Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Søren
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
First topic message reminder :
ostatni lord Avery To naprawdę smutne, to naprawdę zbyt źle się kończy.
▲ potomek domu węża w latach 1942-1949
▲ członek szkolnej drużyny Quidditcha
▲ od 1951 roku pałkarz Os z Wimbourne
▲ zaręczony z lady Wynonną Burke
▲ syn Laidan i ś.p. Reagana Avery, brat Samael i Allison
Wynnona
Samael
▲ potomek domu węża w latach 1942-1949
▲ członek szkolnej drużyny Quidditcha
▲ od 1951 roku pałkarz Os z Wimbourne
▲ zaręczony z lady Wynonną Burke
▲ syn Laidan i ś.p. Reagana Avery, brat Samael i Allison
Wynnona
Samael
okay, i hated you but even when you left, there was never a day that i’ve forgotten about you and even though i actually miss you, i’m gonna erase you now cause that’ll hurt way less
than blaming you
Ostatnio zmieniony przez Soren Avery dnia 04.03.17 1:31, w całości zmieniany 14 razy
Soren Avery
Zawód : pałkarz Os z Wimbourne
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczony
jest szósta mojego serca
a po kątach trudno pozbierać wczorajszy dzień
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Rób miejsce dla (przyszłego) znienawidzonego szwagra
Co prawda za dużo wspólnego ze sobą nie mają ale jesteśmy rodziną więc jakieś relacje powinniśmy mieć ;)
Meg kocha Allie i Allie kocha Meg więc pewnie z Sorenem też łączą ją jakieś pozytywne relacje. Łączą ich wspomnienia wspólnych zabaw z dzieciństwa i niezbyt wymuszone rozmowy przy stole?
Meg kocha Allie i Allie kocha Meg więc pewnie z Sorenem też łączą ją jakieś pozytywne relacje. Łączą ich wspomnienia wspólnych zabaw z dzieciństwa i niezbyt wymuszone rozmowy przy stole?
Niezmiernie mi miło, że rodzina się nam powiększa! Piękne kuzynostwo zawsze w cenie! Jeśli lubisz Allie to na pewno dostajesz Sórena w komplecie, innej opcji nie ma c: Jesteś młodsza, więc nie wiem co prawda czy bawili się za sobą często, ale pewnie obserwował cię podczas zabaw z bliźniaczką. Także w Hogwarcie mógł mieć na ciebie oko, jeśli chcesz. No i do tej pory mogą lubić swoje towarzystwo
okay, i hated you but even when you left, there was never a day that i’ve forgotten about you and even though i actually miss you, i’m gonna erase you now cause that’ll hurt way less
than blaming you
Soren Avery
jest szósta mojego serca
Nieaktywni
Ooo świetnie! Tą opiekę starszego kuzyna też bardzo chętnie przyjmę. :serce:
Mówisz masz!
than blaming you
Soren Avery
jest szósta mojego serca
Nieaktywni
Z poprzednimi postaciami relacje nie wypaliły, ale może tutaj byłoby lepiej, skoro tylko rok różnicy, a więc mogliby spokojnie znać się z czasów Hogwartu? Zwłaszcza że być może Alice będzie mieć relacje z Persem (które są w trakcie ustaleń ).
Droga Alice, niezmiernie mi miło, że tak na mnie czatujesz już trzecią postacią!
Jednakoż nie wiem co Sorena mogłoby łączyć w szkole z o rok młodszą, uroczą puchonką półkrwi. Nie należał do specjalnie towarzyskich typów, raczej się dystansował od innych jeśli mógł. Co do Persa to też nie wiem jakby się zaczepić, może o Elliot co najwyżej myśleć jak o kolejnej zdobyczy kuzyna. Może ty masz jakiś dobry pomysł, bo ja nie bałdzo x:
Jednakoż nie wiem co Sorena mogłoby łączyć w szkole z o rok młodszą, uroczą puchonką półkrwi. Nie należał do specjalnie towarzyskich typów, raczej się dystansował od innych jeśli mógł. Co do Persa to też nie wiem jakby się zaczepić, może o Elliot co najwyżej myśleć jak o kolejnej zdobyczy kuzyna. Może ty masz jakiś dobry pomysł, bo ja nie bałdzo x:
than blaming you
Soren Avery
jest szósta mojego serca
Nieaktywni
Skoro masz dobre relacje z Persem, no to z pewnością znasz Rigel, i może byłbyś jedną z nielicznych osób, które Rigel lubi i dopuszcza do siebie? ;) Bo Rigel ma bardzo dobre relacje z bratem, więc na pewno nie chciałaby mu podpaść, będąc niemiła dla kogoś, z kim on ma dobre stosunki XD.
Gość
Gość
Soren to raczej zamknięty gość i jeśli lubi twojego brata to nie ma gwarancji, że ciebie też będzie. Jesteś jednak rodziną, więc na pewno zdołaliśmy się poznać na jakichś rodzinnych spędach skoro uczysz się w domu i Soren mógł cię nawet lubić. Jednak jeśli chcemy jakiejś większej zażyłości czy coś to można rozegrać to fabularnie
than blaming you
Soren Avery
jest szósta mojego serca
Nieaktywni
Rigel ogólnie też do otwartych nie należy, na rodzinnych spotkaniach też raczej się trzyma bardziej z boku, ale na pewno się tam poznali. Droga do sympatii pewnie byłaby więc dosyć długa. Ogólnie Rigel, z racji swoich relacji z Persem i z racji tego, że Pers lubi Sorena, pewnie byłaby raczej bliżej do niego niż do Samcia, ale początkowo pewnie byłaby to jedynie jakaś nić porozumienia, która z biegiem czasu może się rozwinąć w lepsze relacje .
Gość
Gość
Też tak sądzę, więc proponuję pozostać przy zwykłej, rodzinnej znajomości, którą można fabularnie rozwinąć!
than blaming you
Soren Avery
jest szósta mojego serca
Nieaktywni
Søren Avery napisał:Też tak sądzę, więc proponuję pozostać przy zwykłej, rodzinnej znajomości, którą można fabularnie rozwinąć!
Możemy kiedyś zagrać coś między nimi, i wtedy nam wyjdzie, czy ich relacja pójdzie w pozytyw, czy też nie . Na razie do relek dopiszę, jak będę je robić, że to relacja rodzinna.
Jak będziesz kiedyś mieć chęć i czas na grę, to daj znać XD.
Gość
Gość
Przybywam ze wsparciem! Wydaje mi się, że obaj ponowie powinni baaardzo się dogadać, ze względu na nienawiść/niechęć do twego nieszacownego brata. Może Soren był świadkiem, jak Samuel "warczał" kiedy wspomniano o twoim bracie? A może odwrotnie? To auror gdzieś dostrzegł oznaki twojej niechęci? Wspólna nienawiść łączy! Może uda nam się kiedyś wspólnie coś osiągnąć?
A dwa! Jesteś pałkarzem w drużynie Quidditcha! Samuel jest zagorzałym uczestnikiem...choć nie zawodowym. Wciąż jednak bierze udział w amatorskich meczach - jeśli tylko znajdzie czas! I nie wiem czy zechcesz, ale może Soren wziąłby udział w zorganizowanym dla siostry, urodzinowym meczu? Wybieraj co chcesz! Ale znać się musimy
A dwa! Jesteś pałkarzem w drużynie Quidditcha! Samuel jest zagorzałym uczestnikiem...choć nie zawodowym. Wciąż jednak bierze udział w amatorskich meczach - jeśli tylko znajdzie czas! I nie wiem czy zechcesz, ale może Soren wziąłby udział w zorganizowanym dla siostry, urodzinowym meczu? Wybieraj co chcesz! Ale znać się musimy
Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem! Jak najbardziej widzę tutaj pozytywną relację!
Każda okazja jest dobra, aby rozegrać mecz, więc Soren chętnie weźmie w tym udział! No i sądzę, że w jakimś barze mógł się natknąć na Samuela psioczącego na jego brata i.. zgodzić się z nim
Każda okazja jest dobra, aby rozegrać mecz, więc Soren chętnie weźmie w tym udział! No i sądzę, że w jakimś barze mógł się natknąć na Samuela psioczącego na jego brata i.. zgodzić się z nim
than blaming you
Soren Avery
jest szósta mojego serca
Nieaktywni
Nasze rody się nie lubia (zmiany w relacjach międzyrodami!!), my się również lubić nie powinniśmy - w tym zagmatwaniu jest jednak mój ślub z Megarą. I co ty na to, chyba nie odpuściłbyś zbyt prędko?
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Søren
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania