Just Tonks!
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Just Tonks
Don't worry mother, your daughter is a soldier
Family
kiedyś to uzupełnie
Just Tonks
Don't worry mother, your daughter is a soldier
Family
Gabriel Tonks Drugi z tej wesołej gromady, jakoś ze mną wytrzymuje. | Michael Tonks Najstarszy z nas. Trochę wyje podczas pełni |
kiedyś to uzupełnie
- stare:
mam żółtego garbusa, którego nie umiem naprawić . listy przynosi mi jastrząb . ratuję życia ludziom . lubię podrywać, chociaż nie umiem . nie umiem w związki . boję się zbiorników wodnych i burz . mam niepokolei w głowie . więcej tu!Hell yeah, baby!What if I'm wrong? what if I've lied?
What if I've dragged you here to my own dark night
And what if I know? what if I see?
There is a crack run right down the front of meWe are family, Get up everybody, singSister Sledge - We Are FamilyMichael Tonksoverprotective old manWell at least I got my friends
Like a lifeboat in the dark
Savin' me from the sharksAura Dione - FriendsMargaux Vancesuperhero team . best friend foreva
I don't allow myself to fall, but I fall every time that my heart's ever near yaGrace - Boys Boys BoysSamuel Skamanderwingman . Wish i knowno bedzie coś kiedyśGarrett WeasleyWarrior of the good . I like you!tutaj kiedyś będzie tekstCharlus Potterx . friendtutaj kiedyś będzie tekstDorea Pottersexy mama . shake that assI got a bottle of whatever, but it's getting us drunk
Singing: 'here’s to never growing up'Avril Lavigne - Here's To Never Growing UpDuncan Beckettmatchmaker . friendtutaj kiedyś bedzie tekstBarry Weasleythe snowman . friend, problablytutaj kiedyś będzie tekstPomona Sproutherbalist . we'll setutaj kiedyś będzie tekstLouis Bottmechanical student . lifesavertutaj kiedyś będzie tekstMathilda Wronskilady with the brush . we'll seetutaj kiedyś będzie tekstFlorean FortescueSweet sweet ice . we'll see
[bylobrzydkobedzieladnie][/b]
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Ostatnio zmieniony przez Justine Tonks dnia 18.08.19 22:45, w całości zmieniany 16 razy
Justine Tonks
Zawód : auror, rebeliant
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Panna
The gods will always smile on brave women.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
OPCM : 58 +2
UROKI : 36 +6
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 7 +3
TRANSMUTACJA : 6
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Metamorfomag
Zakon Feniksa
Jest szlachcianką, ale na krew nie patrzy. To nie jest kryterium pod jakimi ocenia ludzi. Wiec nie chce chyba negatywów. Tym bardziej, że jej naprawdę trzeba mocno zajść za skórę, żeby kogoś nie lubić ^^
A co do Peony to pozytyw! W eliksirach pomoc ma gwarantowaną :D i szczerze mówiąc to zaniedbałam relacje Piwonki i nie mam z Samem wiec chyba i u jednej i u drugiej stawiamy na pozytyw?
A co do Peony to pozytyw! W eliksirach pomoc ma gwarantowaną :D i szczerze mówiąc to zaniedbałam relacje Piwonki i nie mam z Samem wiec chyba i u jednej i u drugiej stawiamy na pozytyw?
Ignis non exstinguitur igneThat is our great glory, and our great tragedy
Lucinda Hensley
Zawód : łamacz klątw i uroków & poszukiwacz artefaktów
Czystość krwi : Zdrajca
Stan cywilny : Zaręczona
hope for the best, but prepare for the worst
OPCM : 44 +1
UROKI : 30 +7
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 1
ZWINNOŚĆ : 8
SPRAWNOŚĆ : 2
Genetyka : Czarodziej
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
Hehe i od tej pory pamiętałam, żeby mówić do Ciebie Just i hej, ja bym nawet zagrała to poznanie się w ten sposób, tylko pytanie czy w retrospekcjach czy jeszcze w styczniu / lutym i czy też chcesz
DANCE, ballerina, DANCE AND DO YOUR PIROUETTE
IN RHYTHM WITH YOUR ACHIN' HEART
DANCE, ballerina, DANCE YOU MUSTN'T ONCE FORGET
A DANCER HAS TO DANCE THE PART
IN RHYTHM WITH YOUR ACHIN' HEART
DANCE, ballerina, DANCE YOU MUSTN'T ONCE FORGET
A DANCER HAS TO DANCE THE PART
Cece Sykes
Zawód : uzdrowicielka, oddz. urazów magizoologicznych
Czystość krwi : Czysta
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Nieaktywni
Więc postawmy na pozytyw u obu! Niech znają się ze szkoły. Piwce Tonks na bank do dzisiaj jest wdzięczna za to, że jej te eliskiry tłumaczyła. Może nawet jakiś prosty dzięki jej pomocy kiedyś jej wyszedł i było to największe osiągnięcie w tej dziecinie w ciągu całego jej życia i to właśnie dzięki koleżance z innego domu.
Z Lucy tech w pozytyw. Pewnie czasem Tonks siadała obok niej na obiedzie, czy przy śniadaniu i gdzieś tam Dunny też obok na bank był. Nie wiem co z nim masz ale on rocznik Twój jest. To może razem z nami się gdzieś szlajałaś czasem po zamku, bo my to zwiedzać lubiliśmy i odkrywać szkolne tajemnice.
Cece, my już wiemy wsio
Z Lucy tech w pozytyw. Pewnie czasem Tonks siadała obok niej na obiedzie, czy przy śniadaniu i gdzieś tam Dunny też obok na bank był. Nie wiem co z nim masz ale on rocznik Twój jest. To może razem z nami się gdzieś szlajałaś czasem po zamku, bo my to zwiedzać lubiliśmy i odkrywać szkolne tajemnice.
Cece, my już wiemy wsio
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
wszystko mi pasuje <3
Ignis non exstinguitur igneThat is our great glory, and our great tragedy
Lucinda Hensley
Zawód : łamacz klątw i uroków & poszukiwacz artefaktów
Czystość krwi : Zdrajca
Stan cywilny : Zaręczona
hope for the best, but prepare for the worst
OPCM : 44 +1
UROKI : 30 +7
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 1
ZWINNOŚĆ : 8
SPRAWNOŚĆ : 2
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
Czemu mnie tu nie ma?! Wpisuj mnie szybko?!
Ja nie przeczuwałam, tyś nie odgadł, że
Nasze serca świecą w mroku
Nasze serca świecą w mroku
właśnie mi dzisiaj przez myśl przeszło, że muszę uzupełnić te relacje dalej <3
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
Ej, a nie może być wszystko na raz? Wiesz, poznałyśmy się jak broniłaś tej nieszczęsnej dziewczynki, potem cię przyłapałam na nocnych eskapadach, tylko na nie poszłam na nie z tobą, gdyż byłam grzeczną Pomonką ale wszystko zostało w sekrecie! I jakoś tak cię polubiłam, ja też przecież jestem żywiołowa i wesoła! Tylko kondycyjnie mogę nie wyrobić :solol: I mogłaś mi podpowiadać na stażu, a ja ci przynosiłam dobre obiadki, ciekawe roślinki i inne w ramach wdzięczności i dalej utrzymujemy taki ciepły kontakt?
( i need your teeth )
in me, slow and vicious, to tell me my armor is just skin, bones, only bones
Pomona Vane
Zawód : nauczycielka zielarstwa
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Zamężna
ty jesteś tym co księżyc
od dawien dawna znaczył
tobą jest co słońce
kiedykolwiek zaśpiewa
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
jak mnie nie wydałaś że łażę na eskapady to dobrze się trzymałyśmy :aaaa:
no i reszta mi wszystko pasuje. Finalnie jesteśmy dobrymi kumpelami i nie raz pewnie bez zapowiedzi cię nawiedzam i każę opowiadać sobie co nowego u ciebie i inne takie. I pewnie jak się spotkamy kiedyś po 10 marca to po marudzę coś na to, że jak to ty też w Zakonie.
no i reszta mi wszystko pasuje. Finalnie jesteśmy dobrymi kumpelami i nie raz pewnie bez zapowiedzi cię nawiedzam i każę opowiadać sobie co nowego u ciebie i inne takie. I pewnie jak się spotkamy kiedyś po 10 marca to po marudzę coś na to, że jak to ty też w Zakonie.
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
Gadaliśmy o jakiejś relce z konikami w tle!
Ogólnie myślę, że Sally mogła poznać Just albo na takiej zwykłej mugolskiej stadninie, jakiejś czarodziejskiej albo tej publicznej Carrowej - jeśli to ostatnie to tam Sally oficjalnie jakoś od końcówki marca pracowała więc byłaby to świeża znajomość. Myślę że może Just chcąc pokonać swój strach testowała się (jak z tym chodzeniem na mosty ) i czaiła gdzieś niby to przypadkowo, może któregoś razu nawiązała się miedzy nimi rozmowa po tym jak Sally może zaintrygowana cie przyłapała na takim dziwnym zachowaniu i jakoś się zaznojomiliście. Teraz moja wariatka twoją próbuje przekonać do tych żyjątek, a twoja wariatka moją do życia w ludziach bo Sally to trochę społeczna porażka. Właściwie to taki nerd tylko zamiast przy kompie to siedzi w stajni |: Tyle razy ile była na jakimś "wyjściu na miasto" mogłaby policzyć na palcach jednej dłoni, połowa jej szafy to ciuchy jej mamy lub jakieś które dostała X lat temu od babci. Możesz próbować ją więc uspołeczniać. Jakbyś chciała oferuję też kursy pieczenia i bycia kurom domowom
Ogólnie myślę, że Sally mogła poznać Just albo na takiej zwykłej mugolskiej stadninie, jakiejś czarodziejskiej albo tej publicznej Carrowej - jeśli to ostatnie to tam Sally oficjalnie jakoś od końcówki marca pracowała więc byłaby to świeża znajomość. Myślę że może Just chcąc pokonać swój strach testowała się (jak z tym chodzeniem na mosty ) i czaiła gdzieś niby to przypadkowo, może któregoś razu nawiązała się miedzy nimi rozmowa po tym jak Sally może zaintrygowana cie przyłapała na takim dziwnym zachowaniu i jakoś się zaznojomiliście. Teraz moja wariatka twoją próbuje przekonać do tych żyjątek, a twoja wariatka moją do życia w ludziach bo Sally to trochę społeczna porażka. Właściwie to taki nerd tylko zamiast przy kompie to siedzi w stajni |: Tyle razy ile była na jakimś "wyjściu na miasto" mogłaby policzyć na palcach jednej dłoni, połowa jej szafy to ciuchy jej mamy lub jakieś które dostała X lat temu od babci. Możesz próbować ją więc uspołeczniać. Jakbyś chciała oferuję też kursy pieczenia i bycia kurom domowom
oh, no! Totalnie mogła robić tak jak z mostami, tylko konie aż tak jej nie paraliżują. Pewnie czasem poszła, ale potem się rozmyśliła. No i kurczę, jedny, proszę naucz mnie piec upiekę coś Samowi
Co do wyboru garderoby raczej bym w gust Just nie wierzyłą, bo jest dziwaczny, ale na miasto zawsze moze cię wyciągnąć. Właściwie, to chyba prościej by było, jakby się już znały? Może ich rodzicie mieszkają niedaleko? Albo może babcia gdzieś koło nich? Co ty na to? Taka powierzchowna znajomość, w sumie nawe się lubimy, ale nie za mocno, bo tyle co jak cię mama ze sobą do mojego domu zaciągnęła czy coś <3
Co do wyboru garderoby raczej bym w gust Just nie wierzyłą, bo jest dziwaczny, ale na miasto zawsze moze cię wyciągnąć. Właściwie, to chyba prościej by było, jakby się już znały? Może ich rodzicie mieszkają niedaleko? Albo może babcia gdzieś koło nich? Co ty na to? Taka powierzchowna znajomość, w sumie nawe się lubimy, ale nie za mocno, bo tyle co jak cię mama ze sobą do mojego domu zaciągnęła czy coś <3
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
Przybyłam
Ogólnie jestem młodsza o trzy lata i dom miałyśmy różny, ale na pewno kojarzę dziewczynę z kolorowymi włosami ( ) śmigającą na miotle, gdyż mój ukochany brat czynił to samo! Często więc grzałam trybuny zdzierając gardło na kibicowaniu - Gryffindorowi oczywiście ale jeśli czerwono-złoci nie królowali w powietrzu, to pewnie oglądałam inne mecze, kibicując wszystkiemu co nie jest Slytherinem :solol: Bo nie przepadałam za ślizgonami - wiadomo(!) a i w stronę szlachty nie spoglądałam nigdy przychylnie Poza tym umiesz w leczenie a ja umiem w łapanie czarnoksiężników, więc pewnie nie raz mogłaś mnie poskładać z powrotem do kupy No i od wypadku brata Maddy praktycznie mieszka w Mungu, więc mogły się tam widywać. Skoro Tonks to taka dobra dusza, to mogła się zainteresować dlaczego Levine pojawia się w szpitalu co kilka dni i siedzi w nim długimi godzinami, aż ktoś jej nie wyrzuci. A teraz jeszcze jestem w Zakonie, więc możemy razem rozświetlać mrok ciemnością
Ogólnie jestem młodsza o trzy lata i dom miałyśmy różny, ale na pewno kojarzę dziewczynę z kolorowymi włosami ( ) śmigającą na miotle, gdyż mój ukochany brat czynił to samo! Często więc grzałam trybuny zdzierając gardło na kibicowaniu - Gryffindorowi oczywiście ale jeśli czerwono-złoci nie królowali w powietrzu, to pewnie oglądałam inne mecze, kibicując wszystkiemu co nie jest Slytherinem :solol: Bo nie przepadałam za ślizgonami - wiadomo(!) a i w stronę szlachty nie spoglądałam nigdy przychylnie Poza tym umiesz w leczenie a ja umiem w łapanie czarnoksiężników, więc pewnie nie raz mogłaś mnie poskładać z powrotem do kupy No i od wypadku brata Maddy praktycznie mieszka w Mungu, więc mogły się tam widywać. Skoro Tonks to taka dobra dusza, to mogła się zainteresować dlaczego Levine pojawia się w szpitalu co kilka dni i siedzi w nim długimi godzinami, aż ktoś jej nie wyrzuci. A teraz jeszcze jestem w Zakonie, więc możemy razem rozświetlać mrok ciemnością
Gość
Gość
W sumie pracujemy w tym samym departamencie, więc pewnie zdążyli się poznać.
Gość
Gość
kochana!!
refleks roku, wybacz Maddie
ogólnie, to właściwie mi pasuje. Mogę być twoim prywatnym uzdrowicielem czasami, pewnie wpadasz mi do domu jak potrzebujesz żeby cię wyleczyć. A ja w sumie cię lubię, ale też mam oko na ciebie, jak na każdą długonogą piękność, która obok Samuela chodzi, ale nie byłam nigdy niczym niedobrym, tylko samą miłością i radością i w ogóle czasem pewnie powiedziałam coś niezrozumiałego, ale to nic, bo kto by się tym przejmował!
Willy, tylko trzy lata różnicy, możemy się kojarzyć jeszcze ze szkoły i znać z MM tak jak mówisz! <3
Lenia
ogólnie, to właściwie mi pasuje. Mogę być twoim prywatnym uzdrowicielem czasami, pewnie wpadasz mi do domu jak potrzebujesz żeby cię wyleczyć. A ja w sumie cię lubię, ale też mam oko na ciebie, jak na każdą długonogą piękność, która obok Samuela chodzi, ale nie byłam nigdy niczym niedobrym, tylko samą miłością i radością i w ogóle czasem pewnie powiedziałam coś niezrozumiałego, ale to nic, bo kto by się tym przejmował!
Willy, tylko trzy lata różnicy, możemy się kojarzyć jeszcze ze szkoły i znać z MM tak jak mówisz! <3
Lenia
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
Dzieli nas tylko rok, możemy znać się ze szkoły i kombinować we wszystkie strony bo masz śliczny avek
Turn me on take me for a hard ride
Burn me out leave me on the otherside
Burn me out leave me on the otherside
Bastian Selwyn
Zawód : Lord, krytyk teatralny i scenarzysta
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Lick the blood off my hands little demon girl
Lick the blood off my hands little darling
Lick the blood off my hands little darling