Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
drzazga mojej wyobraźni
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
{ czasem zapala się od słowa } Lady Elaine Avery. Młodsza siostra trzech żyjących braci. Strażniczka spisanych reliktów przeszłości i zwiastunów przyszłości, jeszcze do niedawna przechowywanych w Ministerstwie. Jako dziecko niezupełnie, jak na szlacheckie korzenie, okrzesana. Nadmiernie zainteresowana nieprzystającymi do jej stanu i płci przygodami. Jako dorosła, stała bywalczyni salonów, dumna, czarująca i wierna etykiecie. Zaangażowana przede wszystkim w sprawy rodu Averych, ale nie zapomniała również o rodzinie Nott, z której pochodzi.
▲ krukonka, absolwentka Hogwartu '49
▲ matka sześcioletniego syna
▲ chora na śmiertelną bladość
▲ opiekunka i znawczyni archiwaliów
▲ jej mąż, przedstawiciel dyplomatyczny, zginął w zamachu na Ministerstwo Magii w 1956r.
[bylobrzydkobedzieladnie]
▲ krukonka, absolwentka Hogwartu '49
▲ matka sześcioletniego syna
▲ chora na śmiertelną bladość
▲ opiekunka i znawczyni archiwaliów
▲ jej mąż, przedstawiciel dyplomatyczny, zginął w zamachu na Ministerstwo Magii w 1956r.
Percival brat, bohater, buntownik | Eddard brat i rycerz w lśniącej zbroi | Elise najdroższa kuzynka | Elodie krew gęstsza od wody | Fantine powiew świeżości | Isabelle rodzina z wyboru | Solene uporczywe upodobanie | Tristan wspomnienie potencjału | Sigrun perspektywa wolności | Deirdre sprzężenie zwrotne | Zechariah pełnia zaufania | Michael przeszła przyszłość | Lucinda przewodniczka dzieciństwa | Eunice zerwana więź | Ulysses ocean spokoju | Naenia dziecko lasu | Daniel policzalna lojalność | Cynthia dobra partia |
[bylobrzydkobedzieladnie]
It goes on, this world
Stupid and brutal
But I do not
I do not
Stupid and brutal
But I do not
I do not
Ostatnio zmieniony przez Elaine Avery dnia 07.05.20 16:05, w całości zmieniany 25 razy
Różyczkówna!
Ja na pozytyw bardzo chętnie. Ta różnica kilku lat w tym przypadku chyba sprzyja, bo jest szansa, że lata wczesnonastoletnie Eli, kiedy nie była najfortunniejszym wzorem szlachectwa w wydaniu żeńskim mniej rzucały się w oczy Fancie niż późniejsze młode zamążpójście, urodzenie syna, etc.
Do tego partnerstwo w próżności! Mogą robić sobie wspólne wieczorki spa <3
Ja na pozytyw bardzo chętnie. Ta różnica kilku lat w tym przypadku chyba sprzyja, bo jest szansa, że lata wczesnonastoletnie Eli, kiedy nie była najfortunniejszym wzorem szlachectwa w wydaniu żeńskim mniej rzucały się w oczy Fancie niż późniejsze młode zamążpójście, urodzenie syna, etc.
Do tego partnerstwo w próżności! Mogą robić sobie wspólne wieczorki spa <3
It goes on, this world
Stupid and brutal
But I do not
I do not
Stupid and brutal
But I do not
I do not
"nieobyczajnie pociąga ją niebezpieczeństwo"
Can I not save one
from the pitiless wave?
sugerujesz, żeby dopisać Cię jako nieobyczajne niebezpieczeństwo?
It goes on, this world
Stupid and brutal
But I do not
I do not
Stupid and brutal
But I do not
I do not
mugolak wilkołak = nieobyczajny i niebezpieczny!
Can I not save one
from the pitiless wave?
Strona 2 z 2 • 1, 2
drzazga mojej wyobraźni
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania