Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Garrett
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
First topic message reminder :
błędy | młodszy brat; zagubiona dusza; balans na marginesie błędu; gorzki rachunek sumienia x
cień | zmowa na niekorzyść; rozminięcie; tkana nić porozumienia; seans z nożycami erynii
[bylobrzydkobedzieladnie]
garrett weasley
gryffindor w latach 1938-1945, esy&floresy 1945-1947, kurs aurorski 1947-1950;
aktualnie auror, członek zakonu feniksa, altruista i kandydat na zbawcę świata
aktualnie auror, członek zakonu feniksa, altruista i kandydat na zbawcę świata
krew
brendan weasley
jedność | kuzyn; przetarte szlaki; ramię w ramię; bezbrzeżne zaufanie, wrząca krew x
barry weasley
lyra weasley
zagubiony lis | siostra; chybione decyzje; parcie na szkło; rozczarowanie; kryzys priorytetów x
neala weasley
wojowniczka | mała kuzyneczka; rodzinne oczko w głowie; padające inkantacje; ruda, lisia kita
eileen wilde
królicze zęby | kuzynka; płomień wspólnych poglądów; błysk w oku; perlisty śmiech i herbata
samantha weasley
żmijooka | wyrwane korzenie; wypłowiały lis; taniec w cieniu; ciężar konsekwencji; zdrajczyni x
archibald prewett
korzenie | drogi kuzyn; ciepło przeszłości; wspólna droga; braterstwo; pełnia zaufania
lorraine prewett
domowe ciepło | niemalże bratowa; dawca uśmiechu; aura spokoju; samozwańcza hestia
miriam prewett
perełka | kopalnia pytań; wulkany czekolady; morał z historii; opowieść o pełnej chwały przyszłości
edwin prewett
mały skrzat | ruda czupryna; pierwszy zielnik; niegroźna burzowa chmurka
julia prewett
wiewiórka | przyjaciółka braci mniejszych; język psowatych; iskra nadziei; płomień zmian
zaufanie
margaux vance
powroty | crescendo; podszepty echa; tęsknota; kwiatowy zapach; niewypowiedziane obietnice x
hereward bartius
brzemię | smutek w źrenicach; poszukiwanie celu; wyciągnięta dłoń; ciężar oków; rozsądny strach x
frederick fox
ironia losu | odbicie w krzywym zwierciadle; brat w boju; wspólna sprawa, komitywa listów x
benjamin wright
pozory | skupisko niewiadomych; echo zdrad; odkupienie; budowa od podstaw
alexander selwyn
iluzja | złudna przepaść; ognisty towarzysz broni; wybuchy szczerości; płomienie w sercu
samuel skamander
ramię w ramię | aurorski obowiązek; tajemnice zakonu; wypalone papierosy; zbierająca się burza x
charlus potter
wypadki | przecież chodzą po ludziach; najsłodsze dzieciństwo; pełna goryczy dorosłość x
dorea potter
domowe ognisko | mylące pozory; ciepło dawnych wspomnień; po nitce do kłębka; pustka
luno skeeter
wspólnota | trudne początki; budowa domku z kart; zbierający się wicher zmian; trudniejszy koniec
sympatia
justine tonks
deska ratunku | gorzka słodycz; dzielona tęsknota; niewysłowiony żal; zrozumienie
pomona sprout
promyk | wspólna idea; suszone zioła; nuta słodyczy; błysk w ciemnościach
cassian morisson
do dna | rozbite butelki; niezapowiedziane wizyty; pijackie monologi; eskalacje błędów i rozczarowań
minnie mcgonagall
królik z kapelusza | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
elizabeth fawley
coś tam | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
josephine fenwick
coś tam | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
charlotte moore
magrit lupin
odbicie | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
robert lupin
stróż | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
diana crouch
dystans
lilith avery
xxx | x
glaucus travers
selina lovegood
tilda fancourt
lucinda selwyn
zaginiona paczka | blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
pogarda
tristan rosier
perseus avery
coś tam | x
percival nott
nicholas nott
quentin burke
xxx | xxx
edgar burke
xxx | xxx
samael avery
xxx | xxx
[bylobrzydkobedzieladnie]
a gniew twój bezsilny niech będzie jak morze
ilekroć usłyszysz głos poniżonych i bitych
Ostatnio zmieniony przez Garrett Weasley dnia 31.05.17 21:23, w całości zmieniany 57 razy
Przybywam po jakąś ciekawą relację i wątki na przyszłość oczywiście!
Uczęszczaliśmy do Hogwartu w podobnych latach (jest między nami tylko rok różnicy), razem pracujemy i mamy podobne poglądy. Myślę więc, że się lubimy i razem fajnie bawimy w pracy (bo zawód aurora jest bardzo rozrywkowy).
Uczęszczaliśmy do Hogwartu w podobnych latach (jest między nami tylko rok różnicy), razem pracujemy i mamy podobne poglądy. Myślę więc, że się lubimy i razem fajnie bawimy w pracy (bo zawód aurora jest bardzo rozrywkowy).
Gość
Gość
Jestem mistrzem konspiracji, więc podesłałam Ci supertajną prywatną wiadomość. :malpka:
a gniew twój bezsilny niech będzie jak morze
ilekroć usłyszysz głos poniżonych i bitych
W sumie skoro nienawidzę Brendana i pojawiłeś się w moim koszmarze, to w latach szkolnych nienawidziłam także i Ciebie - bo jesteś dla mnie zdrajcą krwi i szlamolubem, a ja jestem nadętą, nieprzyjemną i zadufaną w sobie Ślizgonką z kijem w pupie, a dla mojej wrażliwości łyżeczka od herbaty ma tyle pustego miejsca co cały wszechświat; po prostu nie znosiłam Cię dla zasady w Hogwarcie, a Ty mną gardziłeś, bo jestem zaślepiona głupią ideologią czystości krwi, a przy tym jestem podła
Może być??
Może być??
here in the forest, dark and deep,
I offer you eternal sleep
I offer you eternal sleep
Daphne Rowle
Zawód : Niewymowna, alchemiczka i trucicielka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
jeśli przeżyje choć jeden wilk,
owce nigdy nie będą bezpieczne
owce nigdy nie będą bezpieczne
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Ekhem, ekhem.
Więc: jesteśmy w tym samym wieku, co ułatwia możliwość wspólnej relacji. Co prawda wychowały nas zupełnie różne domy, jednak Krukoni i Gryfoni raczej nie są wrogo do siebie nastawieni. (Przynajmniej w książkach Rowling było to dość neutralne nastawienie.) Will był takim... obrońcą uciśnionych w czasie Hogwartu, więc może tym zwrócił na siebie uwagę? Możliwe też, że Garry mógł mieć problemy z jakimś przedmiotem, to Selwyn mógłby mu pomóc. Chyba najpewniej byłaby to Historia Magii, bo kto chciałby słuchać Binnsa? Poza tym z uwagi na wspólny zawód najpewniej mają ze sobą względnie często do czynienia. Co ty na relację neutralną w stronę pozytywnej?
Chciałem z Tobą obmawiać relację dużo wcześniej, ale... wyparowałem. :I
Więc: jesteśmy w tym samym wieku, co ułatwia możliwość wspólnej relacji. Co prawda wychowały nas zupełnie różne domy, jednak Krukoni i Gryfoni raczej nie są wrogo do siebie nastawieni. (Przynajmniej w książkach Rowling było to dość neutralne nastawienie.) Will był takim... obrońcą uciśnionych w czasie Hogwartu, więc może tym zwrócił na siebie uwagę? Możliwe też, że Garry mógł mieć problemy z jakimś przedmiotem, to Selwyn mógłby mu pomóc. Chyba najpewniej byłaby to Historia Magii, bo kto chciałby słuchać Binnsa? Poza tym z uwagi na wspólny zawód najpewniej mają ze sobą względnie często do czynienia. Co ty na relację neutralną w stronę pozytywnej?
Chciałem z Tobą obmawiać relację dużo wcześniej, ale... wyparowałem. :I
Gość
Gość
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Garrett
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania