Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Florentin
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Florentin
Stosunkowo niewielka, młoda sówka śnieżna, którą Evandra zakupiła ledwie kilka miesięcy temu. Nazwana na cześć jednego z francuskich poetów, w których arystokratka zaczytywała się ostatniej zimy. Dosyć niecierpliwa, lecz przy tym zniewalająco urocza - młódka zakochała się w niej od pierwszego wejrzenia.
Evandra C. Rosier
Zawód : Alchemiczka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zamężna
Smile, because it confuses people. Smile, because it's easier than explaining what is killing you inside.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Półwila
Nieaktywni
Przeczytaj Tristan C. Rosier
Evandro,księżyc mi świadkiem, jak mocno myślę o Tobie, spędzając tę noc pośród dziedzictwa mojej krwi. Twoja samotność jest przykrą niedogodnością, mniemam, że czas spędzony beze mnie pomoże Ci zadomowić się w nowym miejscu.
Niemniej, piszę do Ciebie, gdyż chciałbym poprosić Cię o wizytę w związku z chorobą Devaughna. Idąc za radą wuja, którego zmysł smokologa wciąż jest niezawodny, zdołałem zdobyć materiał porównawczy do naszych badań - materiał druzgotka zniszczonego od wewnątrz działalnością mugoli. Obiekt znajduje się w laboratorium, poczyniłem już własne obserwacje i spisałem płynące z nich wioski, sądzę jednak, że Twoje medyczne oko może okazać się tutaj... niezbędne.
Trwaj w dobrym zdrowiu.
Tristan
Niemniej, piszę do Ciebie, gdyż chciałbym poprosić Cię o wizytę w związku z chorobą Devaughna. Idąc za radą wuja, którego zmysł smokologa wciąż jest niezawodny, zdołałem zdobyć materiał porównawczy do naszych badań - materiał druzgotka zniszczonego od wewnątrz działalnością mugoli. Obiekt znajduje się w laboratorium, poczyniłem już własne obserwacje i spisałem płynące z nich wioski, sądzę jednak, że Twoje medyczne oko może okazać się tutaj... niezbędne.
Trwaj w dobrym zdrowiu.
Tristan
the vermeil rose had blown in frightful scarlet and its thorns
o u t g r o w n
Tristan Rosier
Zawód : Arystokrata, smokolog
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
the death of a beautiful woman is, unquestionably, the most poetical topic in the world
OPCM : 38 +2
UROKI : 30
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 1
CZARNA MAGIA : 60 +5
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 15 +6
Genetyka : Czarodziej
Śmierciożercy
Strona 2 z 2 • 1, 2
Florentin