Bedford Square - Dearborn&Grey
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Londyn
Bedford Square
18. czerwiec 1957
Cedric Dearborn & Gwendolyn Grey vs. Patrol Ministerstwa Magii
NPC atakujący Cedrica:
Czarodziej B (OPCM 10, uroki 20, żywotność 70) będzie atakował kolejno zaklęciami: lamino, deprimo, drętwota oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
NPC atakujący Gwendolyn:
Czarodziej A (OPCM 15, uroki 15, żywotność 80) będzie atakował kolejno zaklęciami: ignitio, orcumiano, commotio oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
Szafka zniknięć
18. czerwiec 1957
Cedric Dearborn & Gwendolyn Grey vs. Patrol Ministerstwa Magii
NPC atakujący Cedrica:
Czarodziej B (OPCM 10, uroki 20, żywotność 70) będzie atakował kolejno zaklęciami: lamino, deprimo, drętwota oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
NPC atakujący Gwendolyn:
Czarodziej A (OPCM 15, uroki 15, żywotność 80) będzie atakował kolejno zaklęciami: ignitio, orcumiano, commotio oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
Szafka zniknięć
I show not your face but your heart's desire
Uff, jakimś cudem się udało! Gwen zaczynała czuć pulsującą w żyłach adrenalinę, więc choć wciąż się bała i choć wciąż zdecydowanie była w dość dużym stresie, powoli przestawała myśleć o konsekwencjach swoich działań, w tej chwili pragnąc jedynie się obronić i przeżyć do starcie, bez wycieczki do Tower, w której… no cóż, jej wizyta w tym miejscu nie mogłaby skończyć się dobrze.
– Lamino! – spróbowała więc jeszcze raz, tym razem lepiej panując nad własnym głosem i dłonią. Atak Cedrica okazał się nieudany, jednak miała nadzieję, że jeśli skutecznie osłabi Czarodzieja A to uda im się z tego wyjść cało.
– Lamino! – spróbowała więc jeszcze raz, tym razem lepiej panując nad własnym głosem i dłonią. Atak Cedrica okazał się nieudany, jednak miała nadzieję, że jeśli skutecznie osłabi Czarodzieja A to uda im się z tego wyjść cało.
But I would lay my armor down if you said you’d rather
love than fight
love than fight
The member 'Gwendolyn Grey' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 64
'k100' : 64
Zaklęcia funkcjonariuszy rozbiły się o tarczę jednego z atakujących czarodziejów.
- Deprimo! - Czarodziej B, widząc nieudane zaklęcie swojego przeciwnika postanowił zaatakować.
- Protego! - Czarodziej A, widząc mknące w jego kierunku ostrza postanowił się obronić.
- Deprimo! - Czarodziej B, widząc nieudane zaklęcie swojego przeciwnika postanowił zaatakować.
- Protego! - Czarodziej A, widząc mknące w jego kierunku ostrza postanowił się obronić.
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
#1 'k100' : 77
--------------------------------
#2 'k100' : 97
#1 'k100' : 77
#2 'k100' : 97
-Drętwota! - Kolejne zaklęcie pomknęło z różdżki czarodzieja B w kierunku Cedrica.
Udana obrona sprawiła, że czarodziej A postanowił zaatakować.
- Commotio! - Poleciało w kierunku dziewczyny.
Udana obrona sprawiła, że czarodziej A postanowił zaatakować.
- Commotio! - Poleciało w kierunku dziewczyny.
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
#1 'k100' : 5
#2 'k100' : 59
#1 'k100' : 5
#2 'k100' : 59
Jej zaklęcie zostało skutecznie odbite. W stronę Gwen leciało więc Lamino i kolejny czar, który rzucił przeciwnik. Miała ochotę zakląć pod nosem.
– Protego!
– Protego!
love than fight
love than fight
'k100' : 69
'k100' : 69
Z mojego zaklęcia nic nie wyszło. Funkcjonariusz Ministerstwa Magii wykorzystał tę chwilę, by wyczarować silny podmuch wiatru mknący w moim kierunku. Musiałem się obronić.
- Protego!
- Protego!
becomes law
resistance
becomes duty
The member 'Cedric Dearborn' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 14
'k100' : 14
200/230, -5
Znów okazałem się jednak zbyt wolny. Silny podmuch wiatru poderwał mnie do góry i cisnął o ziemię. Poczułem ból, ale szybko wstałem, by stanąć obok Gwen i walczyć dalej.
- Lancea!
Znów okazałem się jednak zbyt wolny. Silny podmuch wiatru poderwał mnie do góry i cisnął o ziemię. Poczułem ból, ale szybko wstałem, by stanąć obok Gwen i walczyć dalej.
- Lancea!
becomes law
resistance
becomes duty
The member 'Cedric Dearborn' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 27
'k100' : 27
Spojrzała zaniepokojona na Cerdica, którego właśnie ugodziło zaklęcie. Niech to szlag! Musieli to zakończyć jak najszybciej!
- Aeris! - krzyknęła, celując w obydwu przedstawicieli Ministerstwa.
- Aeris! - krzyknęła, celując w obydwu przedstawicieli Ministerstwa.
love than fight
love than fight
'k100' : 83
'k100' : 83
Czarodziej B widząc lecące w ich kierunku zaklęcie obszarowe, postanowił przystąpić do obrony.
- Protego Maxima! - Rzucił.
- Protego Maxima! - Padło również z ust Czarodzieja A.
- Protego Maxima! - Rzucił.
- Protego Maxima! - Padło również z ust Czarodzieja A.
Bedford Square - Dearborn&Grey
Szybka odpowiedź