Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Roger that!
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
↘ nazwisko mamy brzmiało Potter
↘ ma amerykańskie korzenie, dzieciństwo spędził w USA, dokąd później wyjeżdżał. Od wielu lat mieszka w Londynie
↘ jego ojciec jest mugolakiem, więc jeśli masz manię na punkcie czystości krwi, prawdopodobnie nie będzie za tobą przepadał
↘ Tiara przydzieliła go do Gryffindoru, nie uciekał przed ludźmi, więc spokojnie może cię kojarzyć ze szkoły
↘ interesuje się mugolami, bywa w wielu niemagicznych miejscach. Lubi muzykę, chciał kiedyś mieć własny zespół, aktualnie bywa w klubach, umie grać również na gitarze - czasem siada sobie anonimowo, by umilić (albo uprzykrzyć) życie przechodniom
↘ fan Quidditcha, kibicuje Osom z Wimbourne, więc jeśli należysz do tej drużyny, możesz liczyć na niemałą fascynację; a jeśli im kibicujesz - na znalezienie wspólnych tematów
↘ często snuje różne podejrzenia wobec przypadkowych osób. Jest animagiem - kotem, którego mogłeś bez wiedzy przygarnąć
↘ z zawodu auror, więc jak najbardziej możecie się kojarzyć z pracy lub z samych korytarzy Ministerstwa
↘ ma najwspanialszą towarzyszkę na świecie!
Poznaj moje dwa oblicza
Poznaj moją rodzinę
Poznaj moją towarzyszkę
Poznaj moich znajomych
Niestety, wrogowie też się trafiają...
[bylobrzydkobedzieladnie]
Roger Elliott
↘ nazwisko mamy brzmiało Potter
↘ ma amerykańskie korzenie, dzieciństwo spędził w USA, dokąd później wyjeżdżał. Od wielu lat mieszka w Londynie
↘ jego ojciec jest mugolakiem, więc jeśli masz manię na punkcie czystości krwi, prawdopodobnie nie będzie za tobą przepadał
↘ Tiara przydzieliła go do Gryffindoru, nie uciekał przed ludźmi, więc spokojnie może cię kojarzyć ze szkoły
↘ interesuje się mugolami, bywa w wielu niemagicznych miejscach. Lubi muzykę, chciał kiedyś mieć własny zespół, aktualnie bywa w klubach, umie grać również na gitarze - czasem siada sobie anonimowo, by umilić (albo uprzykrzyć) życie przechodniom
↘ fan Quidditcha, kibicuje Osom z Wimbourne, więc jeśli należysz do tej drużyny, możesz liczyć na niemałą fascynację; a jeśli im kibicujesz - na znalezienie wspólnych tematów
↘ często snuje różne podejrzenia wobec przypadkowych osób. Jest animagiem - kotem, którego mogłeś bez wiedzy przygarnąć
↘ z zawodu auror, więc jak najbardziej możecie się kojarzyć z pracy lub z samych korytarzy Ministerstwa
↘ ma najwspanialszą towarzyszkę na świecie!
To ja↓ rozwiń ↓
Jestem aurorem
Możesz na mnie liczyć zawsze i wszędzie.
I to też ja↓ rozwiń ↓
Jestem kotem
Mam jasne futerko, które zostało wręcz stworzone do głaskania!
AliceJak siostra
Ale kuzynka
Doskonale się rozumiemy, jesteśmy prawie-rodzeństwem. Jeśli planujesz coś jej zrobić, zastanów się dwa razy, bo oberwiesz!
ThomasWujcio
Brat mojego ojca
Niech ktoś się w niego wcieli, bo tęsknię!
RhiannonKuzynka
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
CarolineI nikt inny
Dama karo
Jeszcze wiele musi się nauczyć, ale razem stanowimy niezwykły duet.
ElizabethKto się lubi...
...wiadomo
Znamy się z pracy, czasem sobie dogadujemy, ale ogółem żyjemy ze sobą dobrze.
GarrettPodtytuł
Tekst w środku
SamuelPodtytuł
Tekst w środku
DoreaPodtytuł
Tekst w środku
EileenPodtytuł
Tekst w środku
LeandraPodtytuł
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Roger Elliott dnia 19.01.16 7:24, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Gość
raczej nieudolnie podrywasz szefów restauracji
ja ogarnę te relacje, naprawdę, KIEDYŚ OGARNĘ
ja ogarnę te relacje, naprawdę, KIEDYŚ OGARNĘ
Gość
Gość
Strona 2 z 2 • 1, 2
Roger that!
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania