Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
mów mi Leonardo
Strona 1 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
Musztardello
Leonard Thomas Mastrangelo
wychowanek Hogwartu pod godłem Gryffindoru w latach 1932-1939;
kolejne dwa lata rozbijał się po barach i walczył za pieniądze;
w 1942 pracował w rezerwacie smoków, ale wrócił stamtąd z blizną na plecach i bez miłości do tych stworzonek;
od 1943 do 1952 był zawodowym bokserem całkiem sławnym w mugolskim świecie;
żonaty przez kolejny rok, tylko przez rok;
malarz, chociaż ostatnio trochę mniej aktywny, od pół roku pracuje jako brygadzista.
Benjamin Wrightbrotherhood
All my life I was born to lead
Worry not just leave me be
I'll abide til the end
And I'll take it on the chin my for you, my friend
Worry not just leave me be
I'll abide til the end
And I'll take it on the chin my for you, my friend
Felix Tremainealcoholhood
Wstydze się. Okropnie.
Wyłącz mnie. Połącz mnie
z niebytem. Byłem złem
i mitem. Wyłącznie.
Wyłącz mnie.
Wyłącz mnie. Połącz mnie
z niebytem. Byłem złem
i mitem. Wyłącznie.
Wyłącz mnie.
Zapraszam, z pomysłem lub bez.
so i tried to erase it but the ink bled right through almost drove myself crazy when these words
led to you
Ostatnio zmieniony przez Leonard Mastrangelo dnia 12.12.15 23:45, w całości zmieniany 1 raz
Leonard Mastrangelo
Zawód : malarz, brygadzista
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
a dumb screenshot of youth
watch how a cold broken teen
will desperately lean on a superglued human of proof
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
a ja?
what matters most is how well you walk through the f i r e.
Felix Tremaine
Zawód : goni mnie przeszłość
w środku pękają struny
chwil, pulsuje rzeka
czerwienią moich win,
gonię sam siebie i znów
zamiera świat.
chwil, pulsuje rzeka
czerwienią moich win,
gonię sam siebie i znów
zamiera świat.
Nieaktywni
Dicaprio czy da Vinci? Jako Twoja koleżanka z pracy melduję się!
i might be on the side of angels
But don't think for a second I'm one of them endlesslove
Mavis Travers
Zawód : Łowię wilkołaki i robię czarne interesy
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
Stars can't shine without darkness
Genetyka : Metamorfomag
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
To ja też przychodzę do twoich relek, jako że malujesz . Lyra bardzo, ale to bardzo lubi artystyczne dusze, i mimo że jest między nimi taka różnica wieku, fajnie byłoby ich kiedyś zapoznać na fabule. Mogę jeszcze zaproponować Alice, może jakieś pozytywne relki? I mogłaby mu pozować. A także moją nową postać, Michaela. Ten sam wiek, domy różne, ale mogliby się znać z Hogwartu i myślę, że mogliby się dogadać.
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Feluś, już jesteś!
Bambi, możesz sobie wybrać. Czy się lubimy koleżanko z pracy pomimo jedenastu lat różnicy wieku i znaczącej różnicy w czystości krwi?
Lyra, myślę, że na fabule bez problemu możemy się poznać, bo zapewne nasze ścieżki prędzej czy później się przetną. Co do Alice to też dopiero się zobaczy, bo Leo póki co nie maluje na zamówienie, jeszcze mu trochę pieniędzy zostało, no i dopiero schodzi mu trauma malowania wywołana przez żonę. Będzie musiała go jakoś zafascynować albo cóś. Hm, a co do pana to nie wiem, bo Musztardelo raczej nie był zbyt przyjacielskim chłopaczkiem w Hogwarcie. Trzeba byłoby to jakoś bardziej przemyśle, no i muszę przeczytać kp Michasia.
Bambi, możesz sobie wybrać. Czy się lubimy koleżanko z pracy pomimo jedenastu lat różnicy wieku i znaczącej różnicy w czystości krwi?
Lyra, myślę, że na fabule bez problemu możemy się poznać, bo zapewne nasze ścieżki prędzej czy później się przetną. Co do Alice to też dopiero się zobaczy, bo Leo póki co nie maluje na zamówienie, jeszcze mu trochę pieniędzy zostało, no i dopiero schodzi mu trauma malowania wywołana przez żonę. Będzie musiała go jakoś zafascynować albo cóś. Hm, a co do pana to nie wiem, bo Musztardelo raczej nie był zbyt przyjacielskim chłopaczkiem w Hogwarcie. Trzeba byłoby to jakoś bardziej przemyśle, no i muszę przeczytać kp Michasia.
so i tried to erase it but the ink bled right through almost drove myself crazy when these words
led to you
Leonard Mastrangelo
Nieaktywni
to wcale nie jest spam!
milion serc sama-wiesz-za-co!!!!!!!!!!!!!
milion serc sama-wiesz-za-co!!!!!!!!!!!!!
what matters most is how well you walk through the f i r e.
Felix Tremaine
Zawód : goni mnie przeszłość
w środku pękają struny
chwil, pulsuje rzeka
czerwienią moich win,
gonię sam siebie i znów
zamiera świat.
chwil, pulsuje rzeka
czerwienią moich win,
gonię sam siebie i znów
zamiera świat.
Nieaktywni
Co do Lyry - okej . Może kiedyś natrafi się jakaś fabularna okazja do zapoznania, i potem dalej wyjdą jakieś relacje. Może jakiś event lub coś w tym rodzaju?
Odnośnie Alice, to mogliby zacząć od poznania się. Choćby gdzieś w Londynie mogliby się poznać, od zera, albo założyć, że poznali się niedawno, jako że Alice kilka lat nie było w Anglii. Ten obraz mógłby mieć miejsce dopiero później, kiedy Leo by już przełamał tę swoją traumę. Jej by nie przeszkadzała różnica wieku w znajomości, tym bardziej że czuje się w Londynie dosyć osamotniona.
A co do Michaela - on też nie był jakiś super rozchwytywany, lubił czasami ciekawe wrażenia, ale był skupiony przede wszystkim na nauce. No i także miał częściowo mugolską rodzinę oraz kilkoro rodzeństwa. Obecnie od paru lat uczy w Hogwarcie, a wcześniej miał deprechę po utracie żony. Może jak przeczytasz kartę to jeszcze się coś ciekawego nasunie .
Odnośnie Alice, to mogliby zacząć od poznania się. Choćby gdzieś w Londynie mogliby się poznać, od zera, albo założyć, że poznali się niedawno, jako że Alice kilka lat nie było w Anglii. Ten obraz mógłby mieć miejsce dopiero później, kiedy Leo by już przełamał tę swoją traumę. Jej by nie przeszkadzała różnica wieku w znajomości, tym bardziej że czuje się w Londynie dosyć osamotniona.
A co do Michaela - on też nie był jakiś super rozchwytywany, lubił czasami ciekawe wrażenia, ale był skupiony przede wszystkim na nauce. No i także miał częściowo mugolską rodzinę oraz kilkoro rodzeństwa. Obecnie od paru lat uczy w Hogwarcie, a wcześniej miał deprechę po utracie żony. Może jak przeczytasz kartę to jeszcze się coś ciekawego nasunie .
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Nie czytałam jeszcze karty, ale tak myślę, że skoro ja jestem Bułką, a Ty Musztardello... to dorzucamy kiełbase (Ben bez skojarzeń #lodowatespojrzenie ) i robimy grilla
A tak serio to mamy parę punktów wspólnych. Ze szkoły znać się raczej nie możemy, bo na etapie dorastania 4 lata bez więzów rodzinnych to w sumie sporo. Ale kiedy Musztardello się napierdzielał w barach, to Graham był małoletnim uciekinierem i pracował na zmywaku i na barze w Wywernie, od wakacji 42 Potem też się bił, ale w tym takim jakby klubie pojedynków, który był wspominany w różnych miejscach, ale ostatecznie nie wszedł do fabuły fizycznie. Także mam, że się pojedynkował i bił, ale gdzie to w sumie można dookreślić. I chyba polecimy w jakiś hejt, bo nie znoszę Tremaine a on nie znosi mnie Chyba że Musztardello się nie wtrynia w cudze konflikty i jest ponad podziałami :malpka: No i Musztardello robił przy smokach. Graham też miał taki epizod jakoś jakoś w 42-49. Graham tam gdzie Rosiery mają - w Kent. Ale w sumie nie wiem czy jest sens się tym posiłkować, bo Musztardello tego nie lubił a Graham najchętniej by do tego wrócił
A tak serio to mamy parę punktów wspólnych. Ze szkoły znać się raczej nie możemy, bo na etapie dorastania 4 lata bez więzów rodzinnych to w sumie sporo. Ale kiedy Musztardello się napierdzielał w barach, to Graham był małoletnim uciekinierem i pracował na zmywaku i na barze w Wywernie, od wakacji 42 Potem też się bił, ale w tym takim jakby klubie pojedynków, który był wspominany w różnych miejscach, ale ostatecznie nie wszedł do fabuły fizycznie. Także mam, że się pojedynkował i bił, ale gdzie to w sumie można dookreślić. I chyba polecimy w jakiś hejt, bo nie znoszę Tremaine a on nie znosi mnie Chyba że Musztardello się nie wtrynia w cudze konflikty i jest ponad podziałami :malpka: No i Musztardello robił przy smokach. Graham też miał taki epizod jakoś jakoś w 42-49. Graham tam gdzie Rosiery mają - w Kent. Ale w sumie nie wiem czy jest sens się tym posiłkować, bo Musztardello tego nie lubił a Graham najchętniej by do tego wrócił
Graham Mulciber
Zawód : auror
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
Because some roads you shouldn't go down. Because maps used to say, "There be dragons here." Now they don't. But that don't mean the dragons aren't there.
Genetyka : Jasnowidz
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Och, jest mi najsmutniej, że mnie pan Leonard nie potraktował serio - ja na prawdę chciałam tamtą relację: mianowicie, żeby Laidan na potrzeby większej reklamy poinformowała, że jesteśmy parą arystyczną. Ale pracowni nie chcesz ze mną dzielić?
Jeżeli wciąż da się jednak coś pomyśleć, to wolałabym, żebyśmy się nie znali wcale i żebyśmy się poznali dzięki właśnie tej wystawie za miesiąc fabularny
Jeżeli wciąż da się jednak coś pomyśleć, to wolałabym, żebyśmy się nie znali wcale i żebyśmy się poznali dzięki właśnie tej wystawie za miesiąc fabularny
If there is a past, i have
forgotten it
forgotten it
Mathilda Wroński
Zawód : malarka
Stan cywilny : Wdowa
Deszczowe wtorki, które przyjdą po niedzielach
Kropelka żalu, której winien jesteś ty
Nieprawda że tak miało być
Że warto w byle pustkę iść
To wciąż za mało, moje serce, żeby żyć
Nieaktywni
tak dużo tekstu
FELIX
Lyra, jak najbardziej, coś się w przyszłości ogarnie!
Co do Alice myślę, że też mogą się gdzieś poznać przez przypadek na ulicach Londynu, bo Leo to taki dosyć spacerowicz no i dzielnice mugolskie nie są mu straszne, więc prędzej czy później na siebie wpadną. A potem zobaczymy jak to się fabularnie potoczy.
Kiedyś przeczytam jego kp i przybiegnę do twoich relek, ale teraz jestem w nastroju niemyśleniowym. :x
Grahamko! Doprecyzuj mi, zacząłeś się szlajać od '42? Bo wtedy Leo był właśnie u smoków, więc chyba się mocno mijamy. Albo ja nie umiem w matmę. Ale ze smoków możemy się tak czy siak znać, no i Musztardello jest ponad podziałami, bo jakby nie był to przez wzgląd na Bena miałaby samych wrogów.
Matyldko, nie bądź zasmutkowana! Po prostu na tym czacie leci tak szybko wszystko, że nie nadążam przetwarzać. W każdym razie Leo póki co nie jest pod skrzydłami Laidan, więc chyba nie możemy tak zrobić. Ale w takim razie jak najbardziej poznajmy się na fabule, ale miesiąc fabularny to tyyyle czasu. :x
FELIX
Lyra, jak najbardziej, coś się w przyszłości ogarnie!
Co do Alice myślę, że też mogą się gdzieś poznać przez przypadek na ulicach Londynu, bo Leo to taki dosyć spacerowicz no i dzielnice mugolskie nie są mu straszne, więc prędzej czy później na siebie wpadną. A potem zobaczymy jak to się fabularnie potoczy.
Kiedyś przeczytam jego kp i przybiegnę do twoich relek, ale teraz jestem w nastroju niemyśleniowym. :x
Grahamko! Doprecyzuj mi, zacząłeś się szlajać od '42? Bo wtedy Leo był właśnie u smoków, więc chyba się mocno mijamy. Albo ja nie umiem w matmę. Ale ze smoków możemy się tak czy siak znać, no i Musztardello jest ponad podziałami, bo jakby nie był to przez wzgląd na Bena miałaby samych wrogów.
Matyldko, nie bądź zasmutkowana! Po prostu na tym czacie leci tak szybko wszystko, że nie nadążam przetwarzać. W każdym razie Leo póki co nie jest pod skrzydłami Laidan, więc chyba nie możemy tak zrobić. Ale w takim razie jak najbardziej poznajmy się na fabule, ale miesiąc fabularny to tyyyle czasu. :x
led to you
Leonard Mastrangelo
Nieaktywni
a masz jakiś pomysł gdzie w takim razie mielibyśmy się znać, skoro nie dzieki sztuce?
If there is a past, i have
forgotten it
forgotten it
Mathilda Wroński
Zawód : malarka
Stan cywilny : Wdowa
Deszczowe wtorki, które przyjdą po niedzielach
Nieaktywni
Bosze, jesteś tak samo gupi jak Ben Nic dziwnego, że się lubicie
I care for myself.
The more solitary, friendless, unsustained I am,
the more I will respect myself.
The more solitary, friendless, unsustained I am,
the more I will respect myself.
Selina Lovegood
Zawód : ścigająca Os, naczelna zołza, bywalczyni kolumn Czarownicy
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
pride
will be always
the longest distance
between us
will be always
the longest distance
between us
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Selina, widzę to
wpisz mnie. oh, wait, jestem wpisany z najpiękniejszym avkiem ever #skromność
wpisz mnie. oh, wait, jestem wpisany z najpiękniejszym avkiem ever #skromność
Make my messes matter, make this chaos count.
Benjamin Wright
Zawód : eks-gwiazda quidditcha
I wanna run against the world that's turning
I'd movе so fast that I'd outpace the dawn
I'd movе so fast that I'd outpace the dawn
OPCM : 37 +7
UROKI : 34
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 17
SPRAWNOŚĆ : 43
Nieaktywni
Matyldko, niestety nie, mój groszek zamiast mózgu dziś nie myśli
Panno Lovegood, ocenianie ludzi po pozorach nigdy nie wróży nic dobrego. Może się panna przeliczyć.
No właśnie Ben
Panno Lovegood, ocenianie ludzi po pozorach nigdy nie wróży nic dobrego. Może się panna przeliczyć.
No właśnie Ben
led to you
Leonard Mastrangelo
Nieaktywni
Ok <3. To z Lyrą pomyślimy jeszcze, a co do Alice, to jak najbardziej by tak mogło być, ponieważ ją ciągle gdzieś nosi, szczególnie po mugolskich miejscach i właściwie mogliby poznać się gdziekolwiek. Jeszcze możemy na pw ewentualnie dogadać gdybyś chciała zagrać, może wtedy nasuną się jakieś konkretniejsze pomysły na przebieg spotkania.
Ok, to co do Michaela to najwyżej wpadnij do jego relek .
Ok, to co do Michaela to najwyżej wpadnij do jego relek .
to look at distance
Strona 1 z 2 • 1, 2
mów mi Leonardo
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania