Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Diana czy Hel?
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Witam.
Adelaine Sackvillemugolska szukająca
Sackville
Kibicuję Srokom z Montrose. Miałam nawet okazję na meczu innej drużyny pogadać z Sackville, która zapowiadała się na moją ulubioną graczkę... Do czasu.
Anthony Burkenokturnowy szef
Anthony
coś tu kiedyś
Anthony Crouchnajstarszy brat
Tony
tralalalala gdzież ta relacja? :o
Bastian Nottłowca-uwodziciel
Bastian
się coś potę napisze
Caesar Lestrangeosobisty łowca
Caesar
Ktoś postronny (albo sam Caesar) mógłby nasze relacje nazwać bardzo dobrymi. Ja w głębi serca również mogłabym to uczynić, gdyby tak naprawdę Caesar nie był osobą, która najpewniej w przyszłości odbierze mi życie. Na dzień dzisiejszy przewiduję właśnie taki koniec dla naszej znajomości... Jestem winna śmierci jego żony (a mojej kuzynki) oraz ich córeczki Celeste. Pozostaje mi jedynie czekać na Sąd Ostateczny.
Cassandra Vablatskysmutna uzdrowicielka
Cassandra
Ta niepozorna kobietka przepowiedziała mi śmierć małej Celeste i jest jedną z osób, która wie o mojej przypadłości. Trudno się nie dziwić, skoro to właśnie u niej mogę szukać w razie wypadku pomocy.
Darcy Rosiernielubiana kuzyneczka
Darcy
Panna, o której relacje z Leo byłam zazdrosna w dzieciństwie. Nie przepadam za nią, choć ona wydaje się nie zdawać sobie sprawy z jakiego to powodu. Aktualnie staram się nie być dla niej taka zła ze względu na brata... i przez śmierć Marianne.
Garrett Weasleynarzeczony
Garrett
:serce:
Hereward Bartiusnielubiany nauczyciel
Bartius
Profesor Bartius uczył mnie transmutacji na początku mojej szkolnej edukacji, kiedy jeszcze nie przepadałam za nauką. Nie trudno zgadnąć, że wtedy nie lubiłam go, podobnie jak jego wymyślnych wymagań. Teraz zapewne jest dla mnie personą neutralną z racji zamiany mego nastawienia do edukacji.
Linette Greengrass ???
Linette
:?:
Leonard Crouchbrat marnotrwany
Leo
Kocham, nie kocham, kocham, nie kocham... ależ oczywiście, że kocham! Irytuje mnie jednak fakt, że Leo zwrócił na mnie swą uwagę dopiero wtedy, gdy okazałam się być wilkołakiem nieradzącym sobie psychicznie z sytuacją. Aktualnie nasze dobre stosunki utrudniają mi życie większymi wyrzutami sumienia, gdy kiedyś mogły uszczęśliwiać...
Parys Bulstrodenarzeczony Darcy
Parys
Phoenix Mooredobry dostawca
Nosferatu
Wszelkie legalne i te nielegalne substancje, które mają poprawić mi humor, są kupowane u zaufanego dostawcy. To właśnie u Nosferatu kupiłam truciznę, która by mnie zabiła, gdybym nie trafiła bezzwłocznie do szpitala.
Rosalie Yaxley ???
Rosalie
Tristan Rosierpomocny kuzyn
Tristan
Jeden z prawdziwie lubianych przeze mnie członków mojej rodziny. Tristan pomógł mi w szkole z tonacją, Tristan znalazł dla mnie czas, gdy nie miał go dla mnie Leo. Potrafi siedzieć ze mną nad ognistą w Nokturnie, nie zadając pytań.
Ostatnio zmieniony przez Diana Crouch dnia 19.10.15 20:57, w całości zmieniany 9 razy
Diana Crouch
Zawód : szlachcicuje
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczona
Caught in a landslide, no escape from reality.
Open your eyes, look up to the skies and see.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Wilkołak
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
I sama też jest słodka ;). I naiwna, bo dopiero co skończyła Hogwart i nie zna prawdziwego życia.
To muszę cię dopisać do relek Lyry i może kiedyś uda się coś zagrać ^^.
To muszę cię dopisać do relek Lyry i może kiedyś uda się coś zagrać ^^.
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Witaj, droga kuzynko! Zabiłaś moją kuzyneczkę i po części przez to teraz poluję na wilkołaki (dlatego radzę wystrzegać się mojej legilimencji!) ponadto Garrett jest dla mnie jak brat, jesteś jego narzeczoną, a on przecież kocha Margo :c Ale proponuję pozytyw, może nawet w jakiś sposób dowiem się (legilimencja ), że to ty zabiłaś Marianne i Celeste, ale Ci wybaczę? :malpka:
Mavis Travers
Zawód : Łowię wilkołaki i robię czarne interesy
Stan cywilny : Panna
Stars can't shine without darkness
Genetyka : Metamorfomag
Oooo SUPER! Brzmi creepy, ale ostatecznie super! To co tam za relacyjkę mają?
Diana Crouch
Zawód : szlachcicuje
Stan cywilny : Zaręczona
Caught in a landslide, no escape from reality.
Genetyka : Wilkołak
Strona 2 z 2 • 1, 2
Diana czy Hel?