Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
The Young Wolf
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
First topic message reminder :
mingicodes
mingicodes
mingicodes
mingicodes
mingicodes
mingicodes
mingicodes
mingicodes
[bylobrzydkobedzieladnie]
| |||||||
|
| |||||
| |||||
| |||||
| |||||
| |||||
| |||||
| |||||
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Morgoth Yaxley dnia 30.03.19 9:51, w całości zmieniany 152 razy
Morgoth Yaxley
Zawód : a gentleman is simply a patient wolf, buduję sobie balet trolli
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
Thus he came alone to Angband's gates, and he sounded his horn, and smote once more upon the brazen doors, and challenged Morgoth to come forth to single combat. And Morgoth came.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Lyra No, właśnie doczytałam w KP, dlaczego musiała tam malować Przyznam, że absolutnie mi obojętne, co zagramy. Można coś aktualnego w sumie o ile masz pomysł, bo u mnie dzisiaj z takowymi średnio. Bo jeśli chodzi o Pokątną to tylko przemknęła mi scena, w której Morgo pojawia się tam ze swoją siostrą, która potrzebowałaby rzeczy na rozpoczęcie nowego roku nauki. Ale to bardzo luźna sugestia. Nic konkretnego za tym nie idzie.
Hm, w sumie na grudzień to będzie bardzo ciężko mi coś upchnąć, bo to gorący okres dla mojej postaci; przygotowania do ślubu, sabat, inne wątki, których na sam grudzień mam kilkanaście... Więc możemy albo tę retrę albo poczekać już na zmianę miesiąca i wtedy walnąć sobie coś teraźniejszego, nasze postacie mogą spotkać się mimochodem gdzieś, a jak dokładnie by to wyglądało to przed grą można dogadać na pw. O, albo na sabacie mogą się przelotem spotkać, może akurat będzie ku temu okazja, kiedy już kobiety i mężczyźni będą grać razem?
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
Zróbmy wtedy meeting na Sabacie w takim razie
They call him The Young Wolf. They say he can turn into a wolf himself when he wants. They say he can not be killed.
Morgoth Yaxley
Thus he came alone to Angband's gates, and he sounded his horn, and smote once more upon the brazen doors, and challenged Morgoth to come forth to single combat. And Morgoth came.
NUDNE KŁOPOTY NIE WCHODZĄ W GRĘ!
( tu będzie jakiś ciekawy pomysł...ale przecież mówimy o nokturnie )
Oj tam oj tam moje małżeństwo trwa tylko kilka miesięcy :P
Może być i tak, że go zmusili żeby ją oprowadził czy coś takiego. Bo głupi arystokratami trzeba się odpowiednio zająć. A meguśce się tak wielkie ziejące ogniem potwory spodobały, że postanowiła wpadać częściej. Bo kto by nie chciał śmierci związanej ze smokami ( #got)
Te przeciwne strony barykady to przecież tajemnica jest
( tu będzie jakiś ciekawy pomysł...ale przecież mówimy o nokturnie )
Oj tam oj tam moje małżeństwo trwa tylko kilka miesięcy :P
Może być i tak, że go zmusili żeby ją oprowadził czy coś takiego. Bo głupi arystokratami trzeba się odpowiednio zająć. A meguśce się tak wielkie ziejące ogniem potwory spodobały, że postanowiła wpadać częściej. Bo kto by nie chciał śmierci związanej ze smokami ( #got)
Te przeciwne strony barykady to przecież tajemnica jest
Wiadomo, że tajemnica, ale przecież jesteśmy mistrzami od odkrywania tajemnic, nie sądzisz? ;D
Co z tego że kilka miesięcy. Kobieto. Gdzie Twoja przyzwoitość? Tak, pewnie. Jeszcze spłoniesz i wyjdziesz jako Matka Smoków. Myślę, że mogłaby wpaść tam z familią lub mężem kilkumiesięcznym, który przyjechał po coś tam, a w międzyczasie ktoś musiał zająć się jego żoną. I padło na Yaxley'a. Który na pewno będzie zachwycony
Co z tego że kilka miesięcy. Kobieto. Gdzie Twoja przyzwoitość? Tak, pewnie. Jeszcze spłoniesz i wyjdziesz jako Matka Smoków. Myślę, że mogłaby wpaść tam z familią lub mężem kilkumiesięcznym, który przyjechał po coś tam, a w międzyczasie ktoś musiał zająć się jego żoną. I padło na Yaxley'a. Który na pewno będzie zachwycony
They call him The Young Wolf. They say he can turn into a wolf himself when he wants. They say he can not be killed.
Morgoth Yaxley
my się pewnie kojarzymy z Hogwartu, bo tylko rok różnicy. nie wiem, czy jakoś dużo sympatii by w tym było, bo Agatha jest z rodziny bardzo liberalnej jak na arystokrację i delikatnie mówiąc, nie prowadzi się najlepiej. ale może jakaś relacja się znajdzie?
Gość
Gość
Myślę, że dla chcącego nic trudnego, a takie zderzenie dwóch światów mogłoby być całkiem ciekawe :D Szczególnie, że Twój kuzyn zajmuje się tym samym co Morgo i w tym samym miejscu ;)
Morgoth Yaxley
To już cię nie krzyczę na sb, tylko ładnie witam się w relacjach!
Jak widzę, z Carrow nie ma negatywnych relacji Twój ród, jesteś młodszy, chodziłeś do innej szkoły...ale - punktem wspólnym są smoki! Inara jest alchemiczką, ale po szkole we Francji, dużo podróżowała uczestnicząc w smoczych wyprawach...może gdzieś przy okazji miała przyjemność (bądź nie jeśli wolisz negatyw) cię poznać? Podobno dobry alchemik jest w cenie dla znajomości a dodatkowo, masz do dyspozycji żywiołowe stworzenie, uparte i czasem pyskate stworzenie, ale jest szlachcianką, więc próbuje bawić się skandalami daleko jej do tego.
...i zawsze można jeszcze coś wymyślić!
Jak widzę, z Carrow nie ma negatywnych relacji Twój ród, jesteś młodszy, chodziłeś do innej szkoły...ale - punktem wspólnym są smoki! Inara jest alchemiczką, ale po szkole we Francji, dużo podróżowała uczestnicząc w smoczych wyprawach...może gdzieś przy okazji miała przyjemność (bądź nie jeśli wolisz negatyw) cię poznać? Podobno dobry alchemik jest w cenie dla znajomości a dodatkowo, masz do dyspozycji żywiołowe stworzenie, uparte i czasem pyskate stworzenie, ale jest szlachcianką, więc próbuje bawić się skandalami daleko jej do tego.
...i zawsze można jeszcze coś wymyślić!
The knife that has pierced my heart, I can’t pull it out Because if I do It’ll send up a huge spray of tears that can’t be stopped
Byłam w trakcie czytania Twojej KP, a tu proszę ;D Powiadomienie. Negatywów to już mam trochę ustalonych, a że z mojego człowieka uprzejmy człowiek, wychowany, to można pójść w drugą stronę. No i alchemik. Właśnie! Przyda się >:D Hah skandale to zły adres, gdy tu się narzeczonej szuka. Ogólnie to ogarniamy właśnie jakąś retrospekcyję czy jedziemy z koksem na teraźniejszym gruncie?
Morgoth Yaxley
Mogę ci pomóc szukać fajnej narzeczonej i o skandale ze mną nie trzeba się martwić, Inarka długo bardzo wszystkich panów trzymała na dystans, więc jeśli się poznali pozostali na stopie pozytywnej, to mogło się coś przyjacielskiego wywiązać, pewnie Morgoth mógł liczyć na jej eliksirowoą interwencję, jeśli czegoś mu przy smokach pilnie było potrzebne?
I myślę pójść raczej w coś aktualnego! Może chociaż na chwilę porozmawiają na Sabacie i ugadają na spotkanie w późniejszym terminie?
No i - jako że jesteś opiekunek w Peak District, to prawdopodobny jest, że znasz Percivala Notta, od bardzo niedawna - mojego narzeczonego, zapewne więc byłby to kolejny punkt zaczepienia w aktualności!
I myślę pójść raczej w coś aktualnego! Może chociaż na chwilę porozmawiają na Sabacie i ugadają na spotkanie w późniejszym terminie?
No i - jako że jesteś opiekunek w Peak District, to prawdopodobny jest, że znasz Percivala Notta, od bardzo niedawna - mojego narzeczonego, zapewne więc byłby to kolejny punkt zaczepienia w aktualności!
The knife that has pierced my heart, I can’t pull it out Because if I do It’ll send up a huge spray of tears that can’t be stopped
Możemy tak zrobić słuchaj. Że postawisz sobie za cel znalezienie narzeczonej XD Morgo na pewno się ucieszy haha Eliksirowa pomoc na pewno przydała się i to nie raz z tymi jego zadyszkami też. Ciekawe czy istnieje magiczna marihuana, która pomagałaby w oddychaniu...? Sabat to dobra opcja! Jestem za za za.
Opiekunek musi się wdrożyć, więc pewno zaraz ogarnę o kim mówimy i będzie ten pkt zaczepienia. Ano!
Opiekunek musi się wdrożyć, więc pewno zaraz ogarnę o kim mówimy i będzie ten pkt zaczepienia. Ano!
Morgoth Yaxley
ooo, Agatha w jakichś cięższych chwilach może przyjeżdżać do Derbyshire do kuzynów, żeby odpocząć od Londynu i może wybierze się na spacer w okolice Peak District i jakoś się spotkają ;) albo przez Travisa
Gość
Gość
Pięknie. Pasuje mi taka sprawa Mogą się spotkać na początku w PD, a potem już ponownie przez Travisa
Morgoth Yaxley
Nie wiedziałam, że mam takiego dorosłego syna
There is no end to my power.
I nawet zmieniłaś nazwisko I matulciu - co tak odmłodniałaś? oO
Morgoth Yaxley
Urządzam sobie regularne kąpiele w krwi dziewic #trustory.
There is no end to my power.
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
The Young Wolf
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania