Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Capri
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Capri
Ta dość spora sówka towarzyszy mu już od czasów Hogwartu. Jest bardzo towarzyska i łasi się do ludzi niczym kot. Jeśli chodzi o doręczanie listów jest bardzo posłuszna i dość szybka, ale zupełnie tak jak właściciel też i trochę niezdarna, więc lepiej jest mieć zawsze szeroko otwarte okno jeśli ktoś akurat spodziewałby się listu od Aspena.
Aspen Sprout
Zawód : Funkcjonariusz policji
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
"Every Night & every Morn
Some to Misery are Born
Every Morn & every Night
Some are Born to sweet delight"
Some to Misery are Born
Every Morn & every Night
Some are Born to sweet delight"
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj Peony Sprout
Braciszku Mój Najukochańszy,Ha! Poczekaj jeszcze kilka lat i zobaczymy jak Ci się będzie ten tłuszczyk rozkładać! Jasne, jasne... na grę pozorów trochę za późno braciszku!
Znam Cię i doskonale o tym wiem. Chcę tylko, żebyś wiedział, że cokolwiek postanowisz będzie dobre. Nie popełnij mojego błędu i nie brnij w coś bez przyszłości.
Nie, wątpię, żeby miał aż dwa metry. Mało jest w Anglii takich wielkoludów, Aspen! Więc czekam aż nas porwiesz. Młody Sprout będzie zachwycony! Zobaczysz!
I tego się boje, Aspen. I tego się boje.
Peony
Znam Cię i doskonale o tym wiem. Chcę tylko, żebyś wiedział, że cokolwiek postanowisz będzie dobre. Nie popełnij mojego błędu i nie brnij w coś bez przyszłości.
Nie, wątpię, żeby miał aż dwa metry. Mało jest w Anglii takich wielkoludów, Aspen! Więc czekam aż nas porwiesz. Młody Sprout będzie zachwycony! Zobaczysz!
I tego się boje, Aspen. I tego się boje.
Peony
do not cry because it is over
smile because it happened
smile because it happened
Peony Sprout
Zawód : własna hodowla Mandragor & warzenie eliksirów
Stan cywilny : Wdowa
nie widziałam cię już od miesiąca. nic.
jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, lecz widać można żyć bez powietrza.
jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, lecz widać można żyć bez powietrza.
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj Jordan Rogers
Sprout, Pański szef polecił Pana jako odpowiedniego funkcjonariusza do pomocy w aurorskim śledztwie. Proszę o rychłe stawienie się w moim gabinecie. Jordan Rogers
Szef Biura Aurorów
Szef Biura Aurorów
Aspen, data otrzymania listu to 29 kwietnia. Jako że wątek zagraża zdrowiu i życiu postaci, upewnij się, że nie prowadzisz rozgrywek o późniejszej fabularnej dacie. Odpis mistrza gry w temacie pojawi się 23.02.17, do tej pory masz czas na dodanie swojego posta.
Zjawienie się nie jest obowiązkowe, jednak nieobecność będzie niosła za sobą fabularne konsekwencje.
25.04.1956 Grace Wilkes
Aspen Sprout Ależ nie masz za co przepraszać! Wypadki się zdarzają. Mam jedynie nadzieję, iż twoja głowa nie ucierpiała na skutek tego bliskiego spotkania, wyglądało to dość boleśnie.
Naturalnie, że między nami wszystko w porządku. Dziękuję za bardzo miły czas, który razem spędziliśmy.
Wolny weekend jest jak najbardziej aktualny - co być powiedział na 28.04?
Grace
Naturalnie, że między nami wszystko w porządku. Dziękuję za bardzo miły czas, który razem spędziliśmy.
Wolny weekend jest jak najbardziej aktualny - co być powiedział na 28.04?
Grace
I show not your face but your heart's desire
Przeczytaj Pomona Sprout
Kochany braciszku, Nawet nie wiesz, jak dużo... naturalnie mam na myśli pracę w Hogwarcie. Zbliża się wiosna, kto ma się zająć tymi wszystkimi cudownymi roślinami jak nie ja?! Domyślam się, że w tych czasach nie próżnujecie...
Chętnie się z Tobą spotkam - też strasznie tęsknię za moim ulubionym braciszkiem! Masz jakieś miejsce na oku? Ostatnio mam ochotę na dynie... Ściskam i całuję
PomPom
Chętnie się z Tobą spotkam - też strasznie tęsknię za moim ulubionym braciszkiem! Masz jakieś miejsce na oku? Ostatnio mam ochotę na dynie... Ściskam i całuję
PomPom
( i need your teeth )
in me, slow and vicious, to tell me my armor is just skin, bones, only bones
Pomona Vane
Zawód : nauczycielka zielarstwa
Stan cywilny : Zamężna
ty jesteś tym co księżyc
od dawien dawna znaczył
tobą jest co słońce
kiedykolwiek zaśpiewa