Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Garrett
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
First topic message reminder :
błędy | młodszy brat; zagubiona dusza; balans na marginesie błędu; gorzki rachunek sumienia x
cień | zmowa na niekorzyść; rozminięcie; tkana nić porozumienia; seans z nożycami erynii
[bylobrzydkobedzieladnie]
garrett weasley
gryffindor w latach 1938-1945, esy&floresy 1945-1947, kurs aurorski 1947-1950;
aktualnie auror, członek zakonu feniksa, altruista i kandydat na zbawcę świata
aktualnie auror, członek zakonu feniksa, altruista i kandydat na zbawcę świata
krew
brendan weasley
jedność | kuzyn; przetarte szlaki; ramię w ramię; bezbrzeżne zaufanie, wrząca krew x
barry weasley
lyra weasley
zagubiony lis | siostra; chybione decyzje; parcie na szkło; rozczarowanie; kryzys priorytetów x
neala weasley
wojowniczka | mała kuzyneczka; rodzinne oczko w głowie; padające inkantacje; ruda, lisia kita
eileen wilde
królicze zęby | kuzynka; płomień wspólnych poglądów; błysk w oku; perlisty śmiech i herbata
samantha weasley
żmijooka | wyrwane korzenie; wypłowiały lis; taniec w cieniu; ciężar konsekwencji; zdrajczyni x
archibald prewett
korzenie | drogi kuzyn; ciepło przeszłości; wspólna droga; braterstwo; pełnia zaufania
lorraine prewett
domowe ciepło | niemalże bratowa; dawca uśmiechu; aura spokoju; samozwańcza hestia
miriam prewett
perełka | kopalnia pytań; wulkany czekolady; morał z historii; opowieść o pełnej chwały przyszłości
edwin prewett
mały skrzat | ruda czupryna; pierwszy zielnik; niegroźna burzowa chmurka
julia prewett
wiewiórka | przyjaciółka braci mniejszych; język psowatych; iskra nadziei; płomień zmian
zaufanie
margaux vance
powroty | crescendo; podszepty echa; tęsknota; kwiatowy zapach; niewypowiedziane obietnice x
hereward bartius
brzemię | smutek w źrenicach; poszukiwanie celu; wyciągnięta dłoń; ciężar oków; rozsądny strach x
frederick fox
ironia losu | odbicie w krzywym zwierciadle; brat w boju; wspólna sprawa, komitywa listów x
benjamin wright
pozory | skupisko niewiadomych; echo zdrad; odkupienie; budowa od podstaw
alexander selwyn
iluzja | złudna przepaść; ognisty towarzysz broni; wybuchy szczerości; płomienie w sercu
samuel skamander
ramię w ramię | aurorski obowiązek; tajemnice zakonu; wypalone papierosy; zbierająca się burza x
charlus potter
wypadki | przecież chodzą po ludziach; najsłodsze dzieciństwo; pełna goryczy dorosłość x
dorea potter
domowe ognisko | mylące pozory; ciepło dawnych wspomnień; po nitce do kłębka; pustka
luno skeeter
wspólnota | trudne początki; budowa domku z kart; zbierający się wicher zmian; trudniejszy koniec
sympatia
justine tonks
deska ratunku | gorzka słodycz; dzielona tęsknota; niewysłowiony żal; zrozumienie
pomona sprout
promyk | wspólna idea; suszone zioła; nuta słodyczy; błysk w ciemnościach
cassian morisson
do dna | rozbite butelki; niezapowiedziane wizyty; pijackie monologi; eskalacje błędów i rozczarowań
minnie mcgonagall
królik z kapelusza | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
elizabeth fawley
coś tam | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
josephine fenwick
coś tam | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
charlotte moore
magrit lupin
odbicie | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
robert lupin
stróż | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
diana crouch
dystans
lilith avery
xxx | x
glaucus travers
selina lovegood
tilda fancourt
lucinda selwyn
zaginiona paczka | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
pogarda
tristan rosier
perseus avery
coś tam | x
percival nott
nicholas nott
quentin burke
xxx | xxx
edgar burke
xxx | xxx
samael avery
xxx | xxx
[bylobrzydkobedzieladnie]
a gniew twój bezsilny niech będzie jak morze
ilekroć usłyszysz głos poniżonych i bitych
Ostatnio zmieniony przez Garrett Weasley dnia 31.05.17 21:23, w całości zmieniany 57 razy
Rok ich różni! Jeden! Więc mogą się kojarzyć z Hogwartu, ale omg, nie pamiętają swoich imion i nazwisk, plis. Ach, ale mogą się lubić z widzenia, bo zakon. #takijakbyspoilertrochę?
Cornelia Mulciber
Zawód : aktorka
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Wdowa
Someday I'll wish upon a star,
wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melts like lemon drops, high above the chimney top
That's where you'll find me
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
czemu nic nie wiem o zakonnikowaniu
ANYWAY znajmy się z widzenia, anonimowa Krukonko, pewnie mijaliśmy się kiedyś w bibliotece i mogliśmy się nawet wymienić kilkoma niezobowiązującymi uwagami na przypadkowe tematy; później punktów zaczepienia nie ma, chyba że widywaliśmy się sporadycznie na pokątnej i patrząc na siebie myśleliśmy sobie kurczę, coś mi mówi ta twarz, tylko nie wiem, co
ANYWAY znajmy się z widzenia, anonimowa Krukonko, pewnie mijaliśmy się kiedyś w bibliotece i mogliśmy się nawet wymienić kilkoma niezobowiązującymi uwagami na przypadkowe tematy; później punktów zaczepienia nie ma, chyba że widywaliśmy się sporadycznie na pokątnej i patrząc na siebie myśleliśmy sobie kurczę, coś mi mówi ta twarz, tylko nie wiem, co
braciszku mój drogi czemu mnie tu nie ma?
Ale piękne relki <33
Ale piękne relki <33
i might be on the side of angels
But don't think for a second I'm one of them endlesslove
Mavis Travers
Zawód : Łowię wilkołaki i robię czarne interesy
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
Stars can't shine without darkness
Genetyka : Metamorfomag
bo jestem leniwa
ale dobrze, że mi przypomniałaś, za chwilkę zabiorę się za uzupełnianie wszystkich dziur!
ale dobrze, że mi przypomniałaś, za chwilkę zabiorę się za uzupełnianie wszystkich dziur!
Pasuje pasuje, bo wiesz, z tym zakonowaniem to jeszcze nic pewnego, ale miałam wizję, żeby ją wam wepchnąć, ale chyba ma za dobre kostki. (żartowałam, odezwę się przy okazji )
Cornelia Mulciber
jak to nic pewnego z zakonem, już jest pewne, nie masz nic do gadania jesteśmy w końcu dream teamem, pamiętasz?
O tak, będzie sups współpraca przy łapaniu złodzieja i Garrett zaprosi ją do zakonu <3
Cornelia Mulciber
haha, chyba się będziemy jeszcze na to za słabo znać, ale to może kwestia czasu
O ile nie zginiemy w wiwernie oczywiście <3
Cornelia Mulciber
aktualne
Przyszłam po zepsuty zegarek! (i proszę wpisać ukochaną króliczą kuzynkę!!)
Gość
Gość
Czy ja też mogę liczyć na kakao? Wujek Garrett jest jednym z najlepszych wujków i na pewno cię bardzo lubię i nie mogę się doczekać, aż wujek nas znowu odwiedzi!
Jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzieŚwiat, w którym baśń ta dzieje się
Malutki Edwin mieszka w nim
I wiedzie wśród czarodziejów prym
Malutki Edwin mieszka w nim
I wiedzie wśród czarodziejów prym
Magnolia, wszystko zależy od tego, czy dalej mnie kochasz po dwudziestu pięciu latach oczekiwania na moją odpowiedź.
Edwin, no jasne! Możesz też liczyć na najlepsze historie i pudełka czekoladowych żab, które będę Ci przemycać, kiedy Twój tato odwróci wzrok(Archie, udawaj, że tego nie widzisz); pewnie prezentuję Ci książki dla dzieci o zielarstwie i podpytuję Cię, jak poradzić sobie z roślinami doniczkowymi - bo pewnie znasz się na tym lepiej niż ja. No i obowiązkowo noszę Cię na barana i wpajam propagandę, że trzeba być dobrym człowiekiem i że jak dorośniesz, to masz obowiązek trafić do Gryffindoru!
Edwin, no jasne! Możesz też liczyć na najlepsze historie i pudełka czekoladowych żab, które będę Ci przemycać, kiedy Twój tato odwróci wzrok
Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Garrett
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania