Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Jestem inna, niż wszystkie, które poznałeś do tej pory. Bardziej wolna. Niepokorna, jak mały strumyk który, nawet nie wiesz kiedy, zmienia się w rwącą rzekę. Cierpliwa, jednak nie będę siedzieć cicho, mam swoje zdanie. Nie będę też strzępić sobie języka na darmo, jeśli nie uznam, żeś tego wart. Tajemnicza, nieokrzesana i wolna, nie do ujarzmienia, niczym dziki zwierz. Nie skrywam się pod obłudą fasady z uśmiechu i kłamstw, który towarzyszy tak wielu innym. Roztaczam wokół siebie chłód, który inni określają powiewem świeżości. Moje usta prędzej wygną się w oznace pogardy, czy pozostaną niewzruszone, niźli zobaczysz choćby na nich cień uśmiechu, ten grymas rzadko zdobi mą twarz. Jednak Ci, co choć raz go ujrzeli, zgodnie przyznają, że wart jest swej ceny. Nie poznasz mnie nigdy do końca, jednak możesz spróbować poznając mnie bliżej
"I can fix the broken in your heart You're worth saving darling".
Ostatnio zmieniony przez Wynonna Burke dnia 24.08.16 14:36, w całości zmieniany 7 razy
But 'til it does I'll have an empty heart
So I'll just have to believe
Somewhere out there you thinking of me...
Haha, to czasami mogły sobie obgadywać Quentina ^^. Bo Eve na ten moment go nie znosi (z wzajemnością), za to lubi się z Edgarem.
Jak kiedyś będziesz mieć narzeczonego, to mogą sobie nazwajem narzekać na narzeczeńskie życie i konieczność spełniania powinności wobec rodu ;).
Felix, qui potuit rerum cognoscere causas.
Lordzie Nott, a co by się lord życzył? Jakiś pomysł może się już w głowie kłębi. W pozytywną czy też negatywną stronę się ruszamy?
Evka to my to już wszystko wiemy!
jest chwilowym złudzeniem
bo on podaruje Ci władzę, a Ty bez litości
na tronie we krwi odnajdziesz się.
Mogły się poznać na jakimś sabacie, albo dopiero podczas wesela Zivy i Edgara. I jeśli by się zaprzyjaźniły, Wyn byłaby początkowo taką pośredniczką między żoną, a mężem. Wiesz, że opowiadała Z. jaki jest jej brat (zaraz po ślubie było między nimi więcej spięć niż normalnych rozmów). Nie wykluczam wylewania łez w rękaw Wynonnki, kiedy Ziva dowiedziała się o bliźniaczej ciąży, z obawy przed macierzyństwem. No i pewnie Wyn jest matką chrzestną bliźniaczek, albo swojego bratanka. I tak o. :sigh:
Ale dziewczynki mogły dużo zmienić. Może przy nich Wynonna porzuca tą skorupę królowej śniegu i to w sumie wtedy Ziva mogła po raz pierwszy zobaczyć uśmiechniętą/śmiejącą się lady Burke, co musiało być naprawdę niesłychanym zjawiskiem. To wtedy też na jej twarzy pojawiają się emocje o których istnieniu nikt wcześniej by jej nie posądził. I w sumie na jakiejś stopie mogą się znać, a nawet przyjaźnić, ale mówię, zastanów się, czy chcesz z taką trudną osobą relacje tworzyć :D
Zawsze Ziva mogła siadać przy Wynonnie też i mówić co jej na sercu leży, szukając w niej jakiegoś pomocnika. Wiesz, podchodziła, zasiadała i zaczynała niby to normalną rozmowę, zwierzając się z tego co ją dręczy a po kilku takich momentach i chłodnych spojrzeniach Wynonna zaczęła akceptować te ich spotkania, a może i czasem coś powiedziała. Ale za radzenie, to się pewnie i tak nie brała, bo co mam radzić, jak się nie zna na związkach i innych takich.
In your sorrow, I will dry your tears
When you need me,
I will be the love beside you☙ ❧
seven deadly sins
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania