Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Paracelsus
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Paracelsus
Paracelsus to dość sędziwy puchacz, towarzyszący Robinowi od pięciu lat. Wobec obcych pozostaje nieufny, tak samo jak jego właściciel. Sumiennie wypełnia swoje obowiązki pocztowe i nie pozwoli przekupić się przekąską.
Robin Hawthorne
Zawód : Alchemik z powołania
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
I have seen the moment of my greatness flicker,
And I have seen the eternal Footman hold my coat, and snicker
And in short, I was afraid.
And I have seen the eternal Footman hold my coat, and snicker
And in short, I was afraid.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj Cora Howell
Drogi Robinie, cieszy mnie wieść o powrocie do zdrowia. Czy moglibyśmy spotkać się gdzieś poza Londynem? Gdzieś w Gloucestershire? Jeśli jednak wolisz inne miejsce, daj znać, a przybędę. Potrzebuję odrobiny szczęścia i siły byka.
Cora Howell
Cora Howell
I show not your face but your heart's desire
list trochę zaginął w czasoprzestrzeni Hobart
Hawthorne, sam jesteś zmiana transmutacyjna
Wypiłem,dzię masz szczęście, że przestałem... no nic nowego mi już nie rośnie. Ale też nie znika! Mam sobie rogi jakoś odciąć czy odpadną same?
I za ile dni przestanę być fioletowy?
A co do tamtego... upiększacza, to ogon mi wyrósł, taki, że mogłem sobie nim w nosie podłubać, jakby mi się zachciało. No dobra, tak naprawdę to nie.
Fioletową skórę i kły widziałeś. Potem urosły mi rogi. A przed chwilą zacząłem widzieć w ciemnościach i okazało się, że mam smocze źrenice. I tak się nie ruszę nigdzie dzisiaj, to poszukam, do jakiego gatunku najbardziej pasują.
Jesteś pewien, że to nie smocza ospa?
Jak coś się jeszcze będzie działo, napiszę. I nie pytam, po co Ci to wiedzieć.
Powiedzmy, że jakoś się dogadamy. Jak będziesz miał coś do przetestowania, to wiesz, do kogo pisać.
Boyle
Wypiłem,
I za ile dni przestanę być fioletowy?
A co do tamtego... upiększacza, to ogon mi wyrósł, taki, że mogłem sobie nim w nosie podłubać, jakby mi się zachciało. No dobra, tak naprawdę to nie.
Fioletową skórę i kły widziałeś. Potem urosły mi rogi. A przed chwilą zacząłem widzieć w ciemnościach i okazało się, że mam smocze źrenice. I tak się nie ruszę nigdzie dzisiaj, to poszukam, do jakiego gatunku najbardziej pasują.
Jak coś się jeszcze będzie działo, napiszę. I nie pytam, po co Ci to wiedzieć.
Powiedzmy, że jakoś się dogadamy. Jak będziesz miał coś do przetestowania, to wiesz, do kogo pisać.
Boyle
from underneath the rubble,
sing the rebel song
sing the rebel song
Keat Burroughs
Zawód : rebeliant
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
some days, I feel everything at once, other - nothing at all. I don't know what's worse: drowning beneath the waves or dying from the thirst.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Strona 2 z 2 • 1, 2
Paracelsus