Andante
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Andante
Andante jest młodziutką sówką, którą Valerie zakupiła na początku stycznia; jest sówką bardzo grzeczną, może troszkę zbyt naiwną. Dobrze reaguje na pieszczoty i przekąski, lecz w obliczu konfliktu prędko ratuje się ucieczką.
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.pinimg.com/564x/3c/a5/58/3ca5585d0ea41e15b124f66b843aa2aa.jpg');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> V. Vanity<!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> PODPIS <!--
--></span></span></div></div></div></div>
tradition honor excellence
Ostatnio zmieniony przez Valerie Vanity dnia 29.12.21 10:50, w całości zmieniany 1 raz
Valerie Sallow
Zawód : Celebrytka, śpiewaczka
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Zamężna
sharpen your senses
and turn the knife
i know those
party games too
and turn the knife
i know those
party games too
OPCM : 5 +1
UROKI : 7 +4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0 +3
ZWINNOŚĆ : 16 +3
SPRAWNOŚĆ : 10
Genetyka : Czarownica
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
15 Sierpnia 58' Lord Xavier Burke
Szanowna Pani Sallow, Żywię nadzieję, że pomimo makabrycznych wydarzeń z ostatnich dni, zastałem Panią w dobrym zdrowiu. Wierzę, że Pani dom i włości nie ucierpiały bardzo podczas deszczu gwiazd.
Doszły mnie słuchy, że jakiś czas temu przeżyła Pani nieprzyjemne spotkanie z czarnomagicznym stworzeniem. Dlatego też pozwoliłem sobie napisać do Pani ten list. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby zgodziła się Pani na spotkanie w celu opowiedzenia mi o tym wydarzeniu. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że może Pani rzucić nieco światła na sytuację, której sam nie dawno byłem świadkiem.
Jeśli wyrazi Pani chęć spotkania, proszę o wskazanie dogodnej dla Pani daty oraz miejsca, a ja stawie się niezwłocznie.
Doszły mnie słuchy, że jakiś czas temu przeżyła Pani nieprzyjemne spotkanie z czarnomagicznym stworzeniem. Dlatego też pozwoliłem sobie napisać do Pani ten list. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby zgodziła się Pani na spotkanie w celu opowiedzenia mi o tym wydarzeniu. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że może Pani rzucić nieco światła na sytuację, której sam nie dawno byłem świadkiem.
Jeśli wyrazi Pani chęć spotkania, proszę o wskazanie dogodnej dla Pani daty oraz miejsca, a ja stawie się niezwłocznie.
Z wyrazami szacunku,
Lord Xavier Burke
Xavier Burke
Zawód : artefakciarz, gospodarz Palarni Opium
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Wdowiec
I know what you are doing in the dark, I know what your greatest desires are
OPCM : 10 +2
UROKI : 11 +1
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 18 +2
ZWINNOŚĆ : 8
SPRAWNOŚĆ : 11
Genetyka : Czarodziej
Rycerze Walpurgii
Przeczytaj C
Pani Sallow Proszę wskazać dzień i godzinę. Dostosuję się, za dnia jestem wolny.
Jeśli nie będzie Pani sama, nie pokażę się. MC
Jeśli nie będzie Pani sama, nie pokażę się. MC
jeszcze w zielone gramy jeszcze nie umieramy, jeszcze się nam ukłonią ci co palcem wygrażali
Przeczytaj wrzesień 1958
Madame Sallow, Liczę, że Rusałka spotyka Cię w dobrym zdrowiu. Ten trudny czas musi być szczególnie problematyczny, gdy pod Twoim sercem kryje się nowe życie. Dbaj o siebie, Valerio, abyś w pełni sił trwała w tym trudnym czasie. Dbaj o siebie, przede wszystkim o siebie.
Wśród salonowych głosów mogłaś zapewne usłyszeć informacje, jednak chciałabym przekazać Ci je z pierwszej ręki. Kilka dni temu przyjęłam oświadczyny lorda Efrema Yaxley'a, och, jak... irracjonalnie wprost to brzmi, nadal w to nie dowierzam.
Potrzebuję Twojej pomocy, właściwie, rozmowy. Nie wiem, jak mam się teraz zachować, mam mętlik w głowie i och, wiem, że nikt nie będzie mi w stanie pomóc, jak Ty. Czy znajdziesz dla mnie chwilę na rozmowę?
Wśród salonowych głosów mogłaś zapewne usłyszeć informacje, jednak chciałabym przekazać Ci je z pierwszej ręki. Kilka dni temu przyjęłam oświadczyny lorda Efrema Yaxley'a, och, jak... irracjonalnie wprost to brzmi, nadal w to nie dowierzam.
Potrzebuję Twojej pomocy, właściwie, rozmowy. Nie wiem, jak mam się teraz zachować, mam mętlik w głowie i och, wiem, że nikt nie będzie mi w stanie pomóc, jak Ty. Czy znajdziesz dla mnie chwilę na rozmowę?
I.T.
*Cały list napisany jest po niemiecku.
ogień, morze i kobieta - trzy nieszczęścia.
Imogen Yaxley
Zawód : dama, poliglotka, tłumaczka języka rosyjskiego
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zamężna
rozpalasz ogień, niech płonie
nie mógłby żaden z nich temu
zapobiec
nie mógłby żaden z nich temu
zapobiec
OPCM : 2
UROKI : 2
UZDRAWIANIE : 2
TRANSMUTACJA : 9 +8
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 15
Genetyka : Półwila
Neutralni
Przeczytaj 15 X
Valerie, Zniszczenia, których dokonał szalony kataklizm, nie mogą przeszkodzić nam w dążeniach ku czystości, sprawiedliwości i osiągnięciu ostatecznej potęgi magicznego świata. To trudny czas, wymagający wielu poświęceń, ale wierzę, że każdy z Nas, popleczników Czarnego Pana, jest gotów do złożenia wymagającej ofiary.
Spotkanie Rycerzy Walpurgii odbędzie się w sali bankietowej La Fantasmagorii, po godzinie dziewiątej, 18 października. Drzwi magicznej opery będą dla Ciebie otwarte.
Deirdre Mericourt
Namiestniczka Londynu
Spotkanie Rycerzy Walpurgii odbędzie się w sali bankietowej La Fantasmagorii, po godzinie dziewiątej, 18 października. Drzwi magicznej opery będą dla Ciebie otwarte.
Deirdre Mericourt
Namiestniczka Londynu
Realnie prosimy o napisanie posta w Sali Bankietowej do 8.10.
there was an orchid as beautiful as the
seven deadly sins
seven deadly sins
Deirdre Mericourt
Zawód : namiestniczka Londynu, metresa nestora
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
one more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
I'll lick your wounds