Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Morcik Woldemorcik
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Cześć! Jestem Mort, mam 22 lata i jestem synem Gregory'ego Botta. Chodziłem do Ravenclawu, grałem w gargulki i lubiłem historię magii (YOLO). Brzmi kujońsko, ale spokojnie, dało się ze mną wykradać do Hogsmeade. Marzyłem o posadzie łamacza klątw i nawet szkoliłem się w tym kierunku, ale zrezygnowałem z tego i generalnie trochę zapadłem się pod ziemię. Od niedawna jestem wilkołakiem, ale akurat o tym nikt nie wie i oby tak pozostało. Czasami zapuszczam się na Nokturn, więc stamtąd też możesz mnie znać. Chyba tyle.
[bylobrzydkobedzieladnie]
Cześć! Jestem Mort, mam 22 lata i jestem synem Gregory'ego Botta. Chodziłem do Ravenclawu, grałem w gargulki i lubiłem historię magii (YOLO). Brzmi kujońsko, ale spokojnie, dało się ze mną wykradać do Hogsmeade. Marzyłem o posadzie łamacza klątw i nawet szkoliłem się w tym kierunku, ale zrezygnowałem z tego i generalnie trochę zapadłem się pod ziemię. Od niedawna jestem wilkołakiem, ale akurat o tym nikt nie wie i oby tak pozostało. Czasami zapuszczam się na Nokturn, więc stamtąd też możesz mnie znać. Chyba tyle.
Gregory Bott
OJCZULEK
Megara Carrow
PRZYJACIÓŁKA
Potem uzupełnię, aj promys.
Luis Bott
KUZYN
Michael Tonks
SZWAGIER
Polly Havisham
HERA, KOKA, HASZ, LSD
Ronan Haddad
PRZYJACIEL
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Mortimer Bott dnia 07.03.16 22:44, w całości zmieniany 3 razy
Mortimer Bott
Zawód : bezrobotny
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
My bones keep breaking
Tearing me away from the quiet
The silence of my soul, of my soul from the quiet
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Wilkołak
Nieaktywni
MICHAEL: O, no i to mi pasuje. Trzeba będzie kiedyś rozegrać jakieś rodzinne spotkanko! <3
POLLY: Dziękuję, dziękuję! *kłania się we wszystkie strony* Szczerze mówiąc chwilowo też nie mam pomysłu, ale może wspólnymi siłami coś wykombinujemy! No to tak... Może pójdźmy na łatwiznę i uznajmy, że poznali się w szpitalu? Tylko jeszcze przed tym jak Mort stał się wilkołakiem, bo od tamtej pory raczej się tam nie zapuszcza. :sigh: I... yyy! I może Polly miała gorszy dzień i coś jej nie szło i zaczęli się kłócić, bo Mort jej wypomniał, że coś robi źle. Nie żeby się na tym znał... Albo idąc w inną stronę to może coś z tymi używkami? Może byli na jakimś party gdzieś z kimś coś i... yyy... eee... hmm... Polly coś zażyła i wcisnęła też Mortowi? Albo nie wcisnęła tylko sam wziął z ciekawości. No i po tym byli tacy weseli i szczęśliwi i generalnie zachowywali się jak Luna. HELP.
POLLY: Dziękuję, dziękuję! *kłania się we wszystkie strony* Szczerze mówiąc chwilowo też nie mam pomysłu, ale może wspólnymi siłami coś wykombinujemy! No to tak... Może pójdźmy na łatwiznę i uznajmy, że poznali się w szpitalu? Tylko jeszcze przed tym jak Mort stał się wilkołakiem, bo od tamtej pory raczej się tam nie zapuszcza. :sigh: I... yyy! I może Polly miała gorszy dzień i coś jej nie szło i zaczęli się kłócić, bo Mort jej wypomniał, że coś robi źle. Nie żeby się na tym znał... Albo idąc w inną stronę to może coś z tymi używkami? Może byli na jakimś party gdzieś z kimś coś i... yyy... eee... hmm... Polly coś zażyła i wcisnęła też Mortowi? Albo nie wcisnęła tylko sam wziął z ciekawości. No i po tym byli tacy weseli i szczęśliwi i generalnie zachowywali się jak Luna. HELP.
Mortimer Bott
My bones keep breaking
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Wilkołak
Nieaktywni
Jak najbardziej się na to piszę .
Mortimer Bott napisał:POLLY: Dziękuję, dziękuję! *kłania się we wszystkie strony* Szczerze mówiąc chwilowo też nie mam pomysłu, ale może wspólnymi siłami coś wykombinujemy! No to tak... Może pójdźmy na łatwiznę i uznajmy, że poznali się w szpitalu? Tylko jeszcze przed tym jak Mort stał się wilkołakiem, bo od tamtej pory raczej się tam nie zapuszcza. :sigh: I... yyy! I może Polly miała gorszy dzień i coś jej nie szło i zaczęli się kłócić, bo Mort jej wypomniał, że coś robi źle. Nie żeby się na tym znał... Albo idąc w inną stronę to może coś z tymi używkami? Może byli na jakimś party gdzieś z kimś coś i... yyy... eee... hmm... Polly coś zażyła i wcisnęła też Mortowi? Albo nie wcisnęła tylko sam wziął z ciekawości. No i po tym byli tacy weseli i szczęśliwi i generalnie zachowywali się jak Luna. HELP.
hahaha <3 ja jestem taka głupia, że zapomniałam odpisać, że super że chcesz ze mną releczke, pograjmy coś!!!!
a co do tego, to a może mort był jednym z tych których polka naćpała bo pomyślała, że tak im się lepiej będzie w szpitalu siedziało? I Mort rzeczywiście się świetnie poczuł i poszedł z rozwalonym brzuchem na jakieś inne piętro i sobie ogladali razem gwiazdy czy coś i nagle Mort mówi "olol flaki mi wychodzą" i wtedy Polka i naprawiła go (bo umie super leczenie!) albo poszła do pani Vanity, żeby jej pani Vanity pomogła - ale w każdym razie Mort ma z nią dobre wspomnienia, bo sie jak naćpają to są słodcy i szczęsliwi
jak chcesz teraz też mogą!!!!!!1 chyba że się boisz, że sie zmienisz w potworka
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
Widzę to, widzę! Zdecydowanie jestem za. I możemy grać jak chcesz. Na szczęście od narkotyków w nikogo się nie zamieni.
Mortimer Bott
My bones keep breaking