Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
G. A. Rowle
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Gabriel Arsenius Rowle
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Gabriel A. Rowle dnia 11.02.16 13:09, w całości zmieniany 1 raz
- obecnie pracownik Biura Dezinformacji w Departamencie Kantroli Nad Magicznymi Stworzeniami, swego czasu amnezjator, a następnie łącznik w Urzędzie Łączności z Goblinami;
- absolwent Hogwartu, uczeń Slytherinu w latach 1938-45;
- najstarszy syn Rodericka Rowle'a i Lady Malfoy;
- starszy brat Lennarta i bliźniak Cassiopei Rowle, niezwykle blisko z nią związany - jeśli ją skrzywdzisz, ja skrzywdzę ciebie, lecz jeśli zbliżysz się zbyt poufale, spodziewaj się spotkać z moją zaborczością;
- mecenas sztuki, entuzjasta wyścigów, dobrego tytoniu i rozrywki;
- przeciwieństwo siostry - człowiek z pozoru opanowany, stanowczy i wyważony, charyzmatyczny, dystyngowanie uprzejmy i wyrobiony towarzysko, w skrytości jednak gniewny, ze skłonnością do brutalności i szalenie wymagający;
- w ryj dać też potrafi dać.
Zapraszam całą tę ferajnę od Cass. Są prawie nierozłączni, więc ciężko któreś pominąć. ;)
Lubię jak jest dziwnie i jak się dużo dzieje. Im bardziej zryte relacje, tym bardziej ukocham.
- absolwent Hogwartu, uczeń Slytherinu w latach 1938-45;
- najstarszy syn Rodericka Rowle'a i Lady Malfoy;
- starszy brat Lennarta i bliźniak Cassiopei Rowle, niezwykle blisko z nią związany - jeśli ją skrzywdzisz, ja skrzywdzę ciebie, lecz jeśli zbliżysz się zbyt poufale, spodziewaj się spotkać z moją zaborczością;
- mecenas sztuki, entuzjasta wyścigów, dobrego tytoniu i rozrywki;
- przeciwieństwo siostry - człowiek z pozoru opanowany, stanowczy i wyważony, charyzmatyczny, dystyngowanie uprzejmy i wyrobiony towarzysko, w skrytości jednak gniewny, ze skłonnością do brutalności i szalenie wymagający;
- w ryj dać też potrafi dać.
Zapraszam całą tę ferajnę od Cass. Są prawie nierozłączni, więc ciężko któreś pominąć. ;)
Lubię jak jest dziwnie i jak się dużo dzieje. Im bardziej zryte relacje, tym bardziej ukocham.
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Gabriel A. Rowle dnia 11.02.16 13:09, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Gość
a od kiedy rowle mają konie skrzydlate
A nie mogą mieć? Mam to zaakceptowane w karcie, więc to nie do mnie z pretensją. :D
Gość
Gość
Kuzynie! :thug:
Cass mnie kocha! Lennart mnie kocha! Tristan mnie kocha! Deimos mnie kocha!
Kochaj mnie też
No Rosalka mnie nie kocha ale nie można mieć wszystkiego
Cass mnie kocha! Lennart mnie kocha! Tristan mnie kocha! Deimos mnie kocha!
Kochaj mnie też
No Rosalka mnie nie kocha ale nie można mieć wszystkiego
Haha, nie, źle sie zrozumielismy, Thibaud na pewno nie byl Twoim jeźdźcem, dotychczas jeździl na własnym koniu. Myslalam, ze Gabriel pojawia sie raczej na widowni - i stad sie moga znac <3 Ma swojej karierze imponujace sukcesy, a jest przy tym raczej argoanckim typem, więc pewnie jakby Gabriel go poprosił, żeby mu udowodnił, że poradzi sobie z jego końmi, to tylko wzruszyłby ramionami. :D Takie domowe hodowle to powinny chcieć jego jako jeźdźca, a nie on ich konie.
Myslalam, że moze mogli sie spotkac na jakcihs wyscigach w Anglii na stopie raczej kolezensko - rodzinnej, bo jestesmy kuzynami <3 Bardziej na równej stopie, jeśli chcemy iść w pozytyw.
albo Thibaud może faktycznie okielznac jakies Twoje niepokorne konie, jesli to byla taka przyjacielska prosba, nie wyzwanie, moze ja coś źle zrozumialam
Myslalam, że moze mogli sie spotkac na jakcihs wyscigach w Anglii na stopie raczej kolezensko - rodzinnej, bo jestesmy kuzynami <3 Bardziej na równej stopie, jeśli chcemy iść w pozytyw.
albo Thibaud może faktycznie okielznac jakies Twoje niepokorne konie, jesli to byla taka przyjacielska prosba, nie wyzwanie, moze ja coś źle zrozumialam
Gość
Gość
Kurczę, mam z Tobą problem, bo bardzo chciałabym relację, ale próbuję znaleźć punkt wspólny. Szukam i szukam, ale chyba jestem strasznie ślepa, jednak skoro... Jesteś taki uprzejmy, to na pewno wspólnie coś wymyślimy, prawda?
meet me with bundles of flowers We'll wade through the hours of cold Winter she'll howl at the walls Tearing down doors of time
Katya Ollivander
Zawód : Zawieszona w prawie wykonywania zawodu
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
Mogę się oprzeć wszystkiemu z wyjątkiem pokusy!
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Metamorfomag
Nieaktywni
Strona 2 z 2 • 1, 2
G. A. Rowle