Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
ja nie mam recepty na szczęście
Strona 1 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
▲ gabriel tonks to drugi syn państwa tonks; brat theodorica, justine i leanne, spokrewniony z rodziną wilde
▲ najbardziej gryfoński wychowanek domu kruka; uczęszczał do hogwartu w latach 1938-1945; kapitan drużyny quidditcha w latach 1945-1947
▲ zawodowo łapie czarnoksiężników jak pokemony; od lutego działa w zakonie feniksa
▲ niedawno wrócił do kraju z kilkumiesięcznego pobytu w europie wschodniej
Ostatnio zmieniony przez Gabriel Tonks dnia 17.06.18 18:57, w całości zmieniany 1 raz
Gabriel X. Tonks
Zawód : zagubiony w wojennej zawierusze
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Kawaler
I've got a message that you can't ignore
Maybe I'm just not the man I was before
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
KUZYN I TO W PODOBNYM TYM SAMYM WIEKU. Kochamy się najmocniej na świecie!
chyba mentalnie już jestem 30+
chyba mentalnie już jestem 30+
Ja nie przeczuwałam, tyś nie odgadł, że
Nasze serca świecą w mroku
Nasze serca świecą w mroku
Ostatnio zmieniony przez Eileen Bartius dnia 17.06.18 12:04, w całości zmieniany 1 raz
w tym samym wieku, Wilde
CZEŚĆ BRACIE
CZEŚĆ BRACIE
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Justine Tonks
Zawód : auror, rebeliant
Stan cywilny : Panna
The gods will always smile on brave women.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
OPCM : 58 +2
UROKI : 36 +6
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 7 +3
TRANSMUTACJA : 6
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Metamorfomag
Zakon Feniksa
eileen
urodziłem się dokładnie rok i trzy dni po tobie kuzynko oczywiście, że się kochamy!
justine
CZEŚĆ SIOSTRZYCZKO
urodziłem się dokładnie rok i trzy dni po tobie kuzynko oczywiście, że się kochamy!
justine
CZEŚĆ SIOSTRZYCZKO
Gabriel X. Tonks
Nieaktywni
Skoro jesteś aurorem, to musimy się znać . Sophia jest pełnoprawnym aurorem dopiero rok, bo na kurs poszła z dwuletnim opóźnieniem - ale może kiedyś mieli okazję pracować razem, zanim Gabriel wyjechał, lub już po jego powrocie? No i Zakon Feniksa - tym bardziej warto się znać
Never fear
shadows, for
shadows only
mean there is
a light shining
somewhere near by.
shadows, for
shadows only
mean there is
a light shining
somewhere near by.
Wyczuwam zawziętą boiskową rywalizację ze szkolnych czasów
Z każdym wbitym golem moja antypatia do Ciebie rosła, z czego teraz możemy się śmiać albo wciąż w sobie pielęgnować, co wolisz?
ps. a nie poszedłeś do Hogwartu w '38?
Z każdym wbitym golem moja antypatia do Ciebie rosła, z czego teraz możemy się śmiać albo wciąż w sobie pielęgnować, co wolisz?
ps. a nie poszedłeś do Hogwartu w '38?
when the river's running red and we begin to falter, we'll hang on to the edge...come hell or high water
Sophie
Jak najbardziej! Mógł prowadzić jakąś sprawę z Sophie zaraz po powrocie do kraju i podejrzewam, że by się dogadali bo i nie widzę powodu, dla którego miałoby być inaczej! Teraz w sumie w Zakonie wyszło, że mamy wspólne zadanie, także nawet lepiej jakbyśmy wcześniej mieli do czynienia z współpracą! Myślę, że Gabryś chętnie by jej służył swoim doświadczeniem, ale też nie traktował nigdy z góry, to nie w jego stylu. Generalnie zostawiłabym to tak, bez większego wymyślania i cudowania, a zobaczymy jak nam się to rozwinie na fabule!
Jessa
Gabriel nie jest osobą, która pielęgnowałaby uraz boiskowy sprzed lat o ile nie chodzi o wredne gady, które pewnie uprzykrzały mu życie nawet na boisku. Teraz jak najbardziej mogą się z tego śmiać i nadal przekomarzać, wspominając dawne mecze; zawsze jedno albo drugie odgraża się rewanżem, ale jakoś nigdy mogło im nie być po drodze, czy coś w tym stylu. Pytanie czy chcesz, aby utrzymywali znajomość po opuszczeniu Hogwartu, czy dopiero spotkali się ponownie w Zakonie?
Jak najbardziej! Mógł prowadzić jakąś sprawę z Sophie zaraz po powrocie do kraju i podejrzewam, że by się dogadali bo i nie widzę powodu, dla którego miałoby być inaczej! Teraz w sumie w Zakonie wyszło, że mamy wspólne zadanie, także nawet lepiej jakbyśmy wcześniej mieli do czynienia z współpracą! Myślę, że Gabryś chętnie by jej służył swoim doświadczeniem, ale też nie traktował nigdy z góry, to nie w jego stylu. Generalnie zostawiłabym to tak, bez większego wymyślania i cudowania, a zobaczymy jak nam się to rozwinie na fabule!
Jessa
Gabriel nie jest osobą, która pielęgnowałaby uraz boiskowy sprzed lat o ile nie chodzi o wredne gady, które pewnie uprzykrzały mu życie nawet na boisku. Teraz jak najbardziej mogą się z tego śmiać i nadal przekomarzać, wspominając dawne mecze; zawsze jedno albo drugie odgraża się rewanżem, ale jakoś nigdy mogło im nie być po drodze, czy coś w tym stylu. Pytanie czy chcesz, aby utrzymywali znajomość po opuszczeniu Hogwartu, czy dopiero spotkali się ponownie w Zakonie?
Gabriel X. Tonks
Nieaktywni
Wbijam z buta bo robi ci się za mdło
Chcę negatywu! Chyba cierpiałem na brak uwagi bo w Hogwarcie zawsze jak się o mnie mówiło to źle lub nienajlepiej. Robiłem kłopoty, ciągałem dziewczyny za warkocze, robiłem bójki, zachodziłem zawodowo wszystkim za skórę. Pewnie by cie to specjalnie nie interesowało ALE miałem i mam super kontakt z Justine która uważa mnie za dobrego człowieka. Nawet pomimo mojego mieszkania na Nokturnie, pomimo tego, że zdarzyło mi się z głupoty kiblować w Tower przez rok i fakt, że niewiele się nauczyłem bo średnio raz na kilka miesięcy ląduję za kratami na kilka dni bądź tydzień za jakieś pomniejsze kłopoty. Odwiedzałem, a teraz na nowo odwiedzam was w domu - tak jakoś niedawno naprawiam garbusa Just i regularnie pojawiam się w mieszkaniu w którym czuję się jak w swoim. Może fabułka z konfrontacją? Wchodzisz do domu, słyszysz dziwne szmery idziesz do jego źródła - a tam ja w waszej spiżarce robię sobie kanapkę bo żem zgłodniał od kręcenia śrubek? Co sobie pomyślisz i za co zrobisz pszypau mnie i/lub Just to twoje
Chcę negatywu! Chyba cierpiałem na brak uwagi bo w Hogwarcie zawsze jak się o mnie mówiło to źle lub nienajlepiej. Robiłem kłopoty, ciągałem dziewczyny za warkocze, robiłem bójki, zachodziłem zawodowo wszystkim za skórę. Pewnie by cie to specjalnie nie interesowało ALE miałem i mam super kontakt z Justine która uważa mnie za dobrego człowieka. Nawet pomimo mojego mieszkania na Nokturnie, pomimo tego, że zdarzyło mi się z głupoty kiblować w Tower przez rok i fakt, że niewiele się nauczyłem bo średnio raz na kilka miesięcy ląduję za kratami na kilka dni bądź tydzień za jakieś pomniejsze kłopoty. Odwiedzałem, a teraz na nowo odwiedzam was w domu - tak jakoś niedawno naprawiam garbusa Just i regularnie pojawiam się w mieszkaniu w którym czuję się jak w swoim. Może fabułka z konfrontacją? Wchodzisz do domu, słyszysz dziwne szmery idziesz do jego źródła - a tam ja w waszej spiżarce robię sobie kanapkę bo żem zgłodniał od kręcenia śrubek? Co sobie pomyślisz i za co zrobisz pszypau mnie i/lub Just to twoje
I'll survive
somehow i always do
somehow i always do
eh, Matt. życie ci nie miłe
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
Myślę Matt, że życie ci niemiłe! Gabriel pewnie nie do końca przychylnym okiem patrzy, że pasożyt co do średnio raz na miesiąc ląduje za kratami chodzi po jego domu jakby nigdy nic, kiedy (uwaga!) Gabryś jest aurorem! Także chyba nie muszę mówić, że negatyw będzie obustronny
Gabriel X. Tonks
Nieaktywni
bądź mi bratem to znaczy, bądź mi jak brat! nie patrz na post Justine u mnie
Coriander Sprout
Zawód : magiwet
Czystość krwi : Czysta
raise a glass to freedom,
something they can
never take away,
no matter what
they tell you
something they can
never take away,
no matter what
they tell you
Nieaktywni
on może nie patrzy, ale ja widzę wszystko
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
a niech to
przyjdź śmierci, ale tak skrycie, tak skrycie bym nie czuł twego zbliżenia, bo sama rozkosz konania, rozkosz konania mogłaby
wrócić mi życie
wrócić mi życie
Coriander Sprout
Zawód : magiwet
Czystość krwi : Czysta
raise a glass to freedom,
something they can
never take away,
no matter what
they tell you
something they can
never take away,
no matter what
they tell you
Nieaktywni
byłeś ty mi bratem... nie no żartuję, lubmy się, Gabrychowi trzeba przyjaciół ok, z kimś trzeba opijać starokawalerstwo!
a ty się młoda nie wtrącaj, wszędzie się wtrancasz, no ja nie wiem
a ty się młoda nie wtrącaj, wszędzie się wtrancasz, no ja nie wiem
Gabriel X. Tonks
Nieaktywni
za to mnie kochasz!
EDIT: i nie jestem młoda
EDIT: i nie jestem młoda
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
Strona 1 z 2 • 1, 2
ja nie mam recepty na szczęście