XI - A. Farley vs F. Fox
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Arena Pojedynków
Alexander Farley vs. Frederick Fox 13.11.1956 r.
Wartość żywotności Alexa: 220
Wartość żywotności Fredericka: 270
[bylobrzydkobedzieladnie]
Wartość żywotności Alexa: 220
żywotność | zabronione | kara | wartość |
81-90% | brak | -5 | 178 - 198 |
71-80% | brak | -10 | 156 - 177 |
61-70% | brak | -15 | 134 - 155 |
51-60% | potężne ciosy w walce wręcz | -20 | 112 - 133 |
41-50% | silne ciosy w walce wręcz | -30 | 90 - 111 |
31-40% | kontratak, blokowanie ciosów w walce wręcz | -40 | 68 - 89 |
21-30% | uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 90 | -50 | 46 - 67 |
< 20% | teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja, metamorfomagia, animagia, odskoki w walce wręcz | -60 | < 45 |
10 PŻ | Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). | -70 | 1-10 |
0 | Utrata przytomności |
Wartość żywotności Fredericka: 270
żywotność | zabronione | kara | wartość |
81-90% | brak | -5 | 218 - 243 |
71-80% | brak | -10 | 191 - 217 |
61-70% | brak | -15 | 164 - 190 |
51-60% | potężne ciosy w walce wręcz | -20 | 137 - 163 |
41-50% | silne ciosy w walce wręcz | -30 | 110 - 136 |
31-40% | kontratak, blokowanie ciosów w walce wręcz | -40 | 83 - 109 |
21-30% | uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 90 | -50 | 56 - 82 |
≤ 20% | teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja, metamorfomagia, animagia, odskoki w walce wręcz | -60 | ≤ 55 |
10 PŻ | Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). | -70 | 1 - 10 |
0 | Utrata przytomności |
[bylobrzydkobedzieladnie]
I show not your face but your heart's desire
209/270 -10
Wiązka zaklęcia, która wystrzeliła z końca mojej różdżki, była idealna. Precyzyjna, silna, bezwzglęna.
- Lamino Glacio! - wykorzystałem skupienie, który przyniósł ze sobą poprzedni urok - tym razem musiało się udać.
Wiązka zaklęcia, która wystrzeliła z końca mojej różdżki, była idealna. Precyzyjna, silna, bezwzglęna.
- Lamino Glacio! - wykorzystałem skupienie, który przyniósł ze sobą poprzedni urok - tym razem musiało się udać.
Kundle, odmieńcy, śmieci, wariaci,
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
Róbmy dym
The member 'Frederick Fox' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 67
'k100' : 67
| 120/220, -20
Kiedy zobaczyłem co tak właściwie Fox we mnie posłał doszedłem do wniosku, że odwołuję tego władcę ognia. Zamiast tego uniosłem ze świstem różdżkę, decydując się na silniejszą wersję tarczy.
- Protego Maxima!
Kiedy zobaczyłem co tak właściwie Fox we mnie posłał doszedłem do wniosku, że odwołuję tego władcę ognia. Zamiast tego uniosłem ze świstem różdżkę, decydując się na silniejszą wersję tarczy.
- Protego Maxima!
The member 'Alexander Farley' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 77
'k100' : 77
| 120/220, -20, wciąż.
XDDD
Tarcza zmaterializowała się przede mną sprawiając, że kula ognia rozkwasiła się na niej niczym śnieżka. Odetchnąłem z ulgą, czując już w poobijanym ciele zmęczenie.
Ale ja się przecież nie poddawałem.
Ze świstem różdżki machnąłem znów w stronę Foxa, wymawiając po raz drugi dziś inkantację:
- Deprimo!
XDDD
Tarcza zmaterializowała się przede mną sprawiając, że kula ognia rozkwasiła się na niej niczym śnieżka. Odetchnąłem z ulgą, czując już w poobijanym ciele zmęczenie.
Ale ja się przecież nie poddawałem.
Ze świstem różdżki machnąłem znów w stronę Foxa, wymawiając po raz drugi dziś inkantację:
- Deprimo!
'k100' : 55
'k100' : 55
209/270 -10
No dobrze. Alex zrobił duży postęp. Duma mnie rozpierała. Ale naprawdę nie musiał tego dłużej udowadniać, ja już wiedziałem, że koksi w obronę.
- Commotio.
No dobrze. Alex zrobił duży postęp. Duma mnie rozpierała. Ale naprawdę nie musiał tego dłużej udowadniać, ja już wiedziałem, że koksi w obronę.
- Commotio.
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
Róbmy dym
'k100' : 7
'k100' : 7
209/270 -10
Nic się nie zadziało. Magia mnie olała. Halo, ja tu miałem pojedynek do dokończenia.
- Jinx.
Nic się nie zadziało. Magia mnie olała. Halo, ja tu miałem pojedynek do dokończenia.
- Jinx.
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
Róbmy dym
'k100' : 32
'k100' : 32
| 120/220, -20
Z coraz większym rozbawieniem patrzyłem na Foxa, nie mogąc wyjść z podziwu, jak my jednak byliśmy zgrani.
- Protego! - zawołałem znów w akompaniamencie świstu różdżki, ponieważ Lisus znów chciał mnie posłać na deski.
Z coraz większym rozbawieniem patrzyłem na Foxa, nie mogąc wyjść z podziwu, jak my jednak byliśmy zgrani.
- Protego! - zawołałem znów w akompaniamencie świstu różdżki, ponieważ Lisus znów chciał mnie posłać na deski.
'k100' : 45
'k100' : 45
| 120/220, -20
A jednak nie, zaklęcie Foxa było chybione. Westchnąłem bardzo ciężko i bardzo głośno. Fenomenalnie, Farley, widzisz rzeczy, których nie ma.
- Jinx! - spróbowałem raz jeszcze poczęstować aurora tym, co sam mi serwował już od początku. Porcja parkietu raz, poproszę.
A jednak nie, zaklęcie Foxa było chybione. Westchnąłem bardzo ciężko i bardzo głośno. Fenomenalnie, Farley, widzisz rzeczy, których nie ma.
- Jinx! - spróbowałem raz jeszcze poczęstować aurora tym, co sam mi serwował już od początku. Porcja parkietu raz, poproszę.
'k100' : 56
'k100' : 56
209/270 -10
Wiedziałem, że nie trafię. Ale Selwynnajwyraźniej nie jakoś niewyraźniej. To nic, i tak mi przysmarował odwetem.
- Protego. - byłby przypał i kiszka, gdybym się nie popisał obroną.
Wiedziałem, że nie trafię. Ale Selwyn
- Protego. - byłby przypał i kiszka, gdybym się nie popisał obroną.
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
Róbmy dym
XI - A. Farley vs F. Fox
Szybka odpowiedź