Bedford Square - Dearborn&Grey
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Londyn
Bedford Square
18. czerwiec 1957
Cedric Dearborn & Gwendolyn Grey vs. Patrol Ministerstwa Magii
NPC atakujący Cedrica:
Czarodziej B (OPCM 10, uroki 20, żywotność 70) będzie atakował kolejno zaklęciami: lamino, deprimo, drętwota oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
NPC atakujący Gwendolyn:
Czarodziej A (OPCM 15, uroki 15, żywotność 80) będzie atakował kolejno zaklęciami: ignitio, orcumiano, commotio oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
Szafka zniknięć
18. czerwiec 1957
Cedric Dearborn & Gwendolyn Grey vs. Patrol Ministerstwa Magii
NPC atakujący Cedrica:
Czarodziej B (OPCM 10, uroki 20, żywotność 70) będzie atakował kolejno zaklęciami: lamino, deprimo, drętwota oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
NPC atakujący Gwendolyn:
Czarodziej A (OPCM 15, uroki 15, żywotność 80) będzie atakował kolejno zaklęciami: ignitio, orcumiano, commotio oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
Szafka zniknięć
I show not your face but your heart's desire
| 186 - 56 = 130/206, -15
Krzyknęła z bólu, gdy jej tarcza zawiodła, a zaklęcia ugodziły w jej ciało. Skrzywiła się: to naprawdę ją osłabiło. Przygryzając wargi, wstała jednak, próbując choć odrobinę osłabić przeciwników:
- Aeris! - sięgnęła po obszarowe zaklęcie.
Krzyknęła z bólu, gdy jej tarcza zawiodła, a zaklęcia ugodziły w jej ciało. Skrzywiła się: to naprawdę ją osłabiło. Przygryzając wargi, wstała jednak, próbując choć odrobinę osłabić przeciwników:
- Aeris! - sięgnęła po obszarowe zaklęcie.
But I would lay my armor down if you said you’d rather
love than fight
love than fight
The member 'Gwendolyn Grey' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 62
'k100' : 62
170/230, -10
W moim kierunku nie mknęło chwilowo żadne zaklęcie, lecz Gwen obok mnie oberwała. Musiałem się skupić i zaatakować skuteczniej.
- Aeris! - warknąłem, chcąc, by podmuch wiatru objął obu funkcjonariuszy.
W moim kierunku nie mknęło chwilowo żadne zaklęcie, lecz Gwen obok mnie oberwała. Musiałem się skupić i zaatakować skuteczniej.
- Aeris! - warknąłem, chcąc, by podmuch wiatru objął obu funkcjonariuszy.
becomes law
resistance
becomes duty
The member 'Cedric Dearborn' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 26
'k100' : 26
170/230, -10
Niestety bezskutecznie. Czyżby naprawdę zabrakło mi mocy? Czułem się jak charłak. Do tego byłem cały w błocie.
- Aeris! - powtórzyłem, mając nadzieję, że tym razem czar pomknie w kierunku obu funkcjonariuszy.
Niestety bezskutecznie. Czyżby naprawdę zabrakło mi mocy? Czułem się jak charłak. Do tego byłem cały w błocie.
- Aeris! - powtórzyłem, mając nadzieję, że tym razem czar pomknie w kierunku obu funkcjonariuszy.
becomes law
resistance
becomes duty
'k100' : 35
'k100' : 35
Czarodziej B:43
Czarodziej A:53
Widząc pędzące w ich kierunku zaklęcie obszarowe, Czarodziej B postanowił spróbować się obronić -Protego Maxima!
- Protego Maxima! - Wyrwało się również z ust Czarodzieja A, przysuwającego się do towarzysza.
Widząc pędzące w ich kierunku zaklęcie obszarowe, Czarodziej B postanowił spróbować się obronić -Protego Maxima!
- Protego Maxima! - Wyrwało się również z ust Czarodzieja A, przysuwającego się do towarzysza.
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
#1 'k100' : 36
--------------------------------
#2 'k100' : 81
#1 'k100' : 36
Czarodziej B:43
Tarcza ochroniła ich przed zaklęciem, należało więc przystąpić do ataku.
- Deprimo! - Poleciało w kierunku Cedrica z różdżki Czarodzieja B
- Ignitio! - Kolejne zaklęcie Czarodzieja A pomknęło w dziewczynę.
Tarcza ochroniła ich przed zaklęciem, należało więc przystąpić do ataku.
- Deprimo! - Poleciało w kierunku Cedrica z różdżki Czarodzieja B
- Ignitio! - Kolejne zaklęcie Czarodzieja A pomknęło w dziewczynę.
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
#1 'k100' : 29
#1 'k100' : 29
| 130/206, -15
Niestety, ich próby ataku spełzły na niczym. Czarodzieje ponownie się obronili, a Gwen została zmuszona do obrony.
- Protego!
Niestety, ich próby ataku spełzły na niczym. Czarodzieje ponownie się obronili, a Gwen została zmuszona do obrony.
- Protego!
love than fight
love than fight
The member 'Gwendolyn Grey' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 42
'k100' : 42
170/230, -10
Policjanci obronili się przed podmuchem wiatru. Szkoda, że nie przed moim. Ten bowiem w ogóle się nie pojawił.
- Protego maxima - spróbowałem jeszcze raz, tym razem dbając o ostrożniejszy ruch ręką, by tarcza obroniła Gwendolyn.
Policjanci obronili się przed podmuchem wiatru. Szkoda, że nie przed moim. Ten bowiem w ogóle się nie pojawił.
- Protego maxima - spróbowałem jeszcze raz, tym razem dbając o ostrożniejszy ruch ręką, by tarcza obroniła Gwendolyn.
becomes law
resistance
becomes duty
'k100' : 69
'k100' : 69
| 130/206, -30
Poczuła, jak płomień parzy jej skórę. Cedric, zachowując się iście rycersko, próbował ją obronić, jednak stanął nieco za daleko i tarcza nie objęła dziewczyny. Czuła, że jest coraz bardziej osłabiona. Nie mogli jednak dać za wygraną, prawda? Nie po to przyszli tutaj, aby trafić do Tower.
- Aeris! - spróbowała po raz kolejny.
Poczuła, jak płomień parzy jej skórę. Cedric, zachowując się iście rycersko, próbował ją obronić, jednak stanął nieco za daleko i tarcza nie objęła dziewczyny. Czuła, że jest coraz bardziej osłabiona. Nie mogli jednak dać za wygraną, prawda? Nie po to przyszli tutaj, aby trafić do Tower.
- Aeris! - spróbowała po raz kolejny.
love than fight
love than fight
Bedford Square - Dearborn&Grey
Szybka odpowiedź