Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Lisa
Strona 1 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
Nie wiem na ile to ma sens, ale punkty są punkty, a zbieram na drugiego brodawkolepa :D
Lisa jest dzieckiem Nokturnu wychowanym z trollem i nawiedzoną mamą. Pomaga w lecznicy, ale rzadko pokazuje się pacjentom. Nie lubi mężczyzn, bo są niedobrzy.
Szukamy dla niej taty, musi być niedobry, po szczegóły odsyłam do karty Cassandry.
i proszę pamiętać, że jest nieletnia!
Moim przyjacielem oprócz trolla jest brodawkolep Lucjusz, a w przyszłości chcę zostać arystokratką.
Po mamie i babci jestem jasnowidzem.
Lisa jest dzieckiem Nokturnu wychowanym z trollem i nawiedzoną mamą. Pomaga w lecznicy, ale rzadko pokazuje się pacjentom. Nie lubi mężczyzn, bo są niedobrzy.
Szukamy dla niej taty, musi być niedobry, po szczegóły odsyłam do karty Cassandry.
i proszę pamiętać, że jest nieletnia!
Moim przyjacielem oprócz trolla jest brodawkolep Lucjusz, a w przyszłości chcę zostać arystokratką.
Po mamie i babci jestem jasnowidzem.
Gość
Gość
Cześć :trollface: Mogę sprawić, że awansujesz na arystokratkę
Rudolf Lestrange
Zawód : Syn Caesara Lestrange
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Nie macie za grosz wyobraźni,
Intelekt - no, szkoda mi słów.
"Rudolf, jeśli coś chcesz, to to bierz" ~Caesar Lestrange
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
naprawdę?? przyjedziesz po mnie na koniu, dasz koronę i będziesz kupował drogie sukienki? Mogłabym się zgodzić, ale tylko jeżeli będziesz szarmancko zakrywał sobą kałużę, żebym mogła przejść przez nie suchą stópką
Gość
Gość
Nie, na niby. Wydziedziczyliby mnie i skończyłbym na rynsztokowym Nokturnie :avery: Ale mogę Ci dokuczać :trollface:
Rudolf Lestrange
Nieaktywni
wszyscy faceci są tacy sami ;/
Możesz. Ale pamiętaj, że Lisa jest dzieckiem wychowanym na nokturnie, nie salonową panienką (jak Rudolf :>) :D Może się kiedyś zgubisz w moich stronach? ;>
Możesz. Ale pamiętaj, że Lisa jest dzieckiem wychowanym na nokturnie, nie salonową panienką (jak Rudolf :>) :D Może się kiedyś zgubisz w moich stronach? ;>
Gość
Gość
Twoja mama feministka nawciskała Ci jakiś bzdur, nikt nie jest taki jak ja i mój tata :trollface:
Przecież wiem gdzie Lisa mieszka. Dlatego też jest odpowiedniejszym towarzystwem dla Rudolfa, bo salonowe panienki to on zjadłby na śniadanie i musialby jeszcze skoczyć do Maca, bo by się nie najadł :malpka: Ja się nie gubię na Nokturnie, ja go patroluję jak mój tata lasy podczas pełni Nie dam się tak szybko zwabić jak młody pelikan Longbottom :trollface: Ale możnaby zorganizować jakieś spotkanie przypadkowe
Przecież wiem gdzie Lisa mieszka. Dlatego też jest odpowiedniejszym towarzystwem dla Rudolfa, bo salonowe panienki to on zjadłby na śniadanie i musialby jeszcze skoczyć do Maca, bo by się nie najadł :malpka: Ja się nie gubię na Nokturnie, ja go patroluję jak mój tata lasy podczas pełni Nie dam się tak szybko zwabić jak młody pelikan Longbottom :trollface: Ale możnaby zorganizować jakieś spotkanie przypadkowe
Rudolf Lestrange
Nieaktywni
Nikt nie jest taki jak moja mama, a ja nie wiem co to znaczy feministka, ale przestań ją obrażać :////
Hej, moglibyśmy się dogadać w takim razie! Mama mi pewnie przetrzepie skórę za zadawanie się z paniczem, bo będzie się bała, że mi za to przetrzepie Twój tata, ale chętnie z Tobą coś popsocę. Spotkajmy się - dzieci łatwo nawiązują kontakty! (Tylko uważaj, bo słyszałam, ze jak chłopcy sa niegrzeczni, to dorośli im ucinają wallusy :/)
Hej, moglibyśmy się dogadać w takim razie! Mama mi pewnie przetrzepie skórę za zadawanie się z paniczem, bo będzie się bała, że mi za to przetrzepie Twój tata, ale chętnie z Tobą coś popsocę. Spotkajmy się - dzieci łatwo nawiązują kontakty! (Tylko uważaj, bo słyszałam, ze jak chłopcy sa niegrzeczni, to dorośli im ucinają wallusy :/)
Gość
Gość
Skoro nie wiesz co to znaczy to dlaczego twierdzisz, że ją obrażam? :trollface:
A wiiidzisz Bez obaw, mój tato woli przetrzepywać na starsze dziewczynki. Wiem, bo ma dużo kelnerek w swojej restauracji. Chodźmy się pobawić na jakimś odludziu :trollface:
Ja słyszałem, że jak dziewczynki są niegrzeczne to im się obcina włosy... przy samej skórze :trollface:
A wiiidzisz Bez obaw, mój tato woli przetrzepywać na starsze dziewczynki. Wiem, bo ma dużo kelnerek w swojej restauracji. Chodźmy się pobawić na jakimś odludziu :trollface:
Ja słyszałem, że jak dziewczynki są niegrzeczne to im się obcina włosy... przy samej skórze :trollface:
Rudolf Lestrange
Nieaktywni
bo jesteś chłopcem. chłopcy zawsze obrażają, bo tacy są. chociaż nei wiem czy chłopcy też, bo to głównie mężczyźni tacy są, a Ty jeszcze nie jesteś.
Och, czyli jak dorosnę, to mnie przetrzepie? Bzdury słyszałeś, ciągle jestem niegrzeczna i mam piękne włosy, chociaż mogłyby być czarne, bo co to za arystokratka z rudymi.
No to wpadaj na odludzie
Och, czyli jak dorosnę, to mnie przetrzepie? Bzdury słyszałeś, ciągle jestem niegrzeczna i mam piękne włosy, chociaż mogłyby być czarne, bo co to za arystokratka z rudymi.
No to wpadaj na odludzie
Gość
Gość
Jestem mężczyzną tylko fizycznie jeszcze nie urosłem :avery:
Nie, jak dorośniesz to tato już będzie za stary. Ja Cię przetrzepię :trollface: Masz piękne włosy, to fakt, wyglądają jak stóg spalonego siana. Skoro masz jeszcze włosy to nie spotkałaś jeszcze mnie :trollface:
Zrob sobi kod relacji
Nie, jak dorośniesz to tato już będzie za stary. Ja Cię przetrzepię :trollface: Masz piękne włosy, to fakt, wyglądają jak stóg spalonego siana. Skoro masz jeszcze włosy to nie spotkałaś jeszcze mnie :trollface:
Zrob sobi kod relacji
Rudolf Lestrange
Nieaktywni
mama mówi, że jak nie rośnie, to znaczy że to nie mężczyzna :/
Nikt mnie nie będzie trzepał, możesz mi najwyżej padać do stópek. Jesteś poetą? to takie romantyczne porównanie, bardzo ładne!! Nie rozumiem Przecież Ty też masz jeszcze włosy.
zrobię w wolnej chwili i Cię wrzucę, obiecuję!
Nikt mnie nie będzie trzepał, możesz mi najwyżej padać do stópek. Jesteś poetą? to takie romantyczne porównanie, bardzo ładne!! Nie rozumiem Przecież Ty też masz jeszcze włosy.
zrobię w wolnej chwili i Cię wrzucę, obiecuję!
Gość
Gość
Przecież mówię, że rosnę jeszcze. Mama nie nauczyła Cię czytać ze zrozumieniem :avery:
Nie jestem poetą, po prostu lubię ogniska i długie włosy. Jak się je przytyka do ognia, to tak fajnie skwierczą a na końcu robi się taka mała śmierdząca spalenizną kulka :
Ok :pedobear:
Nie jestem poetą, po prostu lubię ogniska i długie włosy. Jak się je przytyka do ognia, to tak fajnie skwierczą a na końcu robi się taka mała śmierdząca spalenizną kulka :
Ok :pedobear:
Rudolf Lestrange
Nieaktywni
rośnie, rośnie... i kto wie czy urośnie
och, super! spróbujemy na twoich, do zobaczenia!
och, super! spróbujemy na twoich, do zobaczenia!
Gość
Gość
Będę Twoją ulubioną ciocią, co ty na to? Taką co nieprzyzwoicie rozpieszcza, pozwala siedzieć obok kociołka i opowiada o tym dlaczego niegrzecznym chłopcom odcina się wallusy. Hm?
Włosek Ci z głowy nie spadnie z taką ciocią.
Włosek Ci z głowy nie spadnie z taką ciocią.
She wears strength and darkness equally well
The girl has always been half goddess, half hell.
The girl has always been half goddess, half hell.
Rita Sheridan
Zawód : Trucicielka, lichwiarka, hazardzistka
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
The black heart angels calling
With kisses on my mouth
There's poison in the water
The words are falling out
With kisses on my mouth
There's poison in the water
The words are falling out
Nieaktywni
Rabastan chciałby lubić Lisę
Był z tatką na zakupach, czy coś tam, Caesar może wskoczył na jednego, drugiego, trzeciego, a Rabcio skorzystał z okazji i zwiał, bo nudno :D
Spotkanie na pewno by go zdziwiło, ale myślę, ze skończyłoby się ciekawie
Był z tatką na zakupach, czy coś tam, Caesar może wskoczył na jednego, drugiego, trzeciego, a Rabcio skorzystał z okazji i zwiał, bo nudno :D
Spotkanie na pewno by go zdziwiło, ale myślę, ze skończyłoby się ciekawie
Gość
Gość
Strona 1 z 2 • 1, 2
Lisa
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania