Walka - archiwa, 18.05.57
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
Anthony Skamander, Bertie Bott próbują pokonać strażników archiwum w obsadzie 3 NPC:
Czarodziej A: ma żywotność równą 100, statystykę opcm równą 15 i statystykę czarnej magii równą 20, atakuje w pętli zaklęciami Bucco, Distorsio, Plumosa (chyba że wszystkie postacie w wątku znajdą się pod wpływem tych zaklęć), oraz broni się, kiedy jest to konieczne.Czarodziej B: ma żywotność równą 100, statystykę opcm równą 25 i statystyką uroków równą 20, atakuje w pętli zaklęciami Commotio, Perturbo, Ignitio, oraz broni się, kiedy jest to konieczne.Czarodziej C: nie uczestniczy w walce, dopóki pozostali czarodzieje nie zostaną całkowicie unieszkodliwieni, pozostaje schowany za regałami za plecami sojuszników i leczy ich obrażenia na zmianę, używając zaklęć odpowiednich do potrzeby. Ma żywotność równą 90, statystykę opcm równą 15 i statystykę magii leczniczej równą 25. Po pokonaniu jego kompanów, podejmie próbę ucieczki - na zatrzymanie go grupa atakująca ma jedną turę.
Szafka zniknięć
I show not your face but your heart's desire
249/249
Nie zamierzał rozmawiać czy wchodzić w konszachty z tego typu ludźmi. Kiedy tylko znaleźli się w zasięgu uroku, Skamander poruszył nadgarstkiem:
- Commotio - wyinkantował obierając za cel Czarodzieja A
Nie zamierzał rozmawiać czy wchodzić w konszachty z tego typu ludźmi. Kiedy tylko znaleźli się w zasięgu uroku, Skamander poruszył nadgarstkiem:
- Commotio - wyinkantował obierając za cel Czarodzieja A
Find your wings
The member 'Anthony Skamander' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 36
'k100' : 36
Nie spodziewał się, że rozmową wiele by uzyskali, był jednak zdecydowany podporządkować się aurorowi, którego miał ostatecznie za bardziej doświadczonego w jakichkolwiek tego typu kwestiach. Kiedy ten od razu uniósł różdżkę, Bott także to zrobił, nie zamierzając przy tym tracić czasu, póki czuł się na siłach. Postanowił skorzystać z pomocy propelleru żądlibąkowego i poruszył nadgarstkiem, zaraz wypowiadając przy tym inkantację.
- Horatio.
- Horatio.
Po prostu nie pamiętać sytuacji w których kostka pęka, wiem
Nie wyrzucę ST,
Chociaż bardzo chcę,
Mam nadzieję, że to wie MG.
Nie wyrzucę ST,
Chociaż bardzo chcę,
Bertie Bott
Zawód : Pracownik w Urzędzie Patentów Absurdalnych, wlaściciel Cukierni Wszystkich Smaków
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
Po co komu rozum, kiedy można mieć szczęście?
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
The member 'Bertie Bott' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 7
'k100' : 7
Przybycie dwóch mężczyzn, którzy bez słowa postanowili zaatakować postawiła na nogi jednostki znajdujące się w archiwach. Wszyscy sięgnęli po różdżki. Jeden z nich schował się za plecami swoich towarzyszy.
- Protego. - wypowiedział czarodziej (A) zaatakowany przez Anthony'ego.
Nieudany urok Bertiego pozwolił drugiemu z nich wyprowadzić atak. Wybrał więc
- Commotio. - wskazując na cukiernika różdżką
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
#1 'k100' : 54
--------------------------------
#2 'k100' : 46
#1 'k100' : 54
#2 'k100' : 46
Czarodziej obronił się przed Atakiem Skamandera uniósł różdżkę wskazując na niego.
- Bucco. - wypowiedział bez zawahania.
Drugi z mężczyzn nie zdołał trarfić urokiem, ten miał przemknąć obok. Zaatakował raz jeszcze
- Perturbo
- Bucco. - wypowiedział bez zawahania.
Drugi z mężczyzn nie zdołał trarfić urokiem, ten miał przemknąć obok. Zaatakował raz jeszcze
- Perturbo
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
#1 'k100' : 95
#2 'k10' : 10
#3 'k100' : 61
#1 'k100' : 95
#2 'k10' : 10
#3 'k100' : 61
249/249
- Protego Maxima! - wypowiedział chcąc by tarcza objęła swoim zasięgiem nie tylko jego, lecz również Bertiego
- Protego Maxima! - wypowiedział chcąc by tarcza objęła swoim zasięgiem nie tylko jego, lecz również Bertiego
Find your wings
zapomniałam kości
Find your wings
The member 'Anthony Skamander' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 34
'k100' : 34
Jego czar nie wyszedł, czar Skamandera utonął w tarczy, nic z tego nie wyszło, w nich jednak ruszyły kolejne zaklęcia.
- Protego Maxima. - wypowiedział w nadziei, że uchroni ich obu.
- Protego Maxima. - wypowiedział w nadziei, że uchroni ich obu.
Po prostu nie pamiętać sytuacji w których kostka pęka, wiem
Nie wyrzucę ST,
Chociaż bardzo chcę,
Nie wyrzucę ST,
Chociaż bardzo chcę,
Bertie Bott
Zawód : Pracownik w Urzędzie Patentów Absurdalnych, wlaściciel Cukierni Wszystkich Smaków
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
Po co komu rozum, kiedy można mieć szczęście?
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
The member 'Bertie Bott' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 20
'k100' : 20
224/249 -5
Czarnomagiczny urok uderzył w Tonego tak mocno, że ten mógłby przysiąc, że w szczęce mu chrupnęło, a spojrzenie zaszło mroczkami. Gdy tylko wizja stała się przejrzystsza skierował różdżkę na czarodzieja A
- Lamino Glacio - wyartykułował bez wahania nie znając pojęcia litości dla czarnoksiężników.
Czarnomagiczny urok uderzył w Tonego tak mocno, że ten mógłby przysiąc, że w szczęce mu chrupnęło, a spojrzenie zaszło mroczkami. Gdy tylko wizja stała się przejrzystsza skierował różdżkę na czarodzieja A
- Lamino Glacio - wyartykułował bez wahania nie znając pojęcia litości dla czarnoksiężników.
Find your wings
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Walka - archiwa, 18.05.57
Szybka odpowiedź