna za współpracę
The devil's in his hole
Julius Nott
No witaaaaaaaaaaj!!!!!! :hugme:
Anthony Burke
Zawód : Łamacz klątw
Jak mogę im odmówić,
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
Mam nadzieję, że o swojej kryzysowej narzeczonej nie zapomniał Julek podczas swoich wyjazdowych misji łamozaklęciowych? <3
The knife that has pierced my heart, I can’t pull it out Because if I do It’ll send up a huge spray of tears that can’t be stopped
wow, aż dwie osoby XD
Tosiek, chyba Bastiana już nie ma z tego co się orientuję, to możesz wybrać czy chcesz pozytyw czy negatyw
pamięta In <3
Tosiek, chyba Bastiana już nie ma z tego co się orientuję, to możesz wybrać czy chcesz pozytyw czy negatyw
pamięta In <3
The devil's in his hole
Julius Nott
Mi pasuje, ale nie wiem co w końcu macie z Czarkiem :x Jeśli też się kumplujecie, to pewnie byłby tu jednak trochę większy dystans ze strony Trisa, ale pewnie nie wciągałby go w ten konflikt <3
the vermeil rose had blown in frightful scarlet and its thorns
o u t g r o w n
Tristan Rosier
Zawód : Arystokrata, smokolog
Stan cywilny : Żonaty
the death of a beautiful woman is, unquestionably, the most poetical topic in the world
OPCM : 38 +2
UROKI : 30
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 1
CZARNA MAGIA : 60 +5
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 15 +6
Śmierciożercy
No przecież, że pozytyw chcę! Taki jak pisałam stronę temu Chyba, że chcesz coś zmodyfikować, to się dogadamy
Anthony Burke
Jak mogę im odmówić,
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
Ja też chcę się znać <3 Elsie od niedawna jest w Rycerzach, po za tym walczy o prawa czystokriwstych kobiet. Jest dość specyficzna :D
Gość
Gość
Też jestem, ale nie wiem, co ostatecznie ustaliłyśmy, więc chyba możemy zacząć od nowa.
Gość
Gość
Tristan, kumplują się, w końcu to kuzyni dlatego przyjaźnijmy się też z Triem, ale no, tak luźniej. Julek i tak pewnie by się w konflikt nie wtrącał :o
Tosiek, to chcesz być moim super hiper bff z pracki i nie tylko? Wiesz, często pewnie wyjeżdżamy razem na misje, to musimy sobie ufać a ten, dostałem zaproszenie na ślub? Jak tak to muszę posłać list z prezentem i fajnie by było za jakiś czas zagrać żeby Tosiek się domyślił klątwy u Notta i może iść w stronę wyleczenia go ale to już jak chcesz!
Elsie, ty jesteś tutaj od niedawna, nie? To w takim razie poznałaś już Julka-ćwoka, któremu też zdarza się nadużywać alkoholu, jego bawią jej feministyczne (??) poglądy dlatego widzę tu piękny negatyw
Druelka, my się chyba mieliśmy nie lubić od zawsze, bo na jakimś przyjęciu mnie ośmieszyłaś ale nie wiem czy chcesz to zostawić czy wymyślimy coś głębszego XD
Tosiek, to chcesz być moim super hiper bff z pracki i nie tylko? Wiesz, często pewnie wyjeżdżamy razem na misje, to musimy sobie ufać a ten, dostałem zaproszenie na ślub? Jak tak to muszę posłać list z prezentem i fajnie by było za jakiś czas zagrać żeby Tosiek się domyślił klątwy u Notta i może iść w stronę wyleczenia go ale to już jak chcesz!
Elsie, ty jesteś tutaj od niedawna, nie? To w takim razie poznałaś już Julka-ćwoka, któremu też zdarza się nadużywać alkoholu, jego bawią jej feministyczne (??) poglądy dlatego widzę tu piękny negatyw
Druelka, my się chyba mieliśmy nie lubić od zawsze, bo na jakimś przyjęciu mnie ośmieszyłaś ale nie wiem czy chcesz to zostawić czy wymyślimy coś głębszego XD
The devil's in his hole
Julius Nott
W sumie, to jak wolisz, ale możemy pójść w coś głębszego, zbudować na tym albo całkiem od nowa.
Tylko powiedz, w którą stronę, to coś wymyślę
Tylko powiedz, w którą stronę, to coś wymyślę
Gość
Gość
Julius napisał:Tosiek, to chcesz być moim super hiper bff z pracki i nie tylko? Wiesz, często pewnie wyjeżdżamy razem na misje, to musimy sobie ufać a ten, dostałem zaproszenie na ślub? Jak tak to muszę posłać list z prezentem i fajnie by było za jakiś czas zagrać żeby Tosiek się domyślił klątwy u Notta i może iść w stronę wyleczenia go slina ale to już jak chcesz!
Na bank byłeś na nim! My się znamy jeszcze ze szkoły przecież! Będzie chciał mu pomóc pewnie Nieleczone klątwy są niebezpieczne
Anthony Burke
Jak mogę im odmówić,
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest