XI - S. Skamander vs R. Lupin
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Arena Pojedynków
S. Skamander vs R. Lupin 08.11.1956 r.
Wartość żywotności Lupina: 232
Wartość żywotności Skamandera: 266
Wartość żywotności Lupina: 232
żywotność | zabronione | kara | wartość |
81-90% | brak | -5 | 187 - 208 |
71-80% | brak | -10 | 164 - 186 |
61-70% | brak | -15 | 141 - 163 |
51-60% | potężne ciosy w walce wręcz | -20 | 118 - 140 |
41-50% | silne ciosy w walce wręcz | -30 | 95 - 117 |
31-40% | kontratak, blokowanie ciosów w walce wręcz | -40 | 71 - 94 |
21-30% | uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 90 | -50 | 48 - 70 |
≤ 20% | teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja, metamorfomagia, animagia, odskoki w walce wręcz | -60 | ≤ 47 |
10 PŻ | Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). | -70 | 1 - 10 |
0 | Utrata przytomności |
Wartość żywotności Skamandera: 266
żywotność | zabronione | kara | wartość |
81-90% | brak | -5 | 215 - 239 |
71-80% | brak | -10 | 188 - 214 |
61-70% | brak | -15 | 162 - 187 |
51-60% | potężne ciosy w walce wręcz | -20 | 135 - 161 |
41-50% | silne ciosy w walce wręcz | -30 | 109 - 134 |
31-40% | kontratak, blokowanie ciosów w walce wręcz | -40 | 82 - 108 |
21-30% | uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 90 | -50 | 55 - 81 |
≤ 20% | teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja, metamorfomagia, animagia, odskoki w walce wręcz | -60 | ≤ 54 |
10 PŻ | Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). | -70 | 1 - 10 |
0 | Utrata przytomności |
I show not your face but your heart's desire
17/232, -70
Ugh. To boli. Kolejne noże, w dodatku moje ciało zmienia się w pierzastą kulkę. Muszę wyglądać rozkosznie jako zanożowana gęś w szkarłacie, ale to mało pocieszające stanowisko. Z gardła zamiast jakiegoś soczystego przekleństwa wydobywa się głośne gęgnięcie i to wtedy wiem już, jak nisko upadłem. Najgorsze, że nie mam na nic siły, mam wrażenie, że zaraz odlecę i to niestety nie dosłownie. Nawet jakbym chciał się poddać, to jestem cholerną gęsią i nie mogę. Z braku laku robię zamach dziobem na łydkę Sama, ale kogo ja chcę oszukać, pewnie nawet do niego nie dolecę. Cóż, upierdliwy ze mnie stwór.
Ugh. To boli. Kolejne noże, w dodatku moje ciało zmienia się w pierzastą kulkę. Muszę wyglądać rozkosznie jako zanożowana gęś w szkarłacie, ale to mało pocieszające stanowisko. Z gardła zamiast jakiegoś soczystego przekleństwa wydobywa się głośne gęgnięcie i to wtedy wiem już, jak nisko upadłem. Najgorsze, że nie mam na nic siły, mam wrażenie, że zaraz odlecę i to niestety nie dosłownie. Nawet jakbym chciał się poddać, to jestem cholerną gęsią i nie mogę. Z braku laku robię zamach dziobem na łydkę Sama, ale kogo ja chcę oszukać, pewnie nawet do niego nie dolecę. Cóż, upierdliwy ze mnie stwór.
I don't know
how to deal with serious emotions
without turning them
into a fucking joke
without turning them
into a fucking joke
Randall Lupin
Zawód : były policjant, kurs aurorski zawieszony
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
Don't get attached.
Don't get attached.
Don't get attached.
Don't get attached.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Metamorfomag
Nieaktywni
The member 'Randall Lupin' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 12
'k100' : 12
Krwawe smugi, które naznaczyły postać Lupina nie miały w sobie nic artystycznego, chociaż - nie raz słyszał wśród psychopatów o jakiejś pięknej, bo krwawej wizji. W gruncie rzeczy, na tę myśl skrzywił się, wypluwając z myśli kreujący się obraz. Chyba rzeczywiście za długo patrzył w ciemność. Jak chyba każdy auror - Jinx - nie sięgał więcej po nic ciężkiego, nie było potrzeby. Prawie koniec.
Darkness brings evil things
the reckoning begins
The member 'Samuel Skamander' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 7
'k100' : 7
Prawie. Bo proste zaklęcie zalśniło ledwie przez moment, nie sięgając przemienionego w skrzydlata gęś przeciwnika - Glacius - jeszcze inna formuła i wyciągnięta dłoń. Wypadałoby zakończyć to treningowe spotkanie.
the reckoning begins
The member 'Samuel Skamander' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 58
'k100' : 58
17/232, -60 miało być
Jakoś tak nieskoordynowanie wywijam tymi skrzydłami, ale po pierwsze nie czuję się dobrze w ciele gęsi, a po drugie to jestem w mocno słabej formie. Kto by się spodziewał. Jednak wciąż dzielnie gęgam, chociażby na chwilę. Cóż, lód pod ptasimi odnóżami nie brzmi obiecująco, więc muszę chyba spróbować na nich ustać. To nic, że zaraz się wywalę, to naprawdę nic.
Jakoś tak nieskoordynowanie wywijam tymi skrzydłami, ale po pierwsze nie czuję się dobrze w ciele gęsi, a po drugie to jestem w mocno słabej formie. Kto by się spodziewał. Jednak wciąż dzielnie gęgam, chociażby na chwilę. Cóż, lód pod ptasimi odnóżami nie brzmi obiecująco, więc muszę chyba spróbować na nich ustać. To nic, że zaraz się wywalę, to naprawdę nic.
I don't know
without turning them
into a fucking joke
without turning them
into a fucking joke
Randall Lupin
Don't get attached.
Don't get attached.
Don't get attached.
Don't get attached.
Nieaktywni
'k100' : 88
'k100' : 88
-3/232, -70
No to ryję dziobem w śliską nawierzchnię, ale obciach. I ból spowodowany nożami miękko wbijającym się w puchate ciało. Jeszcze walczę, próbując zrobić kolejny atak na nogę Sama, ale kogo ja oszukuję. Lecę jak pijany motyl, kompletnie nieskoordynowany. Bo jestem na granicy przytomności, tak w ogóle. Jeszcze chwila i zemdleję, czuję to.
No to ryję dziobem w śliską nawierzchnię, ale obciach. I ból spowodowany nożami miękko wbijającym się w puchate ciało. Jeszcze walczę, próbując zrobić kolejny atak na nogę Sama, ale kogo ja oszukuję. Lecę jak pijany motyl, kompletnie nieskoordynowany. Bo jestem na granicy przytomności, tak w ogóle. Jeszcze chwila i zemdleję, czuję to.
I don't know
without turning them
into a fucking joke
without turning them
into a fucking joke
Randall Lupin
Don't get attached.
Don't get attached.
Don't get attached.
Don't get attached.
Nieaktywni
'k100' : 63
'k100' : 63
Tylko przez moment obserwował, jak zaklęcie pędzie i trafia w ciało przeciwnika. Upadek, chociaż nie tak niebezpieczny jak poprzednie czary, tym razem musiały dokonać dzieła. Lipin w ostatnim podrywie zerwał się, by spróbować go zaatakować, ale ostatecznie upadł nieprzytomny. Skamander pospiesznie zdjął trzymające go jeszcze zaklęcie i podszedł do mężczyzny akurat w momencie, gdy z przejścia obok trybun wyłaniali się uzdrowiciele, którzy mieli doprowadzić go do porządku. Pojedynek był zakończony, Wygrał. Tylko, czy to coś zmieniało?
zt x2
zt x2
the reckoning begins
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
XI - S. Skamander vs R. Lupin
Szybka odpowiedź