Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Bluszczyk
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Bluszczyk
[bylobrzydkobedzieladnie]
Buszczyk to niewielkiego rozmiaru płomykówka, która często pohukuje i próbuje przymilać się do osób, które lubi.
- Sowa:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.pinimg.com/564x/90/82/fa/9082fab7d7a0243095fa10653535e036.jpg');background-size: cover;"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> NADAWCA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> Sheila <!--
--></span></span></div></div></div></div>
- Wysłane listy do osiągnięcia:
1. List do Neali
2. List do Jaydena
3. List do Jaydena
4. List do Jaydena
5. List do Jamesa
6. List do (Steffka) Wilhelminy
7. List do Wilhelminy
8. List do Ronji
9. List do Marcela
10. List do Marcela
11. List do Marcela
12. List do Volansa
13. List do Marcela
14. List do Volansa
15. List do Marcela
16. List do Jaydena
17. List do Jaydena
18. List do Marcela
19. List do Neali
20. List do Neali
21. List do Marcela
22. List do Steffena
23. List do Aidana
24. List do Jamesa
25. List do Carringtona
26. List do Jaydena
27. List do Steffena
28. List do Neali
29. List do Castora
30. List do Yvette
31. List do Jaydena
32. List do Castora
33. List do Steffena
34. List do Neali
35. List do Yvette
36. List do Castora
37. List do Evelyn
38. List do Jaydena
39. List do Aidana
40. List do Evelyn
41. List do Evelyn
42. List do Castora
43. List do Jamesa
44. List do Zlaty
45. List do Kerstin
46. List do Zlaty
47. List do Evelyn
48. List do Steffena
49. List do Kerstin
50. List do Kerstin
51. List do Neali
52. List do Castora
53. List do Castora
54. List do Mare
55. List do Marcela
[bylobrzydkobedzieladnie]
Only those who are capable of silliness can be called truly intelligent.
Ostatnio zmieniony przez Sheila Doe dnia 07.04.22 1:56, w całości zmieniany 6 razy
Przeczytaj Marcel
Sissy, wiesz, że niczego mi nie trzeba. Nie bierz nic ze sobą, po prostu wpadnij. Wiesz, gdzie mnie znajdziesz, jeśli nie będzie mnie u siebie, to będę się kręcił w okolicy. Jeśli kogoś zapytasz, na pewno mnie znajdzie. Do zobaczenia!
Ach, uważaj na małpy. Ostatnio trochę się ze sobą kłócą i zdarza im się... uciekać od siebie nawzajem. Nie zrobią Ci krzywdy, najwyżej psikusa, ale... po prostu znajdź mnie szybko, w porządku? Potrafią być nieznośne jak Irytek. Marcel
Ach, uważaj na małpy. Ostatnio trochę się ze sobą kłócą i zdarza im się... uciekać od siebie nawzajem. Nie zrobią Ci krzywdy, najwyżej psikusa, ale... po prostu znajdź mnie szybko, w porządku? Potrafią być nieznośne jak Irytek. Marcel
jeszcze w zielone gramy jeszcze nie umieramy, jeszcze się nam ukłonią ci co palcem wygrażali
Przeczytaj Lucinda
Szanowna Pani, chciałabym podziękować i upewnić, że wszystko do mnie dotarło. Jestem bardzo zadowolona z pracy jaką Pani wykonała. To zadziwiające jakie wiele talentów posiadają ludzie. Naprawdę jestem wdzięczna.
Bezpieczeństwa,
Lucinda
Bezpieczeństwa,
Lucinda
Ignis non exstinguitur igneThat is our great glory, and our great tragedy
Lucinda Hensley
Zawód : łamacz klątw i uroków & poszukiwacz artefaktów
Czystość krwi : Zdrajca
Stan cywilny : Zaręczona
hope for the best, but prepare for the worst
OPCM : 44 +1
UROKI : 30 +7
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 1
ZWINNOŚĆ : 8
SPRAWNOŚĆ : 2
Genetyka : Czarodziej
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
Przeczytaj kwiecień
She, odwiedziłam ostatnio czarownicę, która kiedyś zapewniła mi dach nad głową. I jak zawsze uparła się, żebym nie wyszła od niej z pustymi rękoma.
Jesteś najzdolniejszą krawcową jaką znam, dlatego wiem, że znajdziesz pomysł na to, co znajduje się w paczce.
Poza tym muszę ci o czymś powiedzieć, a o dziwo ciągle nie mogę cię złapać w domu, gdy chłopaków nie ma w pobliżu.
Ps. Jeśli któryś z twoich braci dotknął tę kopertę lub paczkę, powiedz. Policzę się z nimi za wyciąganie rąk po nie swoje listy.
Jesteś najzdolniejszą krawcową jaką znam, dlatego wiem, że znajdziesz pomysł na to, co znajduje się w paczce.
Poza tym muszę ci o czymś powiedzieć, a o dziwo ciągle nie mogę cię złapać w domu, gdy chłopaków nie ma w pobliżu.
Ps. Jeśli któryś z twoich braci dotknął tę kopertę lub paczkę, powiedz. Policzę się z nimi za wyciąganie rąk po nie swoje listy.
Eve
list wraz z paczką (Czaroprzędza, Skóra wsiąkiewki, Skóra szpiczaka) leży w pokoju zajmowanym przez Sheilę
Learn your place in someone's life,
so you don't overplay your part
Eve Doe
Zawód : Tancerka, złodziejka, młoda mama
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Zamężna
Start where you are.
Use what you have.
Do what you can.
Use what you have.
Do what you can.
OPCM : 5
UROKI : 5
UZDRAWIANIE : 0 +3
TRANSMUTACJA : 15+5
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 18
SPRAWNOŚĆ : 7
Genetyka : Czarownica
Neutralni
Przeczytaj 7 maj
James na pewno Ci powiedział o tragedii, która rozegrała się na mojej głowie. Ale postanowiłam że wraz z dniem odpowiednim pożegnam tą udrękę z minimalnym wdziękiem. Zamierzam zebrać dusze mi drogie i zorganizować dla nas ognisko. Blisko domu, pamiętasz byłyśmy kiedyś nad tym niewielkim jeziorkiem.
Dasz radę?
Paprotko,
James na pewno Ci powiedział o tragedii, która rozegrała się na mojej głowie. Ale postanowiłam że wraz z dniem odpowiednim pożegnam tą udrękę z minimalnym wdziękiem. Zamierzam zebrać dusze mi drogie i zorganizować dla nas ognisko. Blisko domu, pamiętasz byłyśmy kiedyś nad tym niewielkim jeziorkiem.
Dasz radę?
Nela
she was life itself. wild and free. wonderfully chaotic.
a perfectly put together mess.
Neala Weasley
Zawód : asystentka uzdrowiciela, pomocnica w Sanatorium
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
your mind
is playing
tricks on you,
my dear
is playing
tricks on you,
my dear
OPCM : 10 +3
UROKI : 2 +2
UZDRAWIANIE : 15 +6
TRANSMUTACJA : 7
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarodziej
Sojusznik Zakonu Feniksa
Przeczytaj
Panno Doe Dotarły do mnie wieści, że jest Panna w poszukiwaniu czegoś, czego sama od dawna poszukuję: zaczarowanego kryształu zdolnego zatrzymać czas. Jeśli wciąż jest Panna zainteresowana jego sprzedażą, z przyjemnością się z Panną spotkam. Proszę pozowlić mi się zaprosić od "Czekoladowej Rzeki" na Pokątnej jutro popołudniu. Porozmawiamy. Cassandra Vablatsky
bo ty jesteś
prządką
prządką
Przeczytaj 12 maj
co się stało? Wczoraj? Dlaczego poszłaś tak bez słowa. I to sama! SAMA!!! Wiesz co Ci się mogło stać? Mogłaś zginąć, naprawdę, na zawsze. To było wysoce nieodpowiedzialne. Byłam pewna, że poszłaś do domu spać - mojego domu, a nie że poleciałaś do Doliny. Od zmysłów odchodziłam cały ranek. Co się stało, She? Coś było nie tak? Byłaś zmęczona? Chcesz porozmawiać?
Martwię się,
Twoja,
She,
co się stało? Wczoraj? Dlaczego poszłaś tak bez słowa. I to sama! SAMA!!! Wiesz co Ci się mogło stać? Mogłaś zginąć, naprawdę, na zawsze. To było wysoce nieodpowiedzialne. Byłam pewna, że poszłaś do domu spać - mojego domu, a nie że poleciałaś do Doliny. Od zmysłów odchodziłam cały ranek. Co się stało, She? Coś było nie tak? Byłaś zmęczona? Chcesz porozmawiać?
Martwię się,
Twoja,
Neala
she was life itself. wild and free. wonderfully chaotic.
Neala Weasley
Zawód : asystentka uzdrowiciela, pomocnica w Sanatorium
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
your mind
is playing
tricks on you,
my dear
is playing
tricks on you,