III - F. Lestrange vs. J. Wright
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Arena Pojedynków
Francis Lestrange vs Joseph Wright 17.03.1957 r.
Wartość żywotności Francisa: 215
Wartość żywotności Josepha: 238
Wartość żywotności Francisa: 215
żywotność | zabronione | kara | wartość |
81-90% | brak | -5 | 174 - 193 |
71-80% | brak | -10 | 152 - 173 |
61-70% | brak | -15 | 131 - 151 |
51-60% | potężne ciosy w walce wręcz | -20 | 109 - 130 |
41-50% | silne ciosy w walce wręcz | -30 | 88 - 108 |
31-40% | kontratak, blokowanie ciosów w walce wręcz | -40 | 66 - 87 |
21-30% | uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 90 | -50 | 45 - 65 |
≤ 20% | teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja, metamorfomagia, animagia, odskoki w walce wręcz | -60 | ≤ 44 |
10 PŻ | Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). | -70 | 1 - 10 |
0 | Utrata przytomności |
Wartość żywotności Josepha: 238
żywotność | zabronione | kara | wartość |
81-90% | brak | -5 | 192 - 214 |
71-80% | brak | -10 | 168 - 191 |
61-70% | brak | -15 | 145 - 167 |
51-60% | potężne ciosy w walce wręcz | -20 | 121 - 144 |
41-50% | silne ciosy w walce wręcz | -30 | 97 - 120 |
31-40% | kontratak, blokowanie ciosów w walce wręcz | -40 | 73 - 96 |
21-30% | uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 90 | -50 | 49 - 72 |
≤ 20% | teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja, metamorfomagia, animagia, odskoki w walce wręcz | -60 | ≤ 48 |
10 PŻ | Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). | -70 | 1 - 10 |
0 | Utrata przytomności |
I show not your face but your heart's desire
78 (-40) +20 uniki
To jednak nie o Parszywym mówił? A brzmiało zupełnie jak Parszywy.
- A, taka londyńska speluna w dokach - wyjaśnił, bo skoro Lestrange jej nie znał, to wypadało. - Barmanka jest tam fajna... i na tym chyba kończą się zalety tego lokalu. W każdym razie, jeśli miałbym odwiedzić to miejsce drugi raz, to tylko dla niej - podsumował zupełnie szczerze, po czym spróbował zrobić unik przed pędzącym w jego stronę zaklęciem.
To jednak nie o Parszywym mówił? A brzmiało zupełnie jak Parszywy.
- A, taka londyńska speluna w dokach - wyjaśnił, bo skoro Lestrange jej nie znał, to wypadało. - Barmanka jest tam fajna... i na tym chyba kończą się zalety tego lokalu. W każdym razie, jeśli miałbym odwiedzić to miejsce drugi raz, to tylko dla niej - podsumował zupełnie szczerze, po czym spróbował zrobić unik przed pędzącym w jego stronę zaklęciem.
Beat back those Bludgers, boys,
and chuck that Quaffle here
No team can ever best the best of Puddlemere!
Joseph Wright
Zawód : Bezrobotny
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
What if I'm far from home?
Oh, brother I will hear you call.
What if I lose it all?
Oh, sister I will help you out!
Oh, if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.
What if I lose it all?
Oh, if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
The member 'Joseph Wright' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 74
'k100' : 74
68 (-50)
Był ciut za wolny, pewnie przez to poobijanie. Zdecydowanie nie był już w pełni sił. No i traf chciał, że jeszcze na koniec wywinął ładny pokaz stepowania, bo znów podczas zaklęcia ucierpiały jego stopy. Stopy, tyłek... Chyba będzie pił tą whisky na leżąco.
- No, nie popisałem się dzisiaj, Franc - podsumował swoje dzisiejsze wyczyny, podnosząc różdżkę ku górze i kapitulując zaklęciem Ignis Fatuus. Dostał już dzisiaj po tyłku wystarczającą ilość razy.
Nie mniej jednak wygrzebał się z dołka o własnych siłach i podszedł do Francisa całkiem żwawym krokiem (trochę dlatego, że wciąż piekły go podeszwy stóp).
- Gratuluję wygranej - wyciągnął wolną już od różdżki dłoń. - I liczę na to whisky u Macmillanów, więc lepiej mnie nie zawiedź - uśmiechnął się zawadiacko jak zawsze.
Był ciut za wolny, pewnie przez to poobijanie. Zdecydowanie nie był już w pełni sił. No i traf chciał, że jeszcze na koniec wywinął ładny pokaz stepowania, bo znów podczas zaklęcia ucierpiały jego stopy. Stopy, tyłek... Chyba będzie pił tą whisky na leżąco.
- No, nie popisałem się dzisiaj, Franc - podsumował swoje dzisiejsze wyczyny, podnosząc różdżkę ku górze i kapitulując zaklęciem Ignis Fatuus. Dostał już dzisiaj po tyłku wystarczającą ilość razy.
Nie mniej jednak wygrzebał się z dołka o własnych siłach i podszedł do Francisa całkiem żwawym krokiem (trochę dlatego, że wciąż piekły go podeszwy stóp).
- Gratuluję wygranej - wyciągnął wolną już od różdżki dłoń. - I liczę na to whisky u Macmillanów, więc lepiej mnie nie zawiedź - uśmiechnął się zawadiacko jak zawsze.
Beat back those Bludgers, boys,
and chuck that Quaffle here
Joseph Wright
Zawód : Bezrobotny
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
What if I'm far from home?
What if I lose it all?
What if I lose it all?
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
157/215 - 10
Wybieg się udaje - nie chcę go okłamywać, ale przecież ta bujda na resorach jest niewinna, jak szlachcianka na swoim pierwszym sabacie. Nie zaszkodzę nią nikomu, a lepiej, żeby nikt nie wiedział, że szwendam się po podobnych melinkach.
-Rzadko zaglądam w okolice doków - kłamię jak z nut - ale skoro mówisz, że barmankę mają fajną... - kończę, to chyba warto. Joe to nie ten typ, który leci na cycate wydmuszki. Wright ze swego dołu strzela iskrami i gramoli się na górę, a do mnie dociera wraz z jego gratulacjami, że w y g r a ł e m.
-Po prostu miałem farta. Na początku spuściłeś mi niezły łomot. Upadłem może tylko kilka razy, ale porządnie - zapewniam Josepha - nie przepuszczę takiej okazji. Wyślę ci sowę, koniec miesiąca dopomina się o swoje - mówię i elegancko salutuję Wrightowi na pożegnanie.
ztx2
Wybieg się udaje - nie chcę go okłamywać, ale przecież ta bujda na resorach jest niewinna, jak szlachcianka na swoim pierwszym sabacie. Nie zaszkodzę nią nikomu, a lepiej, żeby nikt nie wiedział, że szwendam się po podobnych melinkach.
-Rzadko zaglądam w okolice doków - kłamię jak z nut - ale skoro mówisz, że barmankę mają fajną... - kończę, to chyba warto. Joe to nie ten typ, który leci na cycate wydmuszki. Wright ze swego dołu strzela iskrami i gramoli się na górę, a do mnie dociera wraz z jego gratulacjami, że w y g r a ł e m.
-Po prostu miałem farta. Na początku spuściłeś mi niezły łomot. Upadłem może tylko kilka razy, ale porządnie - zapewniam Josepha - nie przepuszczę takiej okazji. Wyślę ci sowę, koniec miesiąca dopomina się o swoje - mówię i elegancko salutuję Wrightowi na pożegnanie.
ztx2
Tak, możesz zapalić znicz
Chociaż wiem, że już nic
Mnie nie czyni człowiekiem
Chociaż wiem, że już nic
Mnie nie czyni człowiekiem
III - F. Lestrange vs. J. Wright
Szybka odpowiedź