Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Lorne Bulstrode
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
RELACJE
Isolde BulstrodeSiostra
Oczko w głowie
doskonałe relacje
zupełne oddanie
zupełne oddanie
Tristan RosierNajlepszy przyjaciel
Kumpel z roboty
wspólna smocza pasja
bardzo dobre relacje
bardzo dobre relacje
Darcy RosierNiestety narzeczona
Polityczne zaręczyny
Ona mną gardzi i mówi, że nie jestem w jej typie!
Ja zaś czuję niechęć. Przy Tristanie (i innych) odgrywamy szopkę nazywaną "prawdziwą miłością". Ale on wie.
Ja zaś czuję niechęć. Przy Tristanie (i innych) odgrywamy szopkę nazywaną "prawdziwą miłością". Ale on wie.
Leandra MalfoyNieszczęśliwa miłość
Niegasnące uczucie
miłość bez wzajemności
bardzo dobre relacje (podobna historia życia, wiele cech wspólnych)
bardzo dobre relacje (podobna historia życia, wiele cech wspólnych)
Fabian MalfoyPrzyjaciel
Zawalidroga
Względnie dobre relacje, choć mógłby odstąpić Leandrę.
Ambiwalentny stosunek do tegoż pana!
Ambiwalentny stosunek do tegoż pana!
Caesar LestrangeKuzyn
Bacznie obserwowany
sztama kuzynów
Mimo to podejrzliwość (wybranek Isolde)
Mimo to podejrzliwość (wybranek Isolde)
Colin FlaweyPrzyjaciel
Kumpel-moczymorda
Wprowadził mnie w nocne, podziemne życie
Deimos CarrowWróg
Pan Buraczek
Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem. A współpraca w RW idzie bardzo ciężko.
Maire ParkinsonKuzynka
Ukochajmy się trucizną!
Jeden ród, jedna szkoła, jeden Ravenclaw, jedno dormitorium.
Ukończyli Hogwart tego samego roku.
Nienawiść przemieszana z miłością - ironia, podszczypywanie, psikusy.
Ukończyli Hogwart tego samego roku.
Nienawiść przemieszana z miłością - ironia, podszczypywanie, psikusy.
Luna Spencer-MoonDobra znajoma
Do uzupełnienia
Do uzupełnienia
Felix TremaineChłodne relacje
Nieczysty
Poznali się w Hogwarcie.
Początkowo dobrzy koledzy, dziś w sporze (konflikt czystości krwi) nie utrzymują kontaktów.
Felix był świadkiem wypadku Lorne'a w irlandzkim rezerwacie smoków (też wszedł tam gdzie nie powinien!)
Początkowo dobrzy koledzy, dziś w sporze (konflikt czystości krwi) nie utrzymują kontaktów.
Felix był świadkiem wypadku Lorne'a w irlandzkim rezerwacie smoków (też wszedł tam gdzie nie powinien!)
Mavis TraversLuźna znajomość
Kuzynka Tristana
Póki co - ni grzeje ni ziębi. Neutralny grunt, spotkali się parę razy, wymieniając jedynie uprzejmości.
Alice ElliotChłodne relacje
Nieczysta
Niegdyś kompanka ze szkolnej ławy (początki w Hogwarcie)
Dziś wrogie nastawienie (konflikt czystości krwi)
Dziś wrogie nastawienie (konflikt czystości krwi)
Barry WesleyKumpel do bitki
Chodźmy się bić!
W Hogwarcie lubili okładać się zaklęciami i zostało tak po dziś dzień. Póki co wiedzą o sobie niewiele, ich drogi krzyżują się głównie wtedy, gdy przychodzi chęć na nielegalne pojedynki.
Cedrina RosierMatka Darcy & Tristana
Nieprzyjazna skamielina
Fałszywa, niechętna i złowroga. Nieustannie porównuje Lorne'a do Tristana, raczej nie chce wydać córki za mąż za Blustrode.
Ostatnio zmieniony przez Lorne Bulstrode dnia 16.06.16 16:05, w całości zmieniany 64 razy
Lorne Bulstrode
Zawód : łowca smoków i opiekun w rezerwacie Kent
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Dzieci są milsze od dorosłych
zwierzęta są milsze od dzieci
mówisz że rozumując w ten sposób
muszę dojść do twierdzenia
że najmilszy jest mi pierwotniak pantofelek
no to co
milszy mi jest pantofelek
od ciebie ty skurwysynie.
no to co
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Przychodzę z Lyrą ;). Z racji różnicy wieku raczej ciężko byłoby o jakieś bliskie powiązanie, jednak Lyra po skończeniu Hogwartu zaczęła pokazywać się towarzysko, więc możliwe, że mogli się poznać przy okazji jakiegoś przyjęcia czy tego typu rzeczy. A jeśli wpadniesz na bal do Averych, może uda nam się tam zapoznać? Lyra wybrała się tam ze swoim narzeczonym, Glaucusem.
Jeszcze mogę zaproponować Alice, bo tu już mniejsza różnica; ona co prawda przez ostatnich kilka lat przebywała w Ameryce, ale w lipcu wróciła do Anglii i ma staż w ministerstwie. Ewentualnie coś baaardzo starego z Hogwartu? ^^
Jeszcze mogę zaproponować Alice, bo tu już mniejsza różnica; ona co prawda przez ostatnich kilka lat przebywała w Ameryce, ale w lipcu wróciła do Anglii i ma staż w ministerstwie. Ewentualnie coś baaardzo starego z Hogwartu? ^^
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Lyra Weasley napisał:Przychodzę z Lyrą ;). Z racji różnicy wieku raczej ciężko byłoby o jakieś bliskie powiązanie, jednak Lyra po skończeniu Hogwartu zaczęła pokazywać się towarzysko, więc możliwe, że mogli się poznać przy okazji jakiegoś przyjęcia czy tego typu rzeczy. A jeśli wpadniesz na bal do Averych, może uda nam się tam zapoznać? Lyra wybrała się tam ze swoim narzeczonym, Glaucusem.
Co tam różnica wieku!
Coś bardzo starego z Hogwartu? Oczywiście! W mojej karcie mam, że przeżyłem tak pierwsze miłostki, zyskałem wrogów i przyjaciół - teraz pytanie kim byś chciała być w historii Lorne?
Lorne Bulstrode
no to co
no to co
Jeśli tylko ci nie przeszkadzało pochodzenie Alice (która jest półkrwi, ale jest niezwykle promugolska) to jak najbardziej mogliby się kolegować. Alice lubiła psocić, była przekorna, w wakacje jeździła z ojcem po świecie, więc mogła opowiadać ciekawe rzeczy o Ameryce i nie tylko... Może to było takie trochę zakazane koleżeństwo, którym nie chwalił się przed innymi znajomymi? Później jednak, kiedy Lorne skończył szkołę, pewnie już nie mieli zbytniego kontaktu, czyli dopiero w teraźniejszości mogliby się ponownie spotkać. Tylko pytanie, jak ukształtowałyby się ich obecne relacje, kiedy Lorne jest zielony, a Alice nadal tak bardzo promugolska? (jednak Alice jest bezstronna i nawet nie wie o istnieniu zielonych). Poszłoby w negatyw, czy może nadal by się lubili, ale by się z tym krył przed innymi?
Co do Lyry, to też zobaczymy, co nam wyjdzie, musimy tylko pokombinować by mieli możliwość się poznać .
Co do Lyry, to też zobaczymy, co nam wyjdzie, musimy tylko pokombinować by mieli możliwość się poznać .
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
to co, chcesz na mnie polować?
Kwiat przekwita, ciern zostaje
Liliana R. Yaxley
Zawód : stażystka w św. Mungu
Stan cywilny : Panna
Usiadłszy przed lustrem pewnego razu
Chciałam prawdy, jasnej wizji chciałam,
Innej od gładkiego, słodkiego obrazu,
Który w nim dotąd widywałam...
Ujrzałam kobietę dziką, jak wiatr,
Niekobiecymi miotaną żądzami.
Chciałam prawdy, jasnej wizji chciałam,
Innej od gładkiego, słodkiego obrazu,
Który w nim dotąd widywałam...
Ujrzałam kobietę dziką, jak wiatr,
Niekobiecymi miotaną żądzami.
Genetyka : Półwila
Nieaktywni
ahoj, ja się na coś piszę! <3
różnica wieku nie jest aż taka duża, on lubi smoki a ona wszystko co żyje ale ludzi najmniej! i marcy ma ciagoty do ciemnej strony mocy
różnica wieku nie jest aż taka duża, on lubi smoki a ona wszystko co żyje ale ludzi najmniej! i marcy ma ciagoty do ciemnej strony mocy
Gość
Gość
Musimy się znać i lubić
Może to być świeża znajomość albo coś starego (preferuję świeżą, bo daje więcej możliwości, by rozwinąć się fabularnie), może oparte o rycerzy? Colin niedługo do nich dołączy
Może to być świeża znajomość albo coś starego (preferuję świeżą, bo daje więcej możliwości, by rozwinąć się fabularnie), może oparte o rycerzy? Colin niedługo do nich dołączy
Przyszłam
I nie wyjdę bez relacji
I nie wyjdę bez relacji
to ja przychodzę z żoną
Lyra Weasley napisał:Jeśli tylko ci nie przeszkadzało pochodzenie Alice (która jest półkrwi, ale jest niezwykle promugolska) to jak najbardziej mogliby się kolegować. Alice lubiła psocić, była przekorna, w wakacje jeździła z ojcem po świecie, więc mogła opowiadać ciekawe rzeczy o Ameryce i nie tylko... Może to było takie trochę zakazane koleżeństwo, którym nie chwalił się przed innymi znajomymi? Później jednak, kiedy Lorne skończył szkołę, pewnie już nie mieli zbytniego kontaktu, czyli dopiero w teraźniejszości mogliby się ponownie spotkać. Tylko pytanie, jak ukształtowałyby się ich obecne relacje, kiedy Lorne jest zielony, a Alice nadal tak bardzo promugolska? (jednak Alice jest bezstronna i nawet nie wie o istnieniu zielonych). Poszłoby w negatyw, czy może nadal by się lubili, ale by się z tym krył przed innymi?
Lyro, niestety co do krwi to Lorne jest dość nieugięty. Może nie jest złem wcielonym i nie naplułby Ci w twarz, gdybyś do niego podeszła - ale przyjaźni by raczej nie nawiązał. On desperacko stara się wbić w rodzinę, w której zawsze był szarakiem. Gdyby ktoś z Bulstrode dostrzegłby, że przyjaźnię się z półkrwistą - moja postać byłaby skończona.
Myślę, że możemy zrobić tak: że w pierwszych latach Hogwartu, jako dzieciaki, fakt, lubiliśmy się, ale im bardziej psuto psychikę Lorne czystością krwi - tym on stawał się coraz podlejszy wobec Alice. I teraz byśmy mieli b. oziębłe lub nienawistne stosunki. To mogę zaproponować. Że zostałaś zraniona i teraz sobą gardzimy.
Co do Lyry zaś - już za momencik się dowiemy, co to się zrodzi!
Liliana Yaxley napisał:to co, chcesz na mnie polować?
Niee, droga Lili, ja poluję na smoki. Czuj się bezpieczna
Colin Fawley napisał:Musimy się znać i lubić
Jestem jak najbardziej za świeżą, przyjacielską znajomością. Niech to będzie oparte o rycerzy! Niedługo dołączysz? Musisz wykonać jakąś cud-misję? Bo jeśli tak, to ja mogę być tym, który Ci w niej towarzyszy! Np. by mnie przydzielono, bym Cię miał na oku. :cwaniak: Jeśli masz jakiś pomysł to wal śmiało!
Megara Carrow & Deimos Carrow napisał:Przyszłam
I nie wyjdę bez relacji
to ja przychodzę z żoną
Lakoniczni jak licho! Macie jakiś pomysł? Może spotkajmy się jakoś w fabule na świeżo i wyniknie z tego jakaś niespodziewanka, co? Chyba, że macie już coś w głowach poukładane - jestem otwarty!
Marcelyn Carrow napisał:ahoj, ja się na coś piszę! <3
Różnica wieku nie jest duża fakt, więc to nam ułatwi sprawę. Ale co konkretnie byś zaoferowała? Bo ja póki co jestem wypruty z kreatywnych pomysłów - muszę przeczytać Twą kartę!
Lorne Bulstrode
no to co
no to co
Myślę, że tak by mogło być; koleżeństwo, gdy są dzieciakami (mogli się choćby przypadkiem gdzieś poznać na korytarzu, błoniach czy gdziekolwiek) potem Lorne staje się coraz bardziej drażliwy na punkcie czystości krwi i odcina się od nieczystych znajomych. Zaczyna być dla Alice opryskliwy, odsuwają się od siebie, a teraz, kiedy spotkają się po latach, może już jawnie nią gardzić, ona też go znielubi i tym sposobem będą mieć negatyw. Może być takie coś? ^^
A z Lyrą się okaże .
A z Lyrą się okaże .
to look at distance
Lyra Weasley napisał:Myślę, że tak by mogło być; koleżeństwo, gdy są dzieciakami (mogli się choćby przypadkiem gdzieś poznać na korytarzu, błoniach czy gdziekolwiek) potem Lorne staje się coraz bardziej drażliwy na punkcie czystości krwi i odcina się od nieczystych znajomych. Zaczyna być dla Alice opryskliwy, odsuwają się od siebie, a teraz, kiedy spotkają się po latach, może już jawnie nią gardzić, ona też go znielubi i tym sposobem będą mieć negatyw. Może być takie coś? ^^
A z Lyrą się okaże .
Pasuje! To ja na razie nie dopisuję jeszcze Lyry- ukształtujmy relacje i wtedy dostaniesz jakiś tytuł w moich relacjach. :serce:
Alice zaraz się pojawi : )
Lorne Bulstrode
no to co
no to co
no my sie znamy z rycerzy, ale jesteś bf tristana, wiec moim pewnie wrogiem, a i też przez izolde pewnie wiekszym ? nie wiem, nie wiem co sądzisz o jej wstąpieniu do rycerzy?
Deimos Carrow napisał:no my sie znamy z rycerzy, ale jesteś bf tristana, wiec moim pewnie wrogiem, a i też przez izolde pewnie wiekszym ? nie wiem, nie wiem co sądzisz o jej wstąpieniu do rycerzy?
Oficjalnie mianuję Cię moim wrogiem! Ale jako, że współpracujemy w jednej organizacji to może naszą nienawiść do siebie (która aż tak duża jak Twoja do Tristana nie jest) przenieśmy na salę pojedynków, hę? Może będziemy chcieli obaj pokazywać, że jesteśmy lepsi od siebie. Nakręcajmy tę niechęć i poobijajmy mordy! Ambicja i dobre imię ponad wszystko! Aż Riddle nas obu ukarze
Lorne Bulstrode
no to co
no to co
Przyjdę z konkretami, jak się wygrzebie z notatek i egzaminów
Wszystko czego się obawiamy kiedyś nas spotka.
Milburga Dolohov
Zawód : łowczyni wilkołaków, muzyk, towarzyszka eskapad poszukiwawczych
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
Podobno zło triumfuje, podczas gdy dobrzy ludzie nic nie robią.
Ale to nie prawda. Zło zawsze triumfuje!
Ale to nie prawda. Zło zawsze triumfuje!
Genetyka : Czarownica
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Lorne Bulstrode