Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Anthony Burke
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Jak mogę im odmówić?
Hogwart, Slytherin 1933-1940 r.
Łamacz klątw w Zatoce Perskiej 1940-1947 r.
Plantacje Indyjskie w 1946 r.
Łamacz klątw w Egipcie 1948-1953 z przerwami.
Tobias Burke 1926 - †1947, były Ślizgon, brygadzista oraz łowca wilkołaków, jeden z pierwszych rycerzy Walpurgii, mogliście go znać.
Podróże do Rosji i Skandynawii.
Narkotyki: opium, wróżkowy pyłek, złota rybka.
Czegokolwiek ci nie trzeba – od nielegalnych substancji najpewniej aż po ludzkie ciało - za odpowiednio wysoką opłatą Anthony będzie w stanie to załatwić.
Lubię rody: Bulstrode, Crouch, Slughorn, Travers.
Nie lubię: Abbott, Fawley, Lestrange, Longbottom, Macmillan, Parkinson.
Najbliższi
Przyrzeczona
Kobiety Nokturnu
Z pamiętnika podróży
Borgin & Burke
Interesy
Rodzina
Bliscy przyjaciele
Szlachetni znajomi
Znajomi
Kiedy spotkamy się na zakręcie, co z nami będzie?
Ostatnio zmieniony przez Anthony Burke dnia 04.12.15 21:05, w całości zmieniany 136 razy
Hogwart, Slytherin 1933-1940 r.
Łamacz klątw w Zatoce Perskiej 1940-1947 r.
Plantacje Indyjskie w 1946 r.
Łamacz klątw w Egipcie 1948-1953 z przerwami.
Tobias Burke 1926 - †1947, były Ślizgon, brygadzista oraz łowca wilkołaków, jeden z pierwszych rycerzy Walpurgii, mogliście go znać.
Podróże do Rosji i Skandynawii.
Narkotyki: opium, wróżkowy pyłek, złota rybka.
Czegokolwiek ci nie trzeba – od nielegalnych substancji najpewniej aż po ludzkie ciało - za odpowiednio wysoką opłatą Anthony będzie w stanie to załatwić.
Lubię rody: Bulstrode, Crouch, Slughorn, Travers.
Nie lubię: Abbott, Fawley, Lestrange, Longbottom, Macmillan, Parkinson.
Bastian J. NottBliższy niż brat
Najlepszy przyjaciel
Pierwszy prawdziwy przyjaciel. Pojawił się w jego życiu wcześniej niż jego młodsze rodzeństwo. Połączyła ich przyjaźń trwająca nieprzerwanie od trzech dekad. W Hogwarcie zostali przydzieleni do jednego domu, jednak ze względu na rok różnicy między nimi, nie dzielili ze sobą dormitorium. Bastian jest jedyną osobą, która wie dosłownie wszystko o życiu Anthony'ego. Cieszy się jego całkowitym i bezwarunkowym zaufaniem. Nawet cieszy się z takiego obrotu spraw, który sprawił, że Evelyn została narzeczoną Bastiana. Dzięki temu staną się prawdziwą rodziną.
Evelyn BurkeNajdroższa siostra
Rodzinnie
W dzieciństwie nie mieli zbyt dobrego kontaktu. Być może powodem była zbyt duża róznica wieku, albo też fakt, że Anthony wyjechał, kiedy Evelyn była jeszcze małą dziewczynką. Zbliżyła ich do siebie rodzinna tragedia. Wspierając siebie nawzajem, starali się podnieść z żałoby jak i przywyknąć do tego, że zostali jednymi z nielicznych przedstawicieli swojego rodu. Ufają sobie i potrafią porozumieć się bez słów. Ich różdżki zawierają bliźniacze sobie rdzenie.
Oliver BurkeKuzyn
Rodzinny biznes
Astoria Malfoy
Rita SheridanTrujący kwiat
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Milicenta BorginMaleństwo
Tylko mi nie rób smutnego nietoperka!
Tekst w środku
Cassandra VablatskyDłonie, które leczą
Tekst w środku
Deirdre Tsagairtprzeszłość
Tekst w środku
Glaucus TraversNa koniec świata
I jeszcze dalej
Tekst w środku
Adrien CarrowOjciec dekady
Uzdrowiciel na pełen etat
Znali się od dawna. Pomimo różnicy wieku, nawiązała się między nimi silna nić sympatii, która rozwinęła się po spotkaniu w Zatoce Perskiej, gdzie Adrien praktykował przez pewien czas praktykował jako uzdrowiciel, a Anthony od kilku długich lat jako łamacz klątw. Kiedy klątwy prawie doszczętnie go złamały, to Adrien składał go do kupy. Przeżyli wiele wspólnych przygód, jednak najbardziej niezapomniana była ta, po której dotarli razem z Glaucusem do Indii, gdzie zostali murzynami na plantacji herbaty. Piraci i dryfowanie na żółwiu morskim to wierzchołek góry lodowej z tego, co razem przeżyli.
Aaron LovegoodHerbatnik
Patent na herbatę z laudanum w toku
Tekst w środku
Leonard CrouchMoja krew
Tekst w środku
Milburga DołohovTłumaczka
Tekst w środku
Acantha RowlePisarka
Tekst w środku
Caerwyn BorginWspólnik
Tekst w środku
Amodeus PrinceSynek
Właściwy człowiek na właściwym miejscu
Kiedy Anthony zatrudniał Amodeusa, nie miał wielkich oczekiwań względem młodego człowieka. Zaskarbił sobie jednak nie tylko jego zaufanie, ale też i sympatię. Od kiedy Amodeus zaczął pracować w sklepie, Anthony zaczął spać spokojniej, mogąc zapomnieć chociaż na chwilę o interesie, którego wcale nie chciał dziedziczyć wiele lat temu. Wbrew pozorom jednak często przegląda księgi rachunkowe prowadzone przez Prince'a. Zdaje sobie sprawę, że swego czasu zatrudnił kurę znoszącą złote jaja i nie ma zamiaru go stracić na rzecz jakichś podrzędnych księgarni.
Orpheus BaheirePodtytuł
Tekst w środku
Allison AveryAlchemik
Z dziwnej rodziny
Nie rozumiał, dlaczego kwestii swojego eksperymentu nie powierzył Ricie, która miała dużo większe doświadczenie, lecz młodej pannie z dobrego rodu. Być może przypominała mu czas spędzony w Egipcia, a może obawa przed zaciągnięciem długów u najbardziej wpływowej lichwiarki magicznego Londynu popchnęła go do zatrudnienia tej młodej panny. Może zrobiło mu się jej szkoda. Pomoc w usamodzielnianiu się kobietom zaczął traktować jako swego rodzaju hobby.
Barry WeasleyPomagier-Diler
Tekst w środku
Samantha WeasleyPomocnica-Dilerka
Tekst w środku
Fortinbras YaxleyKopsnij trolla
Nie bądź żyła
Tekst w środku
Diana CrouchPrzyjaciółka-Dilerka
...
Cassiopeia BlackBlack
Tekst w środku
Dorea BlackPotter
Tak bardzo się starałem, a Ty teraz nie chcesz mnie
Tekst w środku
Callidora BlackLongbottom
Wdała się w najbardziej znienawidzony ród
Jednak mimo wszystko Algie jest wspaniałym dzieckiem.
Cedrella BlackWeasley
Tekst w środku
Cygnus BlackKuzyn-przyjaciel
A nawet syn kuzyna
Tekst w środku
Druella Blackżona Cygnusa
Witamy w rodzinie
Tekst w środku
Algie LongbottomChrześniak
Tekst w środku
Castor Black
Tekst w środku
Parys BulstrodePan znany
Od zawsze
Tekst w środku
Isolde Bulstrodemałe bejbi
a już takie dorosłe
Tekst w środku
Neleus TraversPodtytuł
Tekst w środku
Tristan RosierChodź zajarać
Tekst w środku
Cece Malfoyszkolna miłość
Tekst w środku
Nicholas NottNotti
Tekst w środku
Jerôme Vanewampir Żerom
Prawdziwy przyjaciel
Tekst w środku
Darcy RosierAstronom
Tekst w środku
Caesar LestrangeWspólnik Evelyn
Cenzura
Tekst w środku
Corinne GreengrassPiękna zielarka
Tekst w środku
Anthony CrouchImiennik
Tekst w środku
Astoria MalfoyPodtytuł
Tekst w środku
Abraxas MalfoyPodtytuł
Tekst w środku
Deimos CarrowKoniopas :solol:
Tekst w środku
Linette GreengrassPodtytuł
Tekst w środku
Rosalie YaxleyChodzący problem
Tekst w środku
Zaim NaifehPodtytuł
Tekst w środku
Judith SkamanderPodtytuł
Tekst w środku
Marianne BurroughsZ aurorami
Nigdy nie wie, oj nie wie się
Tekst w środku
Catalina VaneSiostra Clarissy
Tekst w środku
Cynthia Vanityszkolna znajomość
Tekst w środku
Hereward BartiusPojedynkowy krukon
Tekst w środku
Garrett WeasleyOj Ty, Ty, Ty
Tekst w środku
Ostatnio zmieniony przez Anthony Burke dnia 04.12.15 21:05, w całości zmieniany 136 razy
Anthony Burke
Zawód : Łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Jak mogę im odmówić,
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
No witam :trollface: Hohoho! Dla mnie bomba! W Hogwarcie 5 lat różnicy to jednak sporo, ale myślę, że wśród szlachetnych rodów nie było to aż taką przepaścią. Zgadzam się na wszystko, mam też dodatkową propozycję. Edward mógł mieć bliski kontakt z Tobiasem Burke, który był rówieśnikiem Toma Riddle'a w Hogwarcie. Mieszkali w jednym dormitorium i ten Burke był przesiąknięty wpływem Voldemorta. Edward jest od niego tylko rok młodszy od Tobiasa (który zginął w 47'). Ale może mogli się widywać w czasie przerw wakacyjnych i wtedy stąd znaliby się z Anthonym, który właściwie mógł się wtedy z nimi nie zadawać jakoś blisko, bo sorry, to dzieciaki, c'nie? Ale wyszłaby z tego jakaś konkretniejsza znajomość niż tylko wspólne 2 krótkie lata w szkole. Bede Twoim senpai
Wybacz, że tak wciskam towarzystwo Tobiasa, ale w końcu on żył (przyjaźnił się z Caesarem Lestrange) 21 lat, krótko, bo krótko, ale mógłby go ktoś pamiętać, poza rodzeństwem
Wybacz, że tak wciskam towarzystwo Tobiasa, ale w końcu on żył (przyjaźnił się z Caesarem Lestrange) 21 lat, krótko, bo krótko, ale mógłby go ktoś pamiętać, poza rodzeństwem
Anthony Burke
Jak mogę im odmówić,
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
No jasne, ja na to jak na lato! <3 Chętnie, na wszystko przystaję, a na fabule myślę, że rozwiniemy nasze Senpajostwo mocniej!
Gość
Gość
Edward Rowle napisał:No jasne, ja na to jak na lato! <3 Chętnie, na wszystko przystaję, a na fabule myślę, że rozwiniemy nasze Senpajostwo mocniej!
Chętnie! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym mamy trochę wsólnych znajomych, a przede wszystkim Ritę, Phoenixa, Tristana i Nicholasa :serce:
Anthony Burke
Jak mogę im odmówić,
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
Wszystko na swoim miejscu!
Jak znajdę chwilę, to ogarnę u siebie te wszystkie moje relacje :D
Jak znajdę chwilę, to ogarnę u siebie te wszystkie moje relacje :D
Gość
Gość
Wysyłam ci zbereźną emotkę, bo wszystko wiesz
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gość
Gość
Dobra, wpadam, bo nie ma opcji, żebyśmy się nie znali
Darcy jest narzeczoną Parysa, byłą Leo, przyjaciółką Clarissy, siostrą Tristana i ktoś na pewno jeszcze ich łączy. Nie mam pojęcia z której strony najlepiej to ugryźć, ale sądzę, ze coś ciekawego można wyczarować. Jeśli chodzi Ci coś po głowie to mów, a jak nie to pomyślimy razem, o.
Darcy jest narzeczoną Parysa, byłą Leo, przyjaciółką Clarissy, siostrą Tristana i ktoś na pewno jeszcze ich łączy. Nie mam pojęcia z której strony najlepiej to ugryźć, ale sądzę, ze coś ciekawego można wyczarować. Jeśli chodzi Ci coś po głowie to mów, a jak nie to pomyślimy razem, o.
Gość
Gość
Dorea : ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Darcy : Masz absolutną rację, musimy się znać na 100%. Ja też nie wiem od czego można zacząć, ale mamy bardzo dużo punktów zaczepienia. Anthony przyjaźni się z Parysem i zna go od zawsze, z Leonardem też, dodatkowo z młodym Crouchem łączą go kontakty zawodowe. Pracowali razem w Azji przy łamaniu klątw i Anthony był przy tym jak Leonard ciężko oberwał i był jakiś czas hospitalizowany. Potem ich znajomość z wykopalisk przeniosła się do Londynu. Narzeczonym Clarissy :trollface: I jara z Twoim bratem opium :
Od czego by tu zacząć : Odezwę się do Ciebie na PW, bo cośmi się rodzi w głowie i chcę to obgadać
Darcy : Masz absolutną rację, musimy się znać na 100%. Ja też nie wiem od czego można zacząć, ale mamy bardzo dużo punktów zaczepienia. Anthony przyjaźni się z Parysem i zna go od zawsze, z Leonardem też, dodatkowo z młodym Crouchem łączą go kontakty zawodowe. Pracowali razem w Azji przy łamaniu klątw i Anthony był przy tym jak Leonard ciężko oberwał i był jakiś czas hospitalizowany. Potem ich znajomość z wykopalisk przeniosła się do Londynu. Narzeczonym Clarissy :trollface: I jara z Twoim bratem opium :
Od czego by tu zacząć : Odezwę się do Ciebie na PW, bo cośmi się rodzi w głowie i chcę to obgadać
Anthony Burke
Jak mogę im odmówić,
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
PRZYPOMINAM SIĘ że jestem do pomyślunku <3
ale ja już dzisiaj nie funkcjonuję, także wrócę jutro z jakimś pomysłem na bank, noale kolekcjoner i handlarz GROŹNYMI przedmiotami to wykapane towarzystwo dla każdego typa spod ciemnej gwiazdy. a Żeromowi daleko do bycia Matką Teresą
ale ja już dzisiaj nie funkcjonuję, także wrócę jutro z jakimś pomysłem na bank, noale kolekcjoner i handlarz GROŹNYMI przedmiotami to wykapane towarzystwo dla każdego typa spod ciemnej gwiazdy. a Żeromowi daleko do bycia Matką Teresą
Gość
Gość
Jerôme Vane napisał:PRZYPOMINAM SIĘ że jestem do pomyślunku <3
Spokojnie, nie ma pośpiechu. Ja też muszę się zapoznać jeszcze z Twoją KP ale myślę, że ustalimy coś naprawdę fajnego Słyszałam, że Żerom ma piwnice na Nokturnie, także sąsiedzkie relacje mile widziane
Anthony Burke
Jak mogę im odmówić,
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
UWIERZ W DUCHA <3 Jak mam zarost, to wcale nie jestem takim pięknisiem, uwierz Jutro będę bardziej konkretna i zmasakruję Cię na pw, ale myślę, że mamy już dobre podstawy naszej relki, co
BORGIN CZEKAM? Heuheuheu.
BORGIN CZEKAM? Heuheuheu.
Gość
Gość
Caerwyn Borgin napisał:UWIERZ W DUCHA <3 Jak mam zarost, to wcale nie jestem takim pięknisiem, uwierz Jutro będę bardziej konkretna i zmasakruję Cię na pw, ale myślę, że mamy już dobre podstawy naszej relki, co
Mamy, mamy Ale możemy na PW zawsze coś obgadać dodatkowego, ciekawego. NASZE MAMY MAJĄ TAK SAMO NA IMIĘ. Przypadek? :sohappy:
Anthony Burke
Jak mogę im odmówić,
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
Przez Ciebie Milburga wyjechała ode mnie :< mam pozytyw z Caesarem i złe stosunki z Rosierami, gdzie mnie widzisz?
Caesar mi wisi dopóki jestem trzeźwy. Bo jak się upijemy to jestem jego największą miłością i vice versa. Ja się lubię z całą trójką Rosierów, ale raczej nie patrzę w ten sposób: O nie, jak oni Cię nie lubią to ja też nie. Zwłaszcza że Anthony i Deimos dorastali razem w murach Hogwartu.
Wracając do Caesara. Jego najlepszym przyjacielem w czasach szkolnych był Tobias Burke - mój młodszy brat - 2 lata młodszy od Ciebie. Który zginął podczas pełni w 1947 roku. Może mogłeś przyjaźnić się czy też lubić z Tobiasem. A ze mną trochę mniej? No i tkwisz w sekcie, w której Anthony nie uczestniczy, bo po Hogwarcie wolał wyjechać do Azji zgłębiać tajniki magii na własną rękę. Także nie wiem czym podeprzeć tę znajomość. Rzeczywiście Tobiasem?
Wracając do Caesara. Jego najlepszym przyjacielem w czasach szkolnych był Tobias Burke - mój młodszy brat - 2 lata młodszy od Ciebie. Który zginął podczas pełni w 1947 roku. Może mogłeś przyjaźnić się czy też lubić z Tobiasem. A ze mną trochę mniej? No i tkwisz w sekcie, w której Anthony nie uczestniczy, bo po Hogwarcie wolał wyjechać do Azji zgłębiać tajniki magii na własną rękę. Także nie wiem czym podeprzeć tę znajomość. Rzeczywiście Tobiasem?
Anthony Burke
Jak mogę im odmówić,
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest