Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Hyperion
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
- wzór listu:
- Przeczytaj NADAWCAADRESAT TREŚĆ WIADOMOŚCI PODPIS
Magnus Rowle
Zawód : reporter Walczącego Maga
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
O mój słodki Salazarze, o mój słodki
Powiedz mi, że warto
Że przejdziemy przez to wszystko gładko
Będzie wiosna dla mych dzieci przez kolejne tysiąc lat
Powiedz mi, że warto
Że przejdziemy przez to wszystko gładko
Będzie wiosna dla mych dzieci przez kolejne tysiąc lat
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj
Magnusie Przyznaję, że Twój list jest dla mnie lekkim zaskoczeniem - nie przypominam sobie, byśmy kiedykolwiek przeszli na epistolarną formę kontaktu, jaką - nie kryję - zachowuje wyłącznie dla najbliższych, którzy nie muszą odgadywać pewnych informacji o moim pochodzeniu.
Mimo wszystko, dziękuję Ci za te mniej lub bardziej subtelne komplementy. Nie wiem jednak, czy będę mogła wybrać się do Chesire na początku maja, zarówno z powodów osobistych, które, jak sądziłam, już omówiliśmy, wyraźnie rysując granicę naszych kontaktów, jak i z przyczyn stricte...technicznych: uzgadniałeś moją wizytę z Giovanną? To z nią powinieneś się kontaktować najpierw, nie ze mną, sir.
D.
Mimo wszystko, dziękuję Ci za te mniej lub bardziej subtelne komplementy. Nie wiem jednak, czy będę mogła wybrać się do Chesire na początku maja, zarówno z powodów osobistych, które, jak sądziłam, już omówiliśmy, wyraźnie rysując granicę naszych kontaktów, jak i z przyczyn stricte...technicznych: uzgadniałeś moją wizytę z Giovanną? To z nią powinieneś się kontaktować najpierw, nie ze mną, sir.
D.
there was an orchid as beautiful as the
seven deadly sins
seven deadly sins
Deirdre Mericourt
Zawód : namiestniczka Londynu, metresa nestora
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
one more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
OPCM : 45 +3
UROKI : 4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 60 +8
ZWINNOŚĆ : 21
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarownica
Śmierciożercy
Przeczytaj
Magnusie Nie będę Cię zwodzić ani kłamać, Magnusie - nieco niepokoi mnie Twój sentyment i to uprzejme zaproszenie. Nie widzę powodu, dla którego powinnam zostać gościem znakomitego Cheshire. Odkąd mnie naprawdę poznałeś, nasze ścieżki powoli się rozchodzą; sądziłam, że masz tego świadomość i uszanujesz podjętą wspólnie decyzję, mającą pomóc nam wypracować rzeczowy kompromis. Nie dziw się więc, że Twój list wywołał pewną konsternację.
Schlebia mi Twoje zaproszenie, ale trochę nie rozumiem jego celu. Cieszy mnie fakt pożegnania Miu, zwłaszcza w świetle ostatnich wydarzeń, lecz... Czego ode mnie oczekujesz, Magnusie?
D.
Schlebia mi Twoje zaproszenie, ale trochę nie rozumiem jego celu. Cieszy mnie fakt pożegnania Miu, zwłaszcza w świetle ostatnich wydarzeń, lecz... Czego ode mnie oczekujesz, Magnusie?
D.
there was an orchid as beautiful as the
seven deadly sins
seven deadly sins
Deirdre Mericourt
Zawód : namiestniczka Londynu, metresa nestora
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
one more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦