Bedford Square - Dearborn&Grey
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Londyn
Bedford Square
18. czerwiec 1957
Cedric Dearborn & Gwendolyn Grey vs. Patrol Ministerstwa Magii
NPC atakujący Cedrica:
Czarodziej B (OPCM 10, uroki 20, żywotność 70) będzie atakował kolejno zaklęciami: lamino, deprimo, drętwota oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
NPC atakujący Gwendolyn:
Czarodziej A (OPCM 15, uroki 15, żywotność 80) będzie atakował kolejno zaklęciami: ignitio, orcumiano, commotio oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
Szafka zniknięć
18. czerwiec 1957
Cedric Dearborn & Gwendolyn Grey vs. Patrol Ministerstwa Magii
NPC atakujący Cedrica:
Czarodziej B (OPCM 10, uroki 20, żywotność 70) będzie atakował kolejno zaklęciami: lamino, deprimo, drętwota oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
NPC atakujący Gwendolyn:
Czarodziej A (OPCM 15, uroki 15, żywotność 80) będzie atakował kolejno zaklęciami: ignitio, orcumiano, commotio oraz bronił się zawsze wtedy, kiedy wymagać będzie tego od niego sytuacja.
Szafka zniknięć
I show not your face but your heart's desire
The member 'Gwendolyn Grey' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 99
'k100' : 99
170/230, -10
Tarcza niemalże się ukształtowała, lecz o ułamek sekundy zbyt późno. Gdybym tylko był szybszy, ochroniłbym Gwen. Musiałem nad tym popracować. Tymczasem wymierzyłem różdżką w przeciwnika.
- Lancea!
W czarodzieja B.
Tarcza niemalże się ukształtowała, lecz o ułamek sekundy zbyt późno. Gdybym tylko był szybszy, ochroniłbym Gwen. Musiałem nad tym popracować. Tymczasem wymierzyłem różdżką w przeciwnika.
- Lancea!
W czarodzieja B.
becomes law
resistance
becomes duty
The member 'Cedric Dearborn' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 75
'k100' : 75
Czarodziej B:43
Czarodziej A:53
Dwa silne zaklęcia pędziły w kierunku funkcjonariuszy, ponownie zbliżyli się do siebie, próbując obornić się przed urokami.
- Protego Maxima! - Padło z ust czarodzieja B.
I Czarodziej A postanowił się bronić - Protego Maxima!
Czarodziej A:53
Dwa silne zaklęcia pędziły w kierunku funkcjonariuszy, ponownie zbliżyli się do siebie, próbując obornić się przed urokami.
- Protego Maxima! - Padło z ust czarodzieja B.
I Czarodziej A postanowił się bronić - Protego Maxima!
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
#1 'k100' : 12
--------------------------------
#2 'k100' : 26
#1 'k100' : 12
#2 'k100' : 26
Czarodziej B:43-20-22=1
Czarodziej A:53-22=31
Nie udało im się obronić. Aeris uderzyło w dwóch funkcjonariuszy, a czarodziej atakujący Cedrica nieprzyjemnie odczuł skutki rzuconego przez niego uroku. Czując słabnące siły postanowili dalej się bronić.
- Drętwota! - Poleciała w kierunku Cedrica z różdżki Czarodzieja B
- Commotio! - Pomknęło z różdżki Czarodzieja A, celującego w kobietę.
Czarodziej A:53-22=31
Nie udało im się obronić. Aeris uderzyło w dwóch funkcjonariuszy, a czarodziej atakujący Cedrica nieprzyjemnie odczuł skutki rzuconego przez niego uroku. Czując słabnące siły postanowili dalej się bronić.
- Drętwota! - Poleciała w kierunku Cedrica z różdżki Czarodzieja B
- Commotio! - Pomknęło z różdżki Czarodzieja A, celującego w kobietę.
The member 'Ain Eingarp' has done the following action : Rzut kością
#1 'k100' : 86
#2 'k100' : 9
#1 'k100' : 86
#2 'k100' : 9
170/230, -10
Czyżby sytuacja wreszcie zaczęła obracać się na ich korzyść? Funkcjonariusze magicznej policji chwiali się już na nogach. To była nasza szansa, musieliśmy ich dobić.
- Protego! - zawołałem. To wyjątkowo nieodpowiednia chwila, by paść na ziemię odrętwiałym.
Czyżby sytuacja wreszcie zaczęła obracać się na ich korzyść? Funkcjonariusze magicznej policji chwiali się już na nogach. To była nasza szansa, musieliśmy ich dobić.
- Protego! - zawołałem. To wyjątkowo nieodpowiednia chwila, by paść na ziemię odrętwiałym.
becomes law
resistance
becomes duty
'k100' : 82
'k100' : 82
170/230, -10
Tarcza rozjaśniała przede mną wchłaniając w siebie urok. Nie zwlekałem ani chwili. Podjąłem próbę kolejnego ataku wciąż mierząc w tego samego mężczyznę, którego zdołałem ugodzić włócznią.
- Impeta!
Tarcza rozjaśniała przede mną wchłaniając w siebie urok. Nie zwlekałem ani chwili. Podjąłem próbę kolejnego ataku wciąż mierząc w tego samego mężczyznę, którego zdołałem ugodzić włócznią.
- Impeta!
becomes law
resistance
becomes duty
'k100' : 95
'k100' : 95
| 130/206, -30
Może nie byli już w idealnej formie, ale ich przeciwnicy również zaczynali przepuszczać kolejne zaklęcia. Gwen, podbudowana nieco tą myślą, uniosła różdżkę:
- Aeris!
Może nie byli już w idealnej formie, ale ich przeciwnicy również zaczynali przepuszczać kolejne zaklęcia. Gwen, podbudowana nieco tą myślą, uniosła różdżkę:
- Aeris!
But I would lay my armor down if you said you’d rather
love than fight
love than fight
'k100' : 37
'k100' : 37
| 130/206, -30
Była zbyt słaba i zbyt rozkojarzona. Wzięła głęboki oddech: musi się uspokoić i spróbować wyeliminować przynajmniej jednego z przeciwników. Wycelowała w czarodzieja A.
- Everte Stati!
Była zbyt słaba i zbyt rozkojarzona. Wzięła głęboki oddech: musi się uspokoić i spróbować wyeliminować przynajmniej jednego z przeciwników. Wycelowała w czarodzieja A.
- Everte Stati!
But I would lay my armor down if you said you’d rather
love than fight
love than fight
'k100' : 11
'k100' : 11
Bedford Square - Dearborn&Grey
Szybka odpowiedź