Bedford Square - Dearborn&Grey
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Londyn
Bedford Square
18. czerwiec 1957
Cedric Dearborn & Gwendolyn Grey vs. Patrol Ministerstwa Magii
NPC atakujący Cedrica:
Czarodziej B (OPCM 10, uroki 20, żywotność 70) będzie atakował kolejno zaklęciami: lamino, deprimo, drętwota oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
NPC atakujący Gwendolyn:
Czarodziej A (OPCM 15, uroki 15, żywotność 80) będzie atakował kolejno zaklęciami: ignitio, orcumiano, commotio oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
Szafka zniknięć
18. czerwiec 1957
Cedric Dearborn & Gwendolyn Grey vs. Patrol Ministerstwa Magii
NPC atakujący Cedrica:
Czarodziej B (OPCM 10, uroki 20, żywotność 70) będzie atakował kolejno zaklęciami: lamino, deprimo, drętwota oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
NPC atakujący Gwendolyn:
Czarodziej A (OPCM 15, uroki 15, żywotność 80) będzie atakował kolejno zaklęciami: ignitio, orcumiano, commotio oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
Szafka zniknięć
I show not your face but your heart's desire
The member 'Gwendolyn Grey' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 77
'k100' : 77
| 41/206, -60
Opadła na kolana, godzona zaklęciami. Z ledwością była się w stanie ruszać.
- Incendio! - krzyknęła, starając się jakkolwiek zapanować nad głosem, celując w czarodzieja A.
Opadła na kolana, godzona zaklęciami. Z ledwością była się w stanie ruszać.
- Incendio! - krzyknęła, starając się jakkolwiek zapanować nad głosem, celując w czarodzieja A.
But I would lay my armor down if you said you’d rather
love than fight
love than fight
'k100' : 66
'k100' : 66
140/230, -15
Uczucie, którego doświadczyłem, całkowicie różniło się od tego, co spotkało mnie dotychczas. Drętwoty, jakimi byłem dotąd trafiany, bywały słabsze i silniejsze, czasami wybudzenie się zajmowało mniej czasu, innymi razy więcej, a czasami nie mogłem uczynić tego w ogóle i byłem zdany na swoich towarzyszy. Tym razem jednak poczułem ostry, przeszywający ból i miałem wrażenie, że krew przestaje krążyć po moim ciele. Trwało to zaledwie chwilę, ale ból nie ustąpił. Nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że kąsają mnie tysiące mrówek. Czy to czar przeciwnika rzucony niewerbalnie, czy też coś innego?
Ból minął, a ja musiałem się podnieść, walczyłem o to naprawdę mocno, musiałem, bo Gwen obok upadła na kolana. Chciałem zerwać się na nogi i rzucić zaklęcie w przeciwnika: - Impeta!
1. Wybudzenie się, ST 40.
2. Czar w czarodzieja B.
Uczucie, którego doświadczyłem, całkowicie różniło się od tego, co spotkało mnie dotychczas. Drętwoty, jakimi byłem dotąd trafiany, bywały słabsze i silniejsze, czasami wybudzenie się zajmowało mniej czasu, innymi razy więcej, a czasami nie mogłem uczynić tego w ogóle i byłem zdany na swoich towarzyszy. Tym razem jednak poczułem ostry, przeszywający ból i miałem wrażenie, że krew przestaje krążyć po moim ciele. Trwało to zaledwie chwilę, ale ból nie ustąpił. Nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że kąsają mnie tysiące mrówek. Czy to czar przeciwnika rzucony niewerbalnie, czy też coś innego?
Ból minął, a ja musiałem się podnieść, walczyłem o to naprawdę mocno, musiałem, bo Gwen obok upadła na kolana. Chciałem zerwać się na nogi i rzucić zaklęcie w przeciwnika: - Impeta!
1. Wybudzenie się, ST 40.
2. Czar w czarodzieja B.
becomes law
resistance
becomes duty
The member 'Cedric Dearborn' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 92, 62
'k100' : 92, 62
140/230, -15
W końcu udało mi się przełamać działanie czaru. Podniosłem się na równe nogi i wyczarowałem wiązkę zaklęcia, która mknęła w kierunku mężczyzny. Musiałem zaatakować także drugiego.
- Jinx!
W czarodzieja A.
W końcu udało mi się przełamać działanie czaru. Podniosłem się na równe nogi i wyczarowałem wiązkę zaklęcia, która mknęła w kierunku mężczyzny. Musiałem zaatakować także drugiego.
- Jinx!
W czarodzieja A.
becomes law
resistance
becomes duty
'k100' : 64
'k100' : 64
Czarodziej B:=1
Czarodziej A:=31
-Protego Maxima! - Padło z ust Czarodzieja B.
-Protego Maxima! - Czarodziej A również postanowił rzucić zaklęcie obronne.
Czarodziej A:=31
-Protego Maxima! - Padło z ust Czarodzieja B.
-Protego Maxima! - Czarodziej A również postanowił rzucić zaklęcie obronne.
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
#1 'k100' : 56
--------------------------------
#2 'k100' : 44
#1 'k100' : 56
--------------------------------
#2 'k100' : 44
Czarodziej A:=31-5-5-13=8
Czarodziej B upadł na ziemię, pokonany przez atakujących.
Czarodziej A przystąpił do ataku, celując w kobietę - commotio!
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 100
'k100' : 100
140/230, -15
Jeden z funkcjonariuszy padł nieprzytomny na ziemię, na całe szczęście dla nas, trafiony moim urokiem, lecz drugi wyprowadził w stronę Gwen cholernie silny atak. Obawiałem się, że może nie udźwignąć obrony i miałem nadzieję, że tym razem zdołam ją osłonić.
- Protego maxima!
Jeden z funkcjonariuszy padł nieprzytomny na ziemię, na całe szczęście dla nas, trafiony moim urokiem, lecz drugi wyprowadził w stronę Gwen cholernie silny atak. Obawiałem się, że może nie udźwignąć obrony i miałem nadzieję, że tym razem zdołam ją osłonić.
- Protego maxima!
becomes law
resistance
becomes duty
'k100' : 65
'k100' : 65
| 41/206, -60
Pojedynki nauczyły ją już, że będąc tak osłabiona, nie jest w stanie wiele zdziałać. Mogła więc co najwyżej podjąć próbę ataku. Na szczęście, Cedric odzyskał przytomność. Może dzięki temu jeszcze uda im się przejąć tę lokację?
- Jinx! - Wycelowała w jedynego przytomnego przeciwnika.
Pojedynki nauczyły ją już, że będąc tak osłabiona, nie jest w stanie wiele zdziałać. Mogła więc co najwyżej podjąć próbę ataku. Na szczęście, Cedric odzyskał przytomność. Może dzięki temu jeszcze uda im się przejąć tę lokację?
- Jinx! - Wycelowała w jedynego przytomnego przeciwnika.
But I would lay my armor down if you said you’d rather
love than fight
love than fight
'k100' : 6
'k100' : 6
Bedford Square - Dearborn&Grey
Szybka odpowiedź