Aktualizacje II
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Aktualizacje
Wątek służy do zgłaszania:
- zmian w nickach postaci;
- drobnych pomyłek w KP;
- usunięcia postów;
- błędów i braków w spisach;
- przywracania rang postaci nieaktywnych;
- zgłaszania bieżącego stanu zdrowia (w tym ciąż) postaci;
- zgłaszania przedmiotów aktualne noszonych przez postać celem dopisania bonusów do statystyk;
- oraz innych niewymienionych powyżej aktualizacji
Posty, które nie są zgłoszeniem aktualizacji, a pytaniem, będą usuwane.
W przypadku przekazywania przedmiotów należy użyć poniższego kodu
- Kod:
[b]Nazwa:[/b] nazwa przedmiotów, które będą przekazywane - przedmioty muszą znajdować się w ekwipunku postaci
[b]Dla kogo:[/b] link do karty postaci osoby, której przekazywany jest przedmiot
[b]Link:[/b] do fabularnego przekazania
Ostatnio zmieniony przez Mistrz gry dnia 05.10.20 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Rezygnuję ze Scarlett Johansson i proszę o podmianę wizerunku na Shailene Woodley + zdjęcie do KP. Dziękuję z góry
+
+
† her eyes would go dead and she’d start walking forward real slow, hands at her sides like she wasn’t afraid of anything.
Sintas Carter
Zawód : bounty hunter, ex-spy, the one who died for the past
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Wdowa
Before I die alone
Before my time has gone
There's just one thing I have to do
Before the fire and stone
Before your world is gone
Have you some patience
'Cuz I will have my vengeance
Before my time has gone
There's just one thing I have to do
Before the fire and stone
Before your world is gone
Have you some patience
'Cuz I will have my vengeance
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Nie wiem, czy powinnam tutaj, czy gdzieś indziej, ale tutaj rzucam zaklęcie Defluxio żeby sprawdzić jego działanie - nie wiem po prostu, co mogę nim osiągnąć będę niezmiernie wdzięczna za sprostowanie postowe albo pw od MG bardzo dziękuję z góry! <3
dla ułatwienia otoczenie - Sue siedzi na rozłożonym na trawie kocu, jest tam troszkę jedzenia, puste kubki, obok jest Bertie i pojedyncze wiadro
+
dla ułatwienia otoczenie - Sue siedzi na rozłożonym na trawie kocu, jest tam troszkę jedzenia, puste kubki, obok jest Bertie i pojedyncze wiadro
+
how would you feel
if you were the sunset
sailing alone
behind the mountains?
how would you feel
if you were the sunrise
woke up at dawn
once in a lifetime?
if you were the sunset
sailing alone
behind the mountains?
how would you feel
if you were the sunrise
woke up at dawn
once in a lifetime?
https://www.morsmordre.net/t7p285-zrujnowana-wieza-big-bena#249473 poproszę o usunięcie i kości i posta, bo rzuciłam ze złego konta ._.
nim w popiół się zmienię, będę wielkim
płomieniem
It goes on, this world
Stupid and brutal
But I do not
I do not
Stupid and brutal
But I do not
I do not
Lyall wbił na Nokturn i dostał sinicy Proszę w takim razie o aktualizację zdrowia i dopisanie do znaków szczególnych blizny na klatce piersiowej po czarnomagicznym oparzeniu.
+
+
i’ll tell you a secret. the really bad monsters never look like monsters.
ALL DARK, ALL BLOODY,
MY HEART.
MY HEART.
Lyall Lupin
Zawód : Brygadzista
Stan cywilny : Kawaler
Way deep down
Leaving me in a run around
Wanna care but
I don’t do Whats right
I won’t Wanna be found
Lettin loose the inner animal
Leaving me in a run around
Wanna care but
I don’t do Whats right
I won’t Wanna be found
Lettin loose the inner animal
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
W tym wątku przekazuję panu Benjaminowi 1 x kwiat paproci, proszę o odpisanie z ekwipunku i przepisanie dla Bena Wrighta
+
+
Stal hartuje się w ogniu
♪
♪
Prosiłabym o zmianę nicku na Layla Lupin, z góry dziękuję!
+
+
Gość
Gość
Czy mogę prosić o wyciągniecie mojej karty z działu "porzucone"? Trochę mi to zajęło, ale skończyłem.
+
+
Gdziekolwiek jesteś
- bądź przy mnie
Cokolwiek czujesz
- czuj do mnie
Jakkolwiek nie spojrzysz
- patrz na mnie
Czymkolwiek jest miłość
- kochaj się we mnie
Harry Smith
Zawód : śpiewak, muzyk
Ja bym kota nie wziął
na weekend.
A ty mi chciałaś
serce oddać,
na wieczność
na weekend.
A ty mi chciałaś
serce oddać,
na wieczność
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
dzień dobry
minęło trochę czasu - głównie fabularnego - i niektóre rzeczy zmieniły się w życiu Justyny:
przez ostatnie rewelacje Londyn już nie jest miejscem jej zamieszkania jest to: Wybrzeże Exmoor, Somerset
Kolor włosów: zostawić tylko "jasny blond"
Znaki szczególne: prosiłabym usunąć "Włosy, nad którymi pomimo upływu lat nie potrafi do końca zapanować, przeważnie jednak, gdy nie targają nią silne emocje zdają się być koloru blond wpadającego w wypłowiały odcień błękitu."
W trakcie fabularnej rozgrywki Justynie udało się odkryć powód dla którego nie była w stanie całkowicie zapanować nad zmianą włosów. Problem został rozwiązany, a ona zyskała całkowitą kontrolę, dlatego też wymykające się spod kontroli włosy nie są już jej znakiem rozpoznawczym.
Zainteresowania: proszę usnąć "magiczne choroby"
W wolnym czasie: "Spóźniam się, ratuje życia i zbieram zniesmaczone spojrzenia" prosiłabym o zmianę na: odpoczywam i odsypiam
W narracji i rozwoju postaci wyrobiłam u Justyny pojawianie się o odpowiednim czasie, uzyskanie kontroli nad zmianami sprawiło, że moje kolorowe włosy nie budzą już zniesmaczonych spojrzeń
+
minęło trochę czasu - głównie fabularnego - i niektóre rzeczy zmieniły się w życiu Justyny:
przez ostatnie rewelacje Londyn już nie jest miejscem jej zamieszkania jest to: Wybrzeże Exmoor, Somerset
Kolor włosów: zostawić tylko "jasny blond"
Znaki szczególne: prosiłabym usunąć "Włosy, nad którymi pomimo upływu lat nie potrafi do końca zapanować, przeważnie jednak, gdy nie targają nią silne emocje zdają się być koloru blond wpadającego w wypłowiały odcień błękitu."
W trakcie fabularnej rozgrywki Justynie udało się odkryć powód dla którego nie była w stanie całkowicie zapanować nad zmianą włosów. Problem został rozwiązany, a ona zyskała całkowitą kontrolę, dlatego też wymykające się spod kontroli włosy nie są już jej znakiem rozpoznawczym.
Zainteresowania: proszę usnąć "magiczne choroby"
W wolnym czasie: "Spóźniam się, ratuje życia i zbieram zniesmaczone spojrzenia" prosiłabym o zmianę na: odpoczywam i odsypiam
W narracji i rozwoju postaci wyrobiłam u Justyny pojawianie się o odpowiednim czasie, uzyskanie kontroli nad zmianami sprawiło, że moje kolorowe włosy nie budzą już zniesmaczonych spojrzeń
+
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Justine Tonks
Zawód : auror, rebeliant
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Panna
The gods will always smile on brave women.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
OPCM : 58 +2
UROKI : 36 +6
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 7 +3
TRANSMUTACJA : 6
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Metamorfomag
Zakon Feniksa
Odkąd Michael zaistniał w grze, zaczął o siebie dbać i pracował nad odzyskaniem utraconej kondycji i siły mięśni (zakup wytrzymałości fizycznej, oraz kilku biegłości z dziedziny aktywności: tańca współczesnego, łyżwiarstwa, lekkoatletyki i walki wręcz, której uczył Jaydena ). Co ważniejsze, zamieszkał z dwoma siostrami, które potrafią gotować, pozwala sobie też na zajadanie się słodyczami na Sylwestrze i z Hanią (zjedliśmy tu pół ciasta, jak nie całe ). Sycące jedzenie + słodycze + treningi na mięśnie = przybranie na wadze, więc proszę o zwiększenie wagi z 87 do 92 kg i o dodatkowy punkcik sprawności.
Przy wzroście Michaela waga 92 kg sugerowałaby, że albo ma nadwagę, albo wysoką masę mięśniową - czego nie odzwierciedla jego statystyka sprawności. Jeśli chcesz zwiększyć wagę z uzasadnieniem wyćwiczenia mięśni, powinno mieć to odzwierciedlenie w postaci rozwoju statystyki sprawności.
Przy wzroście Michaela waga 92 kg sugerowałaby, że albo ma nadwagę, albo wysoką masę mięśniową - czego nie odzwierciedla jego statystyka sprawności. Jeśli chcesz zwiększyć wagę z uzasadnieniem wyćwiczenia mięśni, powinno mieć to odzwierciedlenie w postaci rozwoju statystyki sprawności.
Can I not save one
from the pitiless wave?
Tutaj podaję Keatowi eliksir upiększający o niewiadomym działaniu, chyba dwa posty niżej Keaton go pije, więc pięknie proszę o interwencję Mistrze Gry
Interwencja niebawem zostanie przygotowana!
Interwencja niebawem zostanie przygotowana!
Robin Hawthorne
Zawód : Alchemik z powołania
I have seen the moment of my greatness flicker,
And I have seen the eternal Footman hold my coat, and snicker
And in short, I was afraid.
And I have seen the eternal Footman hold my coat, and snicker
And in short, I was afraid.
Nieaktywni
Halko, nie wiem dlaczego, ale nie mam do KP dopisanych ingrediencji, które losowałem sto lat temu
Tutaj jest link z losowaniem.
W każdym razie, dopiero teraz zauważyłam, że nie mam ich w wyposażeniu, ale właściwie można je od razu odpisać, bo kwiat paproci przekazuję Frances otutaj, a strączki wnykopieńki zużyłam do eliksiru, który nie wyszedł
sorki, mam nadzieję, że to nie jakiś problem
Ingrediencje nie zostały dopisane, ponieważ nie były uzupełnione w momencie kiedy ogarniałam osoby przed i pod tobą. W takich przypadkach proszę o zgłaszanie w aktualizacjach, że już się uzupełniło, sprawdzający nie ma obowiązku sprawdzania wszystkich stron tematu by sprawdzić czy spóźnialscy już wpisali składniki.
Zaraz zostanie to dopisane.
przepraszam i pięknie dziękuję <3
Tutaj jest link z losowaniem.
W każdym razie, dopiero teraz zauważyłam, że nie mam ich w wyposażeniu, ale właściwie można je od razu odpisać, bo kwiat paproci przekazuję Frances otutaj, a strączki wnykopieńki zużyłam do eliksiru, który nie wyszedł
sorki, mam nadzieję, że to nie jakiś problem
Ingrediencje nie zostały dopisane, ponieważ nie były uzupełnione w momencie kiedy ogarniałam osoby przed i pod tobą. W takich przypadkach proszę o zgłaszanie w aktualizacjach, że już się uzupełniło, sprawdzający nie ma obowiązku sprawdzania wszystkich stron tematu by sprawdzić czy spóźnialscy już wpisali składniki.
Zaraz zostanie to dopisane.
przepraszam i pięknie dziękuję <3
Tak, możesz zapalić znicz
Chociaż wiem, że już nic
Mnie nie czyni człowiekiem
Chociaż wiem, że już nic
Mnie nie czyni człowiekiem
W tym wątku, dokładnie w ostatnim poście przekazuję swoją myślodsiewnię Maeve. Proszę o przepisanie jej pannie Clearwater
+
+
Maybe that’s what he is about. Not winning, but failing and getting back up. Knowing he’ll fail, fail a thousand times,
BUT STILL DON'T GIVE UP
Jayden Vane
Zawód : astronom, profesor, publicysta, badacz, erudyta, ojciec
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowiec
Sometimes the truth
Isn’t good enough.
Sometimes people deserve more.
Sometimes people deserve
To have their f a i t h rewarded.
Isn’t good enough.
Sometimes people deserve more.
Sometimes people deserve
To have their f a i t h rewarded.
OPCM : -
UROKI : -
ALCHEMIA : -
UZDRAWIANIE : -
TRANSMUTACJA : -
CZARNA MAGIA : -
ZWINNOŚĆ : -
SPRAWNOŚĆ : -
Nieaktywni
Robię sobie porządek w osiągnięciach i zauważyłam, że nie mam pod kp informacji o Weteranie II Rozliczałam go w tym poście i dostałam za niego punkty, więc chodzi tylko o formalność
+, zapisane i już nie zginie, dziękujemy za czujność!
+, zapisane i już nie zginie, dziękujemy za czujność!
not a perfect soldier
but a good man
but a good man
Florean Fortescue
Zawód : właściciel lodziarni
Pijemy z czary istnienia
Z zamkniętymi oczami,
Złote skropiwszy jej brzegi
Własnymi gorzkimi łzami.
Z zamkniętymi oczami,
Złote skropiwszy jej brzegi
Własnymi gorzkimi łzami.
Nieaktywni
Proszę o dopisanie do mieszkańców Kurnika Isabellę Presley, moja droga kuzynka wprowadziła się do mnie 3. maja i na razie nie zapowiada się na to, aby miała się wyprowadzić.
w sumie to sobie ogarnę
w sumie to sobie ogarnę
Aktualizacje II
Szybka odpowiedź